Наскільки зацензурені, що твіч, стрімерам ВуВи, страйки виписує

. За NSFW

. Офф. Діскорд! гри деякі футажі з гри забороняє,як inapproriate content
Її квест, від 18+ гри( а я їх награв

) відрізняє тільки відсутність фінальної сцени( в кінці був натяк, але далі чорний екран

).
Але це чисто лірика. Мені реакція цікава була, але пан не грав, тому облом
Kirakishou: ↑
28.03.2025 08:05Ви вже читали, яких персонажів хойо додадуть в стандарт ХСР і в магазин? Якщо це правда, то це вже навіть не смішно.
Хоча сюжет 3.1 мені сподобався, особливо про Трібіос.
Про стандарт, це вже конвеєрний копіум, хіба що більше конкретики з'явилось, а отже щось таке буде. Проте мені вже не особливо цікаво. Якщо хойо релізнуть глобал пасивки в нинішньому вигляді - це привід дропнути гру. Їм півтора місяці кричать, що Китай, що англомовне ком'юніті, цього не робити. Шитшторм наразі вже на якомусь новому рівні. Якщо вони вже аж так покладуть, що на аудиторію, що на власні доходи, то сенсу витрачати далі час вже немає.
Для розуміння всього "полярного лиса", позавчорашній патч Геншина стрімив аж один топ стрімер, а вчорашній ВуВи - всі решта. І це не тому, що Куро такі святі(просто грамотно працюють+гроші Тенценту), а лише спроба достукатись до Хойо. Вони втратили за два місяці третину аудиторії, більше половини доходів і такий стан речей говорить, що всередині там бісова криза з рішеннями, а мені такий хаос нафіг не треба. На останніх ЗБТ, кіти персонажів крутяться як гвинти гелікоптера, вони тупо самі не знають чого хочуть.
Куро взагалі дивна контора. Там історично своєрідний підхід до ігор. Вони ту гачу прикрутили, таке враження, тупо під кінець дедлайну - копіпаст з Гашні+пара плюшок, що китай-ком'юніті попросило і в прод. Є і є, крутять і крутять. Вони скоріше зацікавленні в "своїй" аудиторії, котрим зайде саме гра, так надійніше.
Отправлено спустя 28 минут 27 секунд:
Цікаво, хто по темі пробігається регулярно і ставить всім мінуси?