Останні статті і огляди
Новини
GeForce GTX 670 может выйти в один день с GTX 690
-
[Niro]
Member
Предлагаю обсудить GeForce GTX 670 может выйти в один день с GTX 690
Замечательная новость для геймеров и желающих получить хорошую карту из зеленого лагеря по приятной цене.
Замечательная новость для геймеров и желающих получить хорошую карту из зеленого лагеря по приятной цене.
-
Samson
Member
Предлагаю обсудить GeForce GTX 670 может выйти в один день с GTX 690
670-это уже "наши" карты. Думаю соотношение по цене/качеству будет как и у 570-ки. Единственно смотрю и на 7870, тоже достойная карта. Хочу зимой взять что-то из них с ивиком. Скорее бы завезли к нам, чтобы начался "обвал" цен.
670-это уже "наши" карты. Думаю соотношение по цене/качеству будет как и у 570-ки. Единственно смотрю и на 7870, тоже достойная карта. Хочу зимой взять что-то из них с ивиком. Скорее бы завезли к нам, чтобы начался "обвал" цен.
-
[Niro]
Member
Ты думаешь о покупке зимой 2012 уже сейчас?)
-
Stel
Member
А что такого? Человек начнет откалдывать денежку и т.п. с мыслями о будущем видике
. Покрайней мере я так делаю.
А по сабжу, тоже жду когда появятся решения поскромнее 670, 660. Может к тому времени как я скоплю денежку они будут на каждом углу.

А по сабжу, тоже жду когда появятся решения поскромнее 670, 660. Может к тому времени как я скоплю денежку они будут на каждом углу.
-
Юрій
Member
А чому-б ні?SAMSON правильно планує але думаю ціни заспокояться раніше.Ну і якщо я би вибирав між цими двома картами бо я би вибрав 670-ту хоча все вирішить ціна!
-
BlackLife
Member
к тому часу уже 8000 і 700 буде 

-
Nic_Roman
Member
BlackLife та цього року ніяких 700 не буде, де ви бачили щоб нвідіа 2 покоління в рік робила, якщо вони вчасно одного не можуть випустити, допилюють і брешуть до останнього, 680 5-7% але всежтаки бистріша за 7970 але яка ціна, якщо реф самий дешевий 7970 470 паверколор, а 680 - 600у.е. 

-
Samson
Member
Да. Как раз камни будут доступны и по ценам более-менее (хочу взять 3570к, не ниже), и карты устаканятся по ценам. 670-ка скорее всего будет в самый раз (как в своё время 570-ка, уже второй год до сих пор радует меня), но 7870 тоже интересная, производительность на уровне 580-ки, а этого с головой хватит в играх. Единственно меня смущают эти 256 бит у 680/670. Всё-таки узковата шина для топов. Сделали хотя бы 320.[Niro]:Ты думаешь о покупке зимой 2012 уже сейчас?)

-
DUKE3D
Member
пусть оставят 1344 CUDA и уберут саморазгон!
-
Samson
Member
Было бы неплохо, но в таком случае 670-ка будет стоить подороже 680-ки.DUKE3D:пусть оставят 1344 CUDA и уберут саморазгон!
-
DUKE3D
Member
стоимость производства совпадёт.
ИМХО
ИМХО
-
Samson
Member
670-ка в этом случае при хорошем разгоне будет обходить 680-ку, потому и будет стоить дороже или столько же. Там тоже не простаки работают. Они сейчас на манер интела дерут за всё деньги, за каждый "лишний" мегагерц.
-
snegurrrka
Member
Со всем нынешним железом можно ничего нового не покупать довыхода новых консолей или супер игры для ПК с графикой уровня АААА но новом прогрессивном движке (может таковым Unreal Engine 4 станет...).
-
[Niro]
Member
Пфф. Ты пишешь минималку на 7970, но завышаешь цену на 680 - это подтасовка. За 540 уе можно взять реф 680.Nic_Roman:BlackLife та цього року ніяких 700 не буде, де ви бачили щоб нвідіа 2 покоління в рік робила, якщо вони вчасно одного не можуть випустити, допилюють і брешуть до останнього, 680 5-7% але всежтаки бистріша за 7970 але яка ціна, якщо реф самий дешевий 7970 470 паверколор, а 680 - 600у.е.
-
Eurofighter
Member
У когось з арифметикою зовсsм погано 5-7% це різниця в 2-3 кадри а в обзорах у більшості ігор йде розрив у 12-9 кадрів от і рахуй ....можна купити і за 530уе лише почикати трохи..Nic_Roman:BlackLife та цього року ніяких 700 не буде, де ви бачили щоб нвідіа 2 покоління в рік робила, якщо вони вчасно одного не можуть випустити, допилюють і брешуть до останнього, 680 5-7% але всежтаки бистріша за 7970 але яка ціна, якщо реф самий дешевий 7970 470 паверколор, а 680 - 600у.е.
-
Nic_Roman
Member
Eurofighter
я то рахувати вмію, і кажу що вона настільки краща на скільки дорожча, але сама карта схематично простіша ніж 7970 навіть по живленню, і за 530 в нас референса нема, саме дешевше де зустрічав то 560, а за таку ціну можна взяти не реф 7970 з розгоном і тоді відрив мізерний якщо не програш
я не фан амд, просто за 500у.е. я краще взяв би реф 680 ніж за 560у.е. не реф 7970 тільки тому що велика різниця в ціні, або за 500 не реф 7970 )
я то рахувати вмію, і кажу що вона настільки краща на скільки дорожча, але сама карта схематично простіша ніж 7970 навіть по живленню, і за 530 в нас референса нема, саме дешевше де зустрічав то 560, а за таку ціну можна взяти не реф 7970 з розгоном і тоді відрив мізерний якщо не програш
я не фан амд, просто за 500у.е. я краще взяв би реф 680 ніж за 560у.е. не реф 7970 тільки тому що велика різниця в ціні, або за 500 не реф 7970 )
-
[Niro]
Member
Если ты не встречал - не значит, что его нет.Nic_Roman:Eurofighter
я то рахувати вмію,і за 530 в нас референса нема, саме дешевше де зустрічав то 560,
-
Advocate
Member
У меня стоит больше года 570-я, так что думаю, что смысла особого апгрейдится не будет.