Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Klukai effect :D
спойлер
Зображення
2 V6R6 в моїй гільдії, 13 V6R1 і ще 16 V3R1 x)
lewerlin
Member

Повідомлення

спойлер
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 10.03.2025 07:12Взяти тут ж вуву
До речі :gigi:
спойлер
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Так, я дивився це відео. Я підписаний на їх ютуб, та і на це відео є багато реакцій від контент-кріейторів по гача-іграм на ютубі. Але відео на ютубі це одне, а в іграх ситуація інакша. Що в хойо, що в куро. На промо-матеріалах можуть бути цікаві сцени та ракурси, але в самій грі персонажі зацензурені довгими сукнями, обмеженнями руху камери і тому подібним. Виключення – персонажі зенлесса. Вони в грі можуть бути навіть краще, ніж на промо-відео. Саме тому зараз це єдина гра, в яку я кидаю трохи грошей.
А гача в вуві в плані 50/50 скамить так само, як і в іграх хойо. Я програв 50/50 на минулому банері Шоркіпер і на тривалий час видалив гру. Недавно знову встановив – все одно ніяких підкруток в гачі нема, ну тобто вони навіть не зацікавлені дати тобі персонажа, щоб ти залишився в грі.

Ви вже читали, яких персонажів хойо додадуть в стандарт ХСР і в магазин? Якщо це правда, то це вже навіть не смішно.
Хоча сюжет 3.1 мені сподобався, особливо про Трібіос.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 28.03.2025 08:05але в самій грі персонажі зацензурені довгими сукнями, обмеженнями руху камери і тому подібним
Наскільки зацензурені, що твіч, стрімерам ВуВи, страйки виписує :laugh:. За NSFW :laugh: . Офф. Діскорд! гри деякі футажі з гри забороняє,як inapproriate content :lol:
Її квест, від 18+ гри( а я їх награв :gigi: ) відрізняє тільки відсутність фінальної сцени( в кінці був натяк, але далі чорний екран :weep: ).
Але це чисто лірика. Мені реакція цікава була, але пан не грав, тому облом :weep:
Kirakishou: 28.03.2025 08:05Ви вже читали, яких персонажів хойо додадуть в стандарт ХСР і в магазин? Якщо це правда, то це вже навіть не смішно.
Хоча сюжет 3.1 мені сподобався, особливо про Трібіос.
Про стандарт, це вже конвеєрний копіум, хіба що більше конкретики з'явилось, а отже щось таке буде. Проте мені вже не особливо цікаво. Якщо хойо релізнуть глобал пасивки в нинішньому вигляді - це привід дропнути гру. Їм півтора місяці кричать, що Китай, що англомовне ком'юніті, цього не робити. Шитшторм наразі вже на якомусь новому рівні. Якщо вони вже аж так покладуть, що на аудиторію, що на власні доходи, то сенсу витрачати далі час вже немає.
Для розуміння всього "полярного лиса", позавчорашній патч Геншина стрімив аж один топ стрімер, а вчорашній ВуВи - всі решта. І це не тому, що Куро такі святі(просто грамотно працюють+гроші Тенценту), а лише спроба достукатись до Хойо. Вони втратили за два місяці третину аудиторії, більше половини доходів і такий стан речей говорить, що всередині там бісова криза з рішеннями, а мені такий хаос нафіг не треба. На останніх ЗБТ, кіти персонажів крутяться як гвинти гелікоптера, вони тупо самі не знають чого хочуть.
Kirakishou: 28.03.2025 08:05ну тобто вони навіть не зацікавлені дати тобі персонажа, щоб ти залишився в грі.
Куро взагалі дивна контора. Там історично своєрідний підхід до ігор. Вони ту гачу прикрутили, таке враження, тупо під кінець дедлайну - копіпаст з Гашні+пара плюшок, що китай-ком'юніті попросило і в прод. Є і є, крутять і крутять. Вони скоріше зацікавленні в "своїй" аудиторії, котрим зайде саме гра, так надійніше.

Отправлено спустя 28 минут 27 секунд:
Цікаво, хто по темі пробігається регулярно і ставить всім мінуси? :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.03.2025 10:05Мені реакція цікава була, але пан не грав, тому облом :weep:
Я квест Кантарелли ще не читав, але в саму гру я трохи граю. Щодо квестів сперечатися не буду, але візуально персонажі в плані NSFW і близько не стояли біля персонажів із Зенлесса. В ВуВі у персонажів немає фізики сідниць чи стегон, немає щічок на сідницях, які навіть в Геншині є у деяких персонажів. Наприклад, у Бей Доу чи Райден. В ВуВі такого немає. Навіть щоб заглянути Кантареллі під спідницю, потрібно постаратися. І навіть коли вийде туди заглянути, то там нічого особливого. А тепер спробуйте в Зенлессі пограти за Евелін. Ось де справжній хентай. Це я вам кажу як людина, для якої всі ці NSFW моменти в гача-іграх мають значення.
Промо Кантарелли класне, ця мальована вставка з язичком супер, але в самій грі вона поки що так собі. Але повторюю, я не читав її квест.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 28.03.2025 12:17А тепер спробуйте в Зенлессі пограти за Евелін. Ось де справжній хентай. Це я вам кажу як людина, для якої всі ці NSFW моменти в гача-іграх мають значення.
Щось я не чув, щоб стрімерам Зенлессу страйки прилітали :lol: . Але я зрозумів, тут дещо різне бачення - я особисто саме з хентаєм не знайомий майже, в моєму NSFW експірієнсі, зенлесс достатньо лайтовий, наче соромиться.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Я спробую почитати її квест. Поки що можу судити тільки по зовнішньому вигляду персонажа та промо-відео на ютубі.
Щодо цензури в офіційному дискорді — наскільки я зрозумів, користувачі почали фотошопити цю сценку з язичком і домальовувати до того язичка банани чи щось подібне, через це модератори його заборонили.
А за що саме кидали страйки? Я тільки про Тектона щось чув, але то дуже токсичний персонаж.

Промо Пульхри з Зенлесса заборонене в Кореї.
спойлер
Відправлено через 26 хвилин 7 секунд:
Правда не знаю, чи у них заборонені всі версії цього промо, чи тільки корейська.
спойлер
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 28.03.2025 15:04Щодо цензури в офіційному дискорді — наскільки я зрозумів, користувачі почали фотошопити цю сценку з язичком і домальовувати до того язичка банани чи щось подібне, через це модератори його заборонили.
Ні, там тупо на скріншоти з певних ракурсів :lol:
Kirakishou: 28.03.2025 15:04А за що саме кидали страйки? Я тільки про Тектона щось чув, але то дуже токсичний персонаж.
Кантареллу надто довго і детально розглядали. :gigi: Тектон особливо відмітився. :laugh: Він токсик звісно, але страйк конкретно був за NSFW, з таймкодом на розглядання "панталонів".
Відповісти