Останні статті і огляди
Новини
Провайдер "Укртелеком" + Торрент-сайт "Рутрекер" = бесконечный поиск пиров или загрузка 0.1кб\с
-
Delorian
Member
Таки нужный мне файл докачал. Ноут с win10 + клиентом utorrent словил кого-то на другом конце земного шара и начал загрузку. Я уже компом c win11+ qBittorrent начал перекачивать скачанное (у себя же, на комп с ноута, будучи локальным пиром) и скачал на двух устройствах нужный мне торрент файл. Ради прикола останавливал у себя на ноуте этот торрент и на копе останавливалась загрузка в миг. В общем...какой-то цирк происходит с укртелекомом в данный момент...
Поиграюсь с VPN-ами (спасибо daesz) и отпишусь как решил (если решу) это ограничение.
мало-ли, кому-то пригодится
Поиграюсь с VPN-ами (спасибо daesz) и отпишусь как решил (если решу) это ограничение.
мало-ли, кому-то пригодится
-
Piter Cantrope
Member
Так, блокують. Моя колишня користувалась цим кацапським торентом, то в неї блокувало в Києві на укртелекомі, і в мене вдома обидва провайдери (локальні) теж блокували.
З VPN працювало.
qbittorrent хороший клієнт, нема чого нарікати. в мене на ньому до гігабіта швидкості, на utorrent я щось не зміг налаштувати більше 200мбіт. і реклами нема, і теми красиві
З VPN працювало.
qbittorrent хороший клієнт, нема чого нарікати. в мене на ньому до гігабіта швидкості, на utorrent я щось не зміг налаштувати більше 200мбіт. і реклами нема, і теми красиві
-
yan1x
Member
У меня местный провайдер, который ничего не блокирует, но с торрентами тоже самое началось, буквально неделю назад. Пытался скачать литературу по работе, которой совсем нигде в других источниках нет. В итоге, проплатил впн.
-
AW
Junior
Майже та сама проблема була - не качався жоден торент. Теж клієнт 1.8.2
Спробував бітторент - вінда на вірус матюкається. Встановив Vuze - все качається без проблем, але поки в налаштуваннях розберешся можна ногу зламати
Спробував бітторент - вінда на вірус матюкається. Встановив Vuze - все качається без проблем, але поки в налаштуваннях розберешся можна ногу зламати
Востаннє редагувалось 05.10.2024 15:04 користувачем AW, всього редагувалось 1 раз.
-
S
Member
Интернет давно изгадили бестолковые политики с такими же кривыми безопасниками. Попробуй подобрать vpn.Delorian: ↑ 27.09.2024 15:03Помогите, судари.
-
murzik
Member
спробууйте інший торент клієнт https://www.qbittorrent.org/
-
AFU_power
Member
Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
-
Avenger80
Member
del
-
Lekrs
Member
Там більше контенту, в рази...AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
-
pelia
Member
Роки 2 вже користуюсь Tixati, настільки до нього звик, що просто капець
-
AFU_power
Member
Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.Lekrs: ↑ 05.10.2024 19:25Там більше контенту, в рази...AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
-
Lekrs
Member
Це так не працює, у піратства не має національності... Той самий рутрекер заблокований в рашціAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:37Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
Востаннє редагувалось 05.10.2024 19:48 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
-
AFU_power
Member
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толокаLekrs: ↑ 05.10.2024 19:47Це так не працює, у піратства не має національності...AFU_power: ↑ 05.10.2024 19:37
Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
-
Lekrs
Member
На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливає.AFU_power: ↑ 05.10.2024 19:48Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
Востаннє редагувалось 05.10.2024 20:01 користувачем Lekrs, всього редагувалось 2 разів.
-
AFU_power
Member
Що заважає додати туди контент?Lekrs: ↑ 05.10.2024 19:51На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливаєAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:48
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
-
Lekrs
Member
Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
-
Avenger80
Member
AFU_power
Lekrs
Эх... если бы вокруг всё было такое идеальное, а то читаешь новости и волосы дыбом встают...
Lekrs
Эх... если бы вокруг всё было такое идеальное, а то читаешь новости и волосы дыбом встают...
-
AFU_power
Member
Зрозумів, питання відсутніLekrs: ↑ 05.10.2024 19:53Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
-
yan1x
Member
Как минимум из-за этого не пользуюсь толокой.AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
"Ми приймаємо тільки такі поштові сервіси: gmail.com, outlook.com, hotmail.com, yahoo.com, ukr.net, i.ua"
Идиотизм.