Мне не помог аргумент командной строки к игре, сломался тайминг, персонаж бегает и крутится как соникman1242: ↑ 13.10.2024 23:14Почему, авторам удалось решить проблему
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Prescott
Member
-
man1242
Member
там же сказано что надо ждать патча от разработчика которого не будетPrescott: ↑ 14.10.2024 12:06Мне не помог аргумент командной строки к игре, сломался тайминг, персонаж бегает и крутится как соникman1242: ↑ 13.10.2024 23:14Почему, авторам удалось решить проблему
-
Prescott
Member
В целом игра очень даже ок на раз пройти, но откровенно это и близко не уровень ремейков РЕ, не жалею о покупке, тем более ничего из сингл бродилок на сегодня у меня в списке нет.man1242: ↑ 14.10.2024 12:46там же сказано что надо ждать патча от разработчика которого не будет
-
russell-ander
Member
Я вот не пойму, начал играть в Horizon Zero Dawn сразу после прохождения God of War и достаточно сильно стали раздражать резкие переходы в кат-сцены (тут ты с луком разносишь роботов, а через мгновение уже в другом месте на карте). И недоработки, когда выполняя квест, можно залезть на вышку к НПС который будет продолжать кричать о помощи в уничтожении роботов (хотя их уже нет) при этом никак не реагируя на игрока, а "точка" для продолжения находиться внизу и нужно слезть что бы продолжить)))
Так вот это нормально, или это у меня старая версия игры?
-
kairo
Member
Horizon Zero Dawn мала бюджет - €45 million. God of War Ragnarok - $200 million. У ГоВ 2018 думаю був схожий бюджет.russell-ander: ↑ 16.10.2024 14:21 Я вот не пойму, начал играть в Horizon Zero Dawn сразу после прохождения God of War и достаточно сильно стали раздражать резкие переходы в кат-сцены (тут ты с луком разносишь роботов, а через мгновение уже в другом месте на карте). И недоработки, когда выполняя квест, можно залезть на вышку к НПС который будет продолжать кричать о помощи в уничтожении роботов (хотя их уже нет) при этом никак не реагируя на игрока, а "точка" для продолжения находиться внизу и нужно слезть что бы продолжить)))
-
russell-ander
Member
Ого, не знав цього, це дійсно пояснює ситуацію. Дякую.kairo: ↑ 16.10.2024 16:47 Horizon Zero Dawn мала бюджет - €45 million. God of War Ragnarok - $200 million. У ГоВ 2018 думаю був схожий бюджет.
До речі, саме через це я відклав проходження RDR, щоб не спотворити проходження інших популярних ігор.
-
Геральт
Member
Від проходження РДР інші популяні ігри тільки виграють. Важко знайти щось більш зятягнуте і нудне.russell-ander: ↑ 16.10.2024 16:56 До речі, саме через це я відклав проходження RDR, щоб не спотворити проходження інших популярних ігор.
-
Prescott
Member
Беру свои слова назад, игра разгоняется, достойный ремейк, ближе к концу игры уже нахожусь, где-то 14-15 часов.Prescott: ↑ 14.10.2024 15:15В целом игра очень даже ок на раз пройти, но откровенно это и близко не уровень ремейков РЕ, не жалею о покупке, тем более ничего из сингл бродилок на сегодня у меня в списке нет
-
waryag
Member
РДР спотворює сприймання інших ігор на рівні перегляду гарного кіно.russell-ander: ↑ 16.10.2024 16:56Ого, не знав цього, це дійсно пояснює ситуацію. Дякую.
До речі, саме через це я відклав проходження RDR, щоб не спотворити проходження інших популярних ігор.
Після третього відмака чи ГОВ ефект був значно більше.
Гра некваплива, але нудною її складно назвати. В цілому, для проходження достатньо знайти хорошого коня і не відволікатися на активності та коллектібли.Геральт: ↑ 17.10.2024 10:58 Від проходження РДР інші популяні ігри тільки виграють. Важко знайти щось більш зятягнуте і нудне.
-
russell-ander
Member
Ну, від проходження ГОВ я не залишився в якомусь захваті, чи на емоціях. Просто нормально збалансована, гарно продумана гра. Мене, наприклад на початку дуже бісило бігати по пустих вже пройдених локаціях, потім то я зрозумів до чого це)) Але також деякі моменти вразили.waryag: ↑ 21.10.2024 16:00 РДР спотворює сприймання інших ігор на рівні перегляду гарного кіно.
Після третього відмака чи ГОВ ефект був значно більше.
Відьмака 3 я все ще не пройшов Зовсім трішки пограв, але в планах.
РДР як раз навпаки вразив, хоч і кажуть що перша глава нудна, а потім... а ПОТІМ як почнеться! Я вирішив це не перевіряти, відклав)
Але я такий, що не здивуюсь якщо після першої глави буде все навпаки для мене
-
Wahoo
Member
Скажу свое мнение про РДР. В отличии от тех же ГОВ и ведьмака. Судьба ГГ в РДР мне вообще не интересна. Он не вызывает никакой эмпатии. Скорее даже отторжение. Поэтому и в игре пройден пролог, а далее просто плевать что с ним будет, ну и игра останется не пройдена. Вот такие дела.waryag: ↑ 21.10.2024 16:00 Гра некваплива, але нудною її складно назвати. В цілому, для проходження достатньо знайти хорошого коня і не відволікатися на активності та коллектібли.
Но сделана, конечно, шикарно.
-
waryag
Member
Wahoo: ↑ 21.10.2024 17:11Скажу свое мнение про РДР. В отличии от тех же ГОВ и ведьмака. Судьба ГГ в РДР мне вообще не интересна. Он не вызывает никакой эмпатии. Скорее даже отторжение. Поэтому и в игре пройден пролог, а далее просто плевать что с ним будет, ну и игра останется не пройдена. Вот такие дела.
Но сделана, конечно, шикарно.
Почему вы судите об игре по прологу, если он лишь намечает сюжет и персонажей, а раскрываются они намного позже?
И спойлер!
- спойлер
- Какой именно из ГГ вам не интересен?
-
VBerezovsky
Member
РДР2 для мене - одна з найкращих відеоігор всіх часів, не в останню чергу саме за сюжет та персонажів.
-
Wahoo
Member
Значит плохо намечает. Да, за 3 попытки я дошел несколько дальше пролога, это очевидно. Я несколько раз пытался понять почему так много людей считают эту игру мега шедевром. Но не моё.waryag: ↑ 21.10.2024 18:34 Почему вы судите об игре по прологу, если он лишь намечает сюжет и персонажей, а раскрываются они намного позже?
У меня так часто. Я и ластуху не люблю. И, кошмар нинтендо-фанов, зельду считаю сильно переоцененной.
Это не плохие игры. Даже хорошие. Но не катят.
Просто я уже стар стал =)
-
mult
Member
Wahoo
А в мене рокстар підвязала стім до старої поштової скриньки, колись брав макс пейн 3.
Та скринька вже видалена фізично.
І виходить що куплена на розпродажі рдр2 теж підвязалась автоматично до того старого акаунта.
Я про всі ці приколи з акаунтами у рокстара навіть не знав, що вони привязують стім до себе і що якщо ти купив гру в стімі ти все одно її не запустиш без їх акаунта.
Тільки стикнувшись з цим про це дізнаєшся.
І виходить тепер їх ігри я запустити не можу.
Службі підтримки рокстар висилаєш чеки покупки цих ігор в стімі, id акаунта в стімі, історію покупок, скріншоти ключів від цих ігор і ще купу всяких доказів, у мене до 10 скріншотів вийшло.
І це для них не являється доказом і переєструвати стім на нову поштову скриньку ти не можеш.
Якщо чек покупки з id свого акаунта не є доказом для рокстар, які вони до речі і просять вислать, то я тоді не знаю що є доказом покупки їх "шедеврів"
Не знаю який там "шедевр" той рдр2, але компанія рокстар ще те гівно і пробувати їх "шедеври" я мабуть краще буду з сайтів з типовим прапором
Тим більше вони заблокували Україну, мабуть показуючи підтримку рашки.
