PS4 PRO Взломана

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Member

Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Прошу пояснити за взломані плойки. Що це і як це. Які є мінуси які є плюси. Хочу придбати як альтернативу для ПК для дитини, щоб грала на ТВ. Для мене не є проблема купувати диски до пс4 їх зараз багато, але є проблема витрачати час на пошук і купівлю.
Shpoker
Member

AceDeLaeda
Жирнючий минус - потенциальный бан в псн как плойки, так и учетки со всем нажитым
XXXshadyXXX
Member

AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Прошу пояснити за взломані плойки. Що це і як це. Які є мінуси які є плюси. Хочу придбати як альтернативу для ПК для дитини, щоб грала на ТВ. Для мене не є проблема купувати диски до пс4 їх зараз багато, але є проблема витрачати час на пошук і купівлю.
Ютуб в помощь, много инфы + есть реддит гитхаб. Не ну если с деньгами настолько сложно, что нет денег за 1800 грн в год купить подписку PS Plus Deluxe где уйма игр, тогда я не знаю... А вот это заниматься пердолингом с прошивками что бы ребенок играл... Одно дело для себя под себя попердолить, другое дело... Ну каждому свое :rotate:
AceDeLaeda
Member

XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 18:57
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Ютуб в помощь, много инфы + есть реддит гитхаб. Не ну если с деньгами настолько сложно, что нет денег за 1800 грн в год купить подписку PS Plus Deluxe где уйма игр, тогда я не знаю... А вот это заниматься пердолингом с прошивками что бы ребенок играл... Одно дело для себя под себя попердолить, другое дело... Ну каждому свое :rotate:
Якби я хотів взяти інфу з ютюба я пішов би туди. Логічно же.
Я в цьому питанні повний нуль, і хочу задати живі питання, людям які шарять, а 1800 грн це копійки. Якщо Вам не важко і Ви шарите тоді, задам ці питання.
Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також? Там дійсно великий вибір Ігор? Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще. Ну і важче питання, чи можна розраховуватись українською картою за кордоном? І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
destructX
Member

AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15 Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Якщо коротко: плюс - граєте безкоштовно шо скачаєте (спіратите)
мінус - ачівки/трофеї не позбирати, онлайну нема ніякого, при спробах зайти - забанять псн аккаунт. також не можна юзати підписку, що на постійній основі - плюс
Последний раз редактировалось destructX 29.09.2026 19:35, всего редактировалось 1 раз.
oversteve
Member

AceDeLaeda
https://www.playstation.com/uk-ua/ps-plus/games/
ось повний перелік, кожен місяць шось додають-забирають, якщо не гнатися за новинками, то ігор достатньо і є майже всі екзи
акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті

Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
підписка длч пс4 і пс5 одна, так що загалом краще пс5 взяти, бо є достатньо ігор, яких на пс4 взагалі немає, ну або на пс5 будуть виглядати суттєво краще
власне на чорну пт зазвичай досить непогану знижку на підписку роблять
AceDeLaeda
Member

oversteve: ↑ 29.09.2026 19:33 AceDeLaeda
https://www.playstation.com/uk-ua/ps-plus/games/
ось повний перелік, кожен місяць шось додають-забирають, якщо не гнатися за новинками, то ігор достатньо і є майже всі екзи
акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Дякую. Адекватна відповідь. В Ви не підкажите, ціна підписки однакова для будь якої консолі ПС? Просто тоді виникає питання нащо потрібна старезна пс4про. В неї виходить ніяких плюсів окрім ціни не має?
XXXshadyXXX
Member

oversteve: ↑ 29.09.2026 19:39акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Увы, находясь в Норвегии, я не могу оплачивать PS Plus и вообще любые покупки на моем укр аккаунте, при этом имею как и норвежскую карту так и укр карту. Вот не дает оплачивать, видимо или по ай пи пробивает, фиг его.
Но, у меня есть друг в Украине, он просто заходит в мой аккаунт на его консоли, вводит данные моей укр карты и покупает\продлевает PS Plus - только так работает :rotate:
AceDeLaeda
Member

XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 19:43
oversteve: ↑ 29.09.2026 19:39акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Увы, находясь в Норвегии, я не могу оплачивать PS Plus и вообще любые покупки на моем укр аккаунте, при этом имею как и норвежскую карту так и укр карту. Вот не дает оплачивать, видимо или по ай пи пробивает, фиг его.
Но, у меня есть друг в Украине, он просто заходит в мой аккаунт на его консоли, вводит данные моей укр карты и покупает\продлевает PS Plus - только так работает :rotate:
Ого. А це вже геморой.
XXXshadyXXX
Member

AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20а 1800 грн це копійки
Именно, я с кентом на двоих покупаем PS Plus, он с Англии, я с Норвегии, выходит нам по 900 грн - мы как два еврея :gigi:
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також?
Без разницы
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Там дійсно великий вибір Ігор?
Да
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще.
Возможно, новая стоит 600 евро, б.у. 500 евро
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
Не узнавал на этот счет, но вроде как можно
AceDeLaeda
Member

XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 19:48
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20а 1800 грн це копійки
Именно, я с кентом на двоих покупаем PS Plus, он с Англии, я с Норвегии, выходит нам по 900 грн - мы как два еврея :gigi:
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також?
Без разницы
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Там дійсно великий вибір Ігор?
Да
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще.
Возможно, новая стоит 600 евро, б.у. 500 евро
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
Не узнавал на этот счет, но вроде как можно
Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти. Дивно чого в тебе так. Але тепер мене це турбує. В мене в Європі страховка авто на місяць як ціна цієї підписки на рік. Але також платити оверпрайм не охота, бо ця консоль буде як додаткова цяцька, в є інші витрати, ну і основний магазин Стім. Тому я як і ти , також включив єврея і хочу знайти "біс" варіант для недорого, щоб донька грала і мій ПК не відбирала))))
XXXshadyXXX
Member

AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55запитав в чат джпт
Нашел у кого спрашивать :D Фишка в том что выбивается ошибка в сторе, а не блок оплаты или там не прошел платеж. Жмешь оплату и вылазит ошибка системная. Через что я только не пробовал. Думаю что консоль видит регион в котором я нахожусь и по айпи не пропускает платеж. Ибо укр аккаунт укр карта а айпишник Норвегии

Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти
https://www.reddit.com/r/steamregionalt ... s_ukraine/

Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Просто за 600 евро можно как бы купить ПК б.у. там условно Ryzen 5 5500\3600 RTX 2070 Super\3060ti\RX 6600XT\7600 16gb ram может даже 1tb ssd можно споймать :) Да будет 8GB Vram но и будет еврейский зеленый магазин, хотя если ты в Германии, то мои соболезнования :rotate:
Ray2000gt
Advanced Member

AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55 Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти.
Проблема не в оплаті а в геолокації.
Суть у тому, що укр аккаунтом мають користуватись в Україні, тому таке не пропускають. Так само, доречі, віднедавна і з Ютуб. Вимагають перевести акк на країну, в якій знаходишся або відключають український Преміум.
AceDeLaeda
Member

XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 20:10
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55запитав в чат джпт
Нашел у кого спрашивать :D Фишка в том что выбивается ошибка в сторе, а не блок оплаты или там не прошел платеж. Жмешь оплату и вылазит ошибка системная. Через что я только не пробовал. Думаю что консоль видит регион в котором я нахожусь и по айпи не пропускает платеж. Ибо укр аккаунт укр карта а айпишник Норвегии

Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти
https://www.reddit.com/r/steamregionalt ... s_ukraine/

Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Просто за 600 евро можно как бы купить ПК б.у. там условно Ryzen 5 5500\3600 RTX 2070 Super\3060ti\RX 6600XT\7600 16gb ram может даже 1tb ssd можно споймать :) Да будет 8GB Vram но и будет еврейский зеленый магазин, хотя если ты в Германии, то мои соболезнования :rotate:
Я думав про цей варіант. За 500-600е можна біч збірку зробити, навіть з подорожчанням. Але я в Литві, і тут настільки бідний БУ ринок. Я перший час був в .... Коли збирав свій ПК. Тому я одразу дивлюсь на якусь консоль. Бо зйомна квартира, а техніки і так вже забагато. Щось компактне під ТВ кинути. Аби було. Тому і почав від найдешевшого. Взломана пс4 170е, мені сподобалась ціна. Що цікаво не взломані в туж ціну, тут. Тепер я думаю. Може взяти не взломану і протестити ту підписку.
Последний раз редактировалось AceDeLaeda 29.09.2026 20:18, всего редактировалось 1 раз.
XXXshadyXXX
Member

Ray2000gt: ↑ 29.09.2026 20:14Суть у тому, що укр аккаунтом мають користуватись в Україні
На аккаунте нельзя менять регион у Сони. Такая вот борода, ты трофи хантер, выбил 100 платин, потом переехал за границу и что создавай новый аккаунт?))) Т.е политикой не запрещено пользоваться укр аккаунтом в других странах. Но вот с оплатой, да, проблемы.
oversteve
Member

XXXshadyXXX
а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
XXXshadyXXX
Member

oversteve: ↑ 29.09.2026 20:26а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
Тоже не работает. Уже пытались

Единственный вариант был(не знаю как сейчас) это укр симка роуминг, расшарить вайфай с телефона, подключить плойку к телефону, тогда платеж проходит или проходил... :)
AceDeLaeda
Member

XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 20:28
oversteve: ↑ 29.09.2026 20:26а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
Тоже не работает. Уже пытались

Единственный вариант был(не знаю как сейчас) это укр симка роуминг, расшарить вайфай с телефона, подключить плойку к телефону, тогда платеж проходит :)
Це реально зробити бо сімки є))) Корочше треба тест и
Rangocv
Member

Не канає проплата з Укр сімки, пробував... була підписка річна поки не прийшлося оновлювати, проживаю в Швеції і пробував другу через свій псстор в Україні ніяк... тому продав 5 соньку залишив світч і пека, поки цього вистачає з головою, а от коли вже буде 6 сонька тоді вже можна думати віднайти шлях самурая :)
XXXshadyXXX
Member

Rangocv: ↑ 29.09.2026 21:43Не канає проплата з Укр сімки, пробував...
Жаль, значит остается только вариант с надежным другом в Украине у которого есть PS4 или PS5 :rotate:
Ответить