Предлагаю обсудить Zotac и CoolIT оснастили GeForce GTX 580 водоблоком
Ніколи не повірю,що односекційний радик може справитись з такою картою
Останні статті і огляди
Новини
Zotac и CoolIT оснастили GeForce GTX 580 водоблоком
-
axotnik
Member
-
viperest1
Member
Хотів би таку,але щоб не купляти якби на халяву .Карта гарна,але будемо чекати чогось нового 6 серії .Ну і потрібно ставити нормальну СВО ,а не це що є зараз(на ньому можна буде яйця жарити)
-
YoYoZ
Member
Я з вами погоджуюся, хiба вiн зможе охолодити таку карту?
-
axotnik
Member
500% що ні,тут плюються в сторону корсарів односекційних ,які процесори 130ват не можуть охолодити,а в цієї карти удвічі більше тепловиділенняYoYoZ:Я з вами погоджуюся, хiба вiн зможе охолодити таку карту?
-
YoYoZ
Member
А я майже узяв корсарaxotnik:500% що ні,тут плюються в сторону корсарів односекційних ,які процесори 130ват не можуть охолодити,а в цієї карти удвічі більше тепловиділенняYoYoZ:Я з вами погоджуюся, хiба вiн зможе охолодити таку карту?
-
SubZero
Member
Охолодить то сможет, но какие температуры будут - ясно что выше чем если бы поставили двойной или тройной радиатор.
Но даже при односекционном радиаторе можно будет получить более низкие температуры при меньшем шуме, чем на стандартной системе воздушного охлаждения.
Ну и не стоит сравнивать в данном случае процессоры и видеокарты, так как последние обычно работают на серьезно более высоких температурах, в связи с большей электрической мощностью и более компактной системой охлаждения.
Но даже при односекционