Предлагаю обсудить Arctic представила кулеры Freezer i11 и Freezer A11
В мене є Freezer 13 такий самий (тільки трубок 4 і основа мідна, ну і форма пластин інша, ще маса більша, та й кріплення пружинисте над трубками по 1 шурупу на кінцях, і взагалі йшли кріплення одразу під Інтел і АМД, а ще вентилятор гострий і більше лопастей мав, і на ньому наклейка з назвою, основа вентилятора більш облягала радіатор і кріпилась на 4х точках), ну майже.
Перформа краща, але і більша, та й голосніша (гідропідшипник дуже тихенький тут).
ПС: що цікаво у кулерів Arctic на ЦП боковини пластин закриті (тобто повітря тільки в перед прямує), у інших відкриті (і по бокам ще розвіюється), типу турбіни.
ППС: бачу краї пропелера все таки какрузлили, напевно хтось все таки відрубав ними собі пальця.
Останні статті і огляди
Новини
Arctic представила кулеры Freezer i11 и Freezer A11
-
VINRARUS
Member
-
st.fab
Member
>>€35, крепление только под 1 платформу, несменный вентиль
АС в своём стиле
АС в своём стиле
-
VINRARUS
Member
А для чого його міняти, строк його служби 10 років цілодобової роботи.st.fab:несменный вентиль
АС в своём стиле
-
waryag
Member
Платформа меняется не так и часто и с большой вероятностью и так потребует смены кулера, да и сделать крепления для вентилятора - не такая и проблема.st.fab:>>€35, крепление только под 1 платформу, несменный вентиль
АС в своём стиле
Но за 30 баксов уже есть перформа или катана 3-4, так что даже со скидкой не особо привлекателен.
-
DEVES
Member
А кому нужна та перформа, если проц без "К"?
-
VINRARUS
Member
Ну тротлінг і на заводських частотах буває...DEVES:А кому нужна та перформа, если проц без "К"?
-
waryag
Member
Ну так такой проц и имелся в виду, и как задел на будущее. А для остальных катану я не зря писал, тихая и эффективная.DEVES:А кому нужна та перформа, если проц без "К"?
-
VINRARUS
Member
Артік теж дуже тихий.waryag:тихая и эффективная.
-
waryag
Member
Тесты покажут. А пока радиатор послабее выглядит, цена с 99%-вероятностью будет выше, а доступность в магазинах - ниже.VINRARUS:Артік теж дуже тихий.waryag:тихая и эффективная.
-
DEVES
Member
waryag
Арктики всегда были тихими. Тесты ничего нового не покажут.
Арктики всегда были тихими. Тесты ничего нового не покажут.
-
VINRARUS
Member
По своєму 13 суджу, на 1500 обертів майже не чути.waryag:Тесты покажут.
Добавлено через 26 минут 40 секунд:
Ну і що в ній хорошого, скоріше вона гірша за кулер з новини, та ще й гучніша.waryag:А для остальных катану я не зря писал, тихая и эффективная.
Самі гляньте яке воно діряве:
-
waryag
Member
Ну дырявый, так в нём воду не носить. У товарища стоит на 3470, шума я не услышал. Не будем гадать на кофейной гуще, выйдет - посмотрим.VINRARUS:По своєму 13 суджу, на 1500 обертів майже не чути.waryag:Тесты покажут.
Добавлено через 26 минут 40 секунд:Ну і що в ній хорошого, скоріше вона гірша за кулер з новини, та ще й гучніша.waryag:А для остальных катану я не зря писал, тихая и эффективная.
Самі гляньте яке воно діряве: