Удаленный рабочий стол для игр. Как использовать одновременно?

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
serg450453
Member

Повідомлення

Всем привет. Имеется хороший комп, на котором работают все игры на максималках (он подключен к телеку, есть геймпады, дом кинотеатр). Имеется ноутбук, на котором работает только роблокс, и то на минималках.

Хочу подключиться с ноутбука через удаленный рабочий стол к хорошему пк через Сеть (Файфай) и играть в игры. Возможно на 2 одновременные игры у меня ресурса и не хватит. Но хотелось бы хотя бы на большом смотреть кино, а на ноуте например играть в игру.

Вопрос собственно в чем. Я как бы подключил. Создал еще одну учетную запись. В итоге имею:

Уч запись КОМП
Уч запись НОУТ

Даже когда комп работает на учетной записи КОМП, а я вхожу через ноут на учетную запись НОУТ, на компе все вылетает. Как сделать что бы могли работать сразу 2 учетные записи? Или это только на виндовс Сервер есть?
Shpoker
Member

Повідомлення

serg450453: 24.09.2023 11:01Как сделать что бы могли работать сразу 2 учетные записи? Или это только на виндовс Сервер есть?
Патчить службы терминалов (когда-то давно видел рабочий мануал) или да, серверная венда

Но! На стандартном удаленном раб столе не выйдет играть, там отваливается видеокарта, звук пережимается, ибо оно малость не для того.
serg450453
Member

Повідомлення

Shpoker: 24.09.2023 11:11
Но! На стандартном удаленном раб столе не выйдет играть, там отваливается видеокарта, звук пережимается, ибо оно малость не для того.

А как можно?
Crossbow
Member

Повідомлення

Steam - трансляция

Відправлено через 30 секунд:
и все эти "удаленный комп для игр" -- бред
neo89skynet
Member

Повідомлення

Moonlight Game Streaming (або Sunshine) + ASTER Multiseat (дозволяє запустити кілька сеансів користувачів одночасно на одному ПК, є ламані версії).
Там за фактом за п'ять хвилин усе налаштовується...
serg450453
Member

Повідомлення

установил parsec.app вроде задумка не плохая. Только на ноутбуке все работает отлично

а на компе, запускаю, захожу в настройки, и программа перезагружается. Не могу настроить ничего, постоянно выкидывает и опять заходит. С чем может быть конфликт?
KimRomik
Member

Повідомлення

serg450453
просто купи еще один монитор и не парься
а фильмы/сериалы ты можешь перекинуть на телек курсором
serg450453
Member

Повідомлення

ноут в другой комнате, нет возможности протянуть туда провод
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

serg450453: 24.09.2023 11:17 А как можно?
Вам вже вище відповіли, - Parsec. Ну і мережа, дуже бажано Gigabit Ethernet, через Wi-Fi звичайно теж буде працювати, але є багато "але".
Ще зверніть увагу що одночасно і Parsec і Microsoft RDP не вийде використовувати.

Відправлено через 10 хвилин 21 секунду:
KimRomik Тут дещо інша забаганка.
Насправді є ще варіант з Proxmox та GPU passtrough у віртуалку + вищезгаданий Parsec, а на окремій віртуалці система для всього іншого і працювати таке буде аж бігом. Але враховуючи текст в шапці теми навряд ТС це осилить.
Polaris
Member

Повідомлення

Ну не знаю как игры. Но терминальник с обычной Винды можно сделать посредствам RDP Wrapper

Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Ekz0rcyst: 24.09.2023 13:59
serg450453: 24.09.2023 11:17 А как можно?
Вам вже вище відповіли, - Parsec. Ну і мережа, дуже бажано Gigabit Ethernet, через Wi-Fi звичайно теж буде працювати, але є багато "але".
Ще зверніть увагу що одночасно і Parsec і Microsoft RDP не вийде використовувати.

Відправлено через 10 хвилин 21 секунду:
KimRomik Тут дещо інша забаганка.
Насправді є ще варіант з Proxmox та GPU passtrough у віртуалку + вищезгаданий Parsec, а на окремій віртуалці система для всього іншого і працювати таке буде аж бігом. Але враховуючи текст в шапці теми навряд ТС це осилить.
а батенька знает толк в извращениях :laugh:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Polaris
По логіці звичайно користувача це звичайно крінж, але мляха Why not? Поставлене завдання це більш ніж вирішить, не без "ньюансів" але і назва теми відповідна. :) ;)
Васильович
Member

Повідомлення

Polaris: 24.09.2023 14:06а батенька знает толк в извращениях
Насправді, в homelab'ерів це популярний кейс :D
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Васильович
Ну все, ви мене "спалили".
Polaris
Member

Повідомлення

/main server
/Dell OptiPlex 790 SFF/Intel® Core™ i5-2400/32Gb RAM/ Samsung 970 EVO+ 500Gb M2/ 8Tb WD Red Plus WD80EFBX
/Latest version of Proxmox VE /pfSense /Wireguard /TrueNAS-SCALE /Nextcloud /Adguard /Docker
/backup and other
/Intel® Xeon® E5-2670 v2 /64Gb ECC RAM /Intel 600p 256Gb M2 /8Tb Seagate IronWolf ST8000VN0022
/Latest version of Proxmox VE /Proxmox BS /TrueNAS-SCALE /Windows 11 Pro /Many LXC
/Ruckus ZoneFlex R500 AP Unleashed
Чёртов извращенец :laugh:
З.Ы. Мне немного завидно :lick:
Васильович
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 24.09.2023 19:02Ну все, ви мене "спалили".
Та просто почув знайомі слова :D :beer:
Polaris: 24.09.2023 19:05Чёртов извращенец
Це називається - серйозний підхід до справи :beer:
Polaris: 24.09.2023 19:05З.Ы. Мне немного завидно
І мені було - поки ціни на електрику не полізли вгору. Тепер тішуся профільною маложручою апаратурою :weep:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Polaris: 24.09.2023 19:05 З.Ы. Мне немного завидно :lick:
Не варто! Як вже зазначив пан Васильович споживання електроенегрії зависоке враховуючи профіт.
Васильович: 24.09.2023 21:45 І мені було - поки ціни на електрику не полізли вгору. Тепер тішуся профільною маложручою апаратурою :weep:
Теж дивлюсь в сторону енергоефективних систем.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Ще можна спробувати Splashtop. В мене гарно працює.
Але для всіх утіліт подібного типу (стримерів) потрібна одна умова. Залізо, на яке йде стрім має бути з апартною підтримкю сучасних декодерів, в ідеалі VP9/h265, це також стосується і сервера, але там залізо за замовченням має бути на норм рівні.

Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
Ekz0rcyst: 24.09.2023 13:59 KimRomik Тут дещо інша забаганка.
Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти? :think:
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 25.09.2023 10:41 Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти? :think:
Parsec.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 25.09.2023 11:28
Ray2000gt: 25.09.2023 10:41 Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти? :think:
Parsec.
Ясно. І ще питання, якщо можна. Як емулювати монітор у випадку віртуалок?
Відповісти