Як змінити радянськомовну Win10/11 на повноцінну українську?

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Kassatka
Member

Повідомлення

0F: 01.10.2024 00:54 Дякую, дуже дякую за просування російськомовного контенту в пошукових системах.
Якби ж не писали такі дебільні проги, що налаштування програми є, а вибору мови інтерфейсу в налаштуваннях нема. :weep: Між іншим, ці дебільні проги/ігри, які знаю, не кацапські, а західні.
Що ж, сьогодні і там, і там виставив Українська (Україна), спробую так. По суті за останній час ніби жодною з них не користувався, якщо треба буде, то тимчасово можна перемкнутись на російську. Ну а взагалі VMWare не так і складно буде користуватися англійською, це невелика за складнісю інтерфейсу прога, не те що Фотошоп чи Ворд скажімо.
Shandor1982
Member

Повідомлення

У мене Windows 11 українська ліцензія - тільки десь як вглиб залізти, то англійською. Офіс український. Всі програми українською з року так 2010. Ніяких проблем.
Памʼятаю, як на роботі змінював колегам з рос. на українську, бо їх почали трохи нагинати за інтерфейси кацапські, особливо як дистанційка почалась, а класрум та інші гуглсервіси рос., а це були і вчителиці української мови, літератури. Кажи потім діткам, що українською відповідати треба, та й батьки деякі починали вимагати.
Вони дуже дивувались, що так можна :-/ .
Було б бажання.
Барбарис
Member

Повідомлення

Kassatka: 30.09.2024 23:51
Так тому що у Вас древня кацапська корпоративка, тому у Вас суміш української з англійською, а не з російською. Бо раніше було тільки так при виборі українського мовного пакету. А тепер напевне змінили і неперекладене береться не з англійської, а з тієї мови, на якій дистрибутив Вінди.
:facepalm:
Вона оновилась до останньої актуальної 22Н2. І там не суміш української з англійською, а вся система українська(регіон стоїть Україна для системи і для додатків, язика взагалі ніде немає). А групові політики, адміністрування та інші приховані(ті, що просто так в налаштуваннях не знайдеш) функції у більшості мов англійською. Банально із системою щось не так.
Kassatka
Member

Повідомлення

Барбарис: 01.10.2024 06:34 А групові політики, адміністрування та інші приховані(ті, що просто так в налаштуваннях не знайдеш) функції у більшості мов англійською. Банально із системою щось не так.
Не знаю як там у більшості мов, бо більше трьох мов інтерфейсу я на Вінді не пробував, але в російській мові там усе доволі непогано перекладено, що дуже мені допомагає не гуглити зайвий раз чи відкривати перекладач. Тому я надам перевагу, щоб і в майбутньому там теж на моїй системі був переклад, якщо не українською, то хоча б кацапською. Ну а стосовно того, що з моєю системою щось не так, то це в мене однакова ситуація що з Win 10 на компі, що з Win 11 на ноуті, просто це в обох випадках кацапські дистрибутиви корпоративки. Але те що новітнє вікно Параметри російською дуже дивно, бо я зараз скрізь де тільки можна в мовах/регіонах перемкнув з кацапської на українську.

Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
Shandor1982: 01.10.2024 05:08 Всі програми українською з року так 2010.
Значить у Вас не надто великий парк програм, якими користуєтеся, напевне ті, що використовуються найбільш масово. Бо для багатьох не надто популярних програм навіть російського інтерфейсу нема, не кажучи вже про український, німецької/французької/іспанської теж може не бути, а лише одна англійська.
leo925
Member

Повідомлення

А який Лінукс має повноцінний український переклад?
Shandor1982
Member

Повідомлення

leo925: 01.10.2024 09:45 А який Лінукс має повноцінний український переклад?
Ubuntu. Але без англійської тут не обійтись.
AccessDenied
Member

Повідомлення

Windows Server 2022 MSDN
спойлер
2024-10-01 13_59_27.png
No comments...
Shandor1982
Member

Повідомлення

Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
Shandor1982: 01.10.2024 05:08 Всі програми українською з року так 2010.
Значить у Вас не надто великий парк програм, якими користуєтеся, напевне ті, що використовуються найбільш масово. Бо для багатьох не надто популярних програм навіть російського інтерфейсу нема, не кажучи вже про український, німецької/французької/іспанської теж може не бути, а лише одна англійська.
[/quote]

Так, погоджуюсь :) Переважно то був офісний пакет, файн ріадер і подібне. Нічого специфічного.
S
Member

Повідомлення

AccessDenied: 01.10.2024 14:00Windows Server 2022 MSDN
Сервера всегда лучше английские ставить.
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

Kassatka: 01.10.2024 07:26 Але те що новітнє вікно Параметри російською дуже дивно, бо я зараз скрізь де тільки можна в мовах/регіонах перемкнув з кацапської на українську.
У меню вибору мов та регіону спробуйте поставити українську на самий верх списку.
Kassatka
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 02.10.2024 04:28 У меню вибору мов та регіону спробуйте поставити українську на самий верх списку.
Ну я так і робив власне, українську поставив на самий верх, а кацапську на низ, нижче англійської.
AccessDenied
Member

Повідомлення

S
Так это изначально английский. Когда применяешь UA для всех пользователей, начинаются приколы. А виртуалки бухгалтерам мы только на украинском продаём. Поэтому, нужно сначала всё настраивать в нативной среде, а потом применять UA для всех. Microsoft такой Microsoft.
GreenMile
Member

Повідомлення

Встановлення мовного пакету завжди через задницю працювало, що в 10, що в 11. Зазвичай ставив англійську і потім пакет зверху - завжди залишались непереведені шматки, особливо в налаштуваннях, а коли постави з нуля українську на новому ПК, то все ок :dontknow:
Відповісти