Трошки поправив

Трошки поправив
Не відштовхує, але ціна 20к. Мені б до 13 вкластисьArtem_M: ↑ 06.10.2023 12:45Якщо "сіряк" не відштовхує - пошукайте LG 27GP850-B по наявності.
- спойлер
r1d3r: ↑ 06.10.2023 09:16 Всім привіт! Вчора дитина налила воду під рамку екрану і матриці прийшов кінець)) Шукаю монік
Вимоги:
27 дюймів
2к QHD
ips
144 герци, чи більше
Бюджет 10-13к грн
Та мабудь і все. Був Acer VG271U (UM.HV1EE.P01) і цілком влаштовував, але маємо шо маємо![]()
Порадьте шось в цих параметрах
Дивлюсь в бік
Samsung Odyssey AG50 S27AG502NI
MSI Gaming Quantum Dot G274QPF QD
AOC Q27G2S/EU
і цей, прибирайте будь які рідини з робочого столу, чкщо у вас є діти)))![]()
Я б просто додав "ОСОБЛИВО якщо у вас є діти")))
Подивіться на хотлайні, там є до 14.
Ну от ви мобілки бачили з однаковими спеками?Ostin: ↑ 06.10.2023 13:38 Дивлюсь останні запитання в темі і вони, в принципі, однотипні. Стало цікаво, які є критерї, за якими можна відразу відсіювати гарні монітори від поганих?
От є два-монітори, по ттх +\- ідентичні, матриці IPS 6+2 bit. Герцовка така ж. Які критерії для людини, щоб вибрати з них кращий? Зовнішній вигляд, нога, концентратор, роз'єми, ціна? Як ви взагалі даєте поради на те чи інше? Чим отой LG з поради вище заслуговує на увагу, на відміну від тих, що обрав автор питання?
А якже EIZO, де все налаштовано-протестовано, немає битих пікселів і очі не болять? Чи дурять народ?Melofon: ↑ 06.10.2023 14:03бренды особо не имеют значения
По этому критерию вам никто точно ничего не скажет, даже если для одного монитор норм и глаза не устают у другого они уже "вытекать" начнут через пол часа, у всех глаза и зрение разные, так что тут только брать и пользоваться, всегда можно вернуть в случае чего. Так что эту тему никто и не освещает бо это слишком индивидуально. А ещё многое зависит от настроек монитора, при одних глаза устают а при других абсолютно никак, по крайней мере не раз встречал людей которым достаточно было настроить под себя яркость и контрастность и всё ставало на свои места, так что это ещё не только от самого монитора зависит а и от его настроек, заводские далеко не всем нравятся.Ostin: ↑ 06.10.2023 14:02Навпаки, найперше, що мене турбує - це очі і втомлюваність. Але фактично в цій гілці форуму ця тема взагалі не освітлена.
В магазині особливої різниці не побачиш.Ostin: ↑ 06.10.2023 14:02 Artem_M
Навпаки, найперше, що мене турбує - це очі і втомлюваність. Але фактично в цій гілці форуму ця тема взагалі не освітлена.
А этого не будет если матрица вообще без ШИМ подсветки, и сейчас обычно все мониторы с технологией Flicker-Free не имеют ШИМ подсветки, так что выбирать мониторы нужно с ней, хотя сейчас наверно большинство игровых по крайней мере мониторов имеют эту технологию, а вот некоторые офисные модели могут её и не иметь, есть ещё куча способов проверить есть ли ШИМ на мониторе.IvanCh: ↑ 06.10.2023 14:33мерехтіння.
сасунг это помойка. только даром.KVM: ↑ 07.10.2023 21:51 Роздивлявся нині в магазі моніки. Звернув увагу на https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... pixci.html
Чи вартий він своїх грошей і чи є смисл пошукати Gigabyte M27Q
24 Full HD я так розумію віджмває своє?
Користуюсь близько 3 місяців цим самсунгом, мене влаштовує, матриця швидка та яскрава (як для IPS), засвітів в моєму екземплярі немае. Звичайно якщо знайдете M27Q не за дурні гроші то краще буде.KVM: ↑ 07.10.2023 21:51 Роздивлявся нині в магазі моніки. Звернув увагу на https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... pixci.html
Можна поцікавитися чому ця модель "помойка"?heidfeld: ↑ 08.10.2023 08:33сасунг это помойка. только даром.KVM: ↑ 07.10.2023 21:51 Роздивлявся нині в магазі моніки. Звернув увагу на https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... pixci.html
Залежить від потреб та відеокарти. Нещодавно взяв саме 24" (заради високої частоти монітора та freesync). В мене відеокарта недуже, і на мою думку в іграх краще "рідне" 1080p і багато FPS, ніж більш "модна" роздільна здатність з гальмами. І 24" в робочих задачах ще довго буде актуальним, щонайменше, як другий монітор.KVM: ↑ 07.10.2023 21:51 24 Full HD я так розумію віджмває своє?
Саме так. Думки вони різні є.Tonny: ↑ 10.10.2023 12:43на мою думку
Щодо розміру, то це фактично близько ідеалу для просто попрацювати. На великих моніторах сидіти довго не так щоб дуже комфортно, якщо робота не вимагає великої площі. Але великі - то вже 30+. Так-то 27 теж норм. Хоч я на роботі обираю 24, навіть при можливості вибору.KVM: ↑ 07.10.2023 21:5124 Full HD я так розумію віджмває своє?
От тому і не можу визначитись. в магазині дивився 27 значно видіялється ніж 24Ostin: ↑ 10.10.2023 12:53Саме так. Думки вони різні є.Tonny: ↑ 10.10.2023 12:43на мою думку
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:Щодо розміру, то це фактично близько ідеалу для просто попрацювати. На великих моніторах сидіти довго не так щоб дуже комфортно, якщо робота не вимагає великої площі. Але великі - то вже 30+. Так-то 27 теж норм. Хоч я на роботі обираю 24, навіть при можливості вибору.KVM: ↑ 07.10.2023 21:5124 Full HD я так розумію віджмває своє?
FHD вже дуже старе. Я особисто з 2010 постійно в такому форматі що вдома, що на роботі жив. 2к чи 4к набагато краще. З іншої сторони, fhd - це мінімальний достатній рівень для невибагливого користувача. Тому має право на життя навіть зараз.