Провайдер "Укртелеком" + Торрент-сайт "Рутрекер" = бесконечный поиск пиров или загрузка 0.1кб\с

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
Delorian
Member

Повідомлення

Таки нужный мне файл докачал. Ноут с win10 + клиентом utorrent словил кого-то на другом конце земного шара и начал загрузку. Я уже компом c win11+ qBittorrent начал перекачивать скачанное (у себя же, на комп с ноута, будучи локальным пиром) и скачал на двух устройствах нужный мне торрент файл. Ради прикола останавливал у себя на ноуте этот торрент и на копе останавливалась загрузка в миг. В общем...какой-то цирк происходит с укртелекомом в данный момент...

Поиграюсь с VPN-ами (спасибо daesz) и отпишусь как решил (если решу) это ограничение. :beer:

мало-ли, кому-то пригодится :shuffle:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Так, блокують. Моя колишня користувалась цим кацапським торентом, то в неї блокувало в Києві на укртелекомі, і в мене вдома обидва провайдери (локальні) теж блокували.
З VPN працювало.
qbittorrent хороший клієнт, нема чого нарікати. в мене на ньому до гігабіта швидкості, на utorrent я щось не зміг налаштувати більше 200мбіт. і реклами нема, і теми красиві :)
yan1x
Member

Повідомлення

У меня местный провайдер, который ничего не блокирует, но с торрентами тоже самое началось, буквально неделю назад. Пытался скачать литературу по работе, которой совсем нигде в других источниках нет. В итоге, проплатил впн.
AW
Junior

Повідомлення

Майже та сама проблема була - не качався жоден торент. Теж клієнт 1.8.2
Спробував бітторент - вінда на вірус матюкається. Встановив Vuze - все качається без проблем, але поки в налаштуваннях розберешся можна ногу зламати
Востаннє редагувалось 05.10.2024 15:04 користувачем AW, всього редагувалось 1 раз.
S
Member

Повідомлення

Delorian: 27.09.2024 15:03Помогите, судари.
Интернет давно изгадили бестолковые политики с такими же кривыми безопасниками. Попробуй подобрать vpn.
murzik
Member

Повідомлення

спробууйте інший торент клієнт https://www.qbittorrent.org/
AFU_power
Member

Повідомлення

Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
Avenger80
Member

Повідомлення

del
Lekrs
Member

Повідомлення

AFU_power: 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
Там більше контенту, в рази...
pelia
Member

Повідомлення

Роки 2 вже користуюсь Tixati, настільки до нього звик, що просто капець
AFU_power
Member

Повідомлення

Lekrs: 05.10.2024 19:25
AFU_power: 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
Lekrs
Member

Повідомлення

AFU_power: 05.10.2024 19:37
Lekrs: 05.10.2024 19:25

Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
Це так не працює, у піратства не має національності... Той самий рутрекер заблокований в рашці
Востаннє редагувалось 05.10.2024 19:48 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
AFU_power
Member

Повідомлення

Lekrs: 05.10.2024 19:47
AFU_power: 05.10.2024 19:37
Це так не працює, у піратства не має національності...
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
Lekrs
Member

Повідомлення

AFU_power: 05.10.2024 19:48
Lekrs: 05.10.2024 19:47
Це так не працює, у піратства не має національності...
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливає.
Востаннє редагувалось 05.10.2024 20:01 користувачем Lekrs, всього редагувалось 2 разів.
AFU_power
Member

Повідомлення

Lekrs: 05.10.2024 19:51
AFU_power: 05.10.2024 19:48
На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливає
Що заважає додати туди контент?
Lekrs
Member

Повідомлення

AFU_power: 05.10.2024 19:51
Lekrs: 05.10.2024 19:51

На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливає
Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
Avenger80
Member

Повідомлення

AFU_power
Lekrs
Эх... если бы вокруг всё было такое идеальное, а то читаешь новости и волосы дыбом встают...
AFU_power
Member

Повідомлення

Lekrs: 05.10.2024 19:53
AFU_power: 05.10.2024 19:51

Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
Зрозумів, питання відсутні
viperest1
Member

Повідомлення

На майже 3 році повномасштабної війни в нас люди і дальше користуються кацапськими сайтами
Востаннє редагувалось 05.10.2024 21:40 користувачем viperest1, всього редагувалось 1 раз.
yan1x
Member

Повідомлення

Как минимум из-за этого не пользуюсь толокой.
"Ми приймаємо тільки такі поштові сервіси: gmail.com, outlook.com, hotmail.com, yahoo.com, ukr.net, i.ua"
Идиотизм.
Відповісти