Добре хоч купив той рдр2 до стрибка цін за пару сотень на розпродажі, хоч не за фул прайз, не так шкода
В принципі мені з їх списку ігор нічого і не цікаве, ні гта ні застарілі макс пейни, ото тільки рдр2 хотілось спробувати, але не повезло не фартануло
Може колись спробую піратку а ні то ні грати є в що
А в мене рокстар підвязала стім до старої поштової скриньки, колись брав макс пейн 3.
Та скринька вже видалена фізично.
І виходить що куплена на розпродажі рдр2 теж підвязалась автоматично до того старого акаунта.
Я про всі ці приколи з акаунтами у рокстара навіть не знав, що вони привязують стім до себе і що якщо ти купив гру в стімі ти все одно її не запустиш без їх акаунта.
Тільки стикнувшись з цим про це дізнаєшся.
І виходить тепер їх ігри я запустити не можу.
Службі підтримки рокстар висилаєш чеки покупки цих ігор в стімі, id акаунта в стімі, історію покупок, скріншоти ключів від цих ігор і ще купу всяких доказів, у мене до 10 скріншотів вийшло.
І це для них не являється доказом і переєструвати стім на нову поштову скриньку ти не можеш.
Якщо чек покупки з id свого акаунта не є доказом для рокстар, які вони до речі і просять вислать, то я тоді не знаю що є доказом покупки їх "шедеврів"
Не знаю який там "шедевр" той рдр2, але компанія рокстар ще те гівно і пробувати їх "шедеври" я мабуть краще буду з сайтів з типовим прапором
Тим більше вони заблокували Україну, мабуть показуючи підтримку рашки.
Добре хоч купив той рдр2 до стрибка цін за пару сотень на розпродажі, хоч не за фул прайз, не так шкода
В принципі мені з їх списку ігор нічого і не цікаве, ні гта ні застарілі макс пейни, ото тільки рдр2 хотілось спробувати, але не повезло не фартануло
Може колись спробую піратку а ні то ні грати є в що
-
waryag
Member
"Redemption" в названии там не просто так.Wahoo: ↑ 22.10.2024 10:00Значит плохо намечает. Да, за 3 попытки я дошел несколько дальше пролога, это очевидно. Я несколько раз пытался понять почему так много людей считают эту игру мега шедевром. Но не моё.
-
Геральт
Member
Випадково натрапив на Until Dawn. Щось не мав до цього досвіду подібних забавок. На диво, зайшла. Хотілося б більш деталізованого фіналу, а не просто інтерв'ю, але вже як є. Нагуглив з подібних Detroit Become Human, на разі також подобається. А може то просто відкриті світи та інші екшени вже просто набридли і хотілось чогось іншого..
-
destructX
Member
Серія The Dark Pictures. Від цих же розробників, Антіл був як родоначальник лінійки. Однозначно рекомендую.Геральт: ↑ 23.10.2024 09:31 Випадково натрапив на Until Dawn. Щось не мав до цього досвіду подібних забавок. На диво, зайшла. Хотілося б більш деталізованого фіналу, а не просто інтерв'ю, але вже як є. Нагуглив з подібних Detroit Become Human, на разі також подобається. А може то просто відкриті світи та інші екшени вже просто набридли і хотілось чогось іншого..
Також The Quarry та ось, новинка, Casting of Frank Stone, все одної опери.
-
Геральт
Member
А я то не знав у що зіграти. Здається, знайшов.destructX: ↑ 23.10.2024 09:45The Dark Pictures
Плюсомет розряджений, дякую!
-
Shaolin_Style
Member
Fahrenheit, Heavy Rain - это я бы сказал прям лучшее из интерактивного кино.Геральт: ↑ 23.10.2024 09:31 Випадково натрапив на Until Dawn. Щось не мав до цього досвіду подібних забавок. На диво, зайшла. Хотілося б більш деталізованого фіналу, а не просто інтерв'ю, але вже як є. Нагуглив з подібних Detroit Become Human, на разі також подобається. А може то просто відкриті світи та інші екшени вже просто набридли і хотілось чогось іншого..
из совсем нового Fort Solis, The Invincible и уже упомянутый выше Casting of Frank Stone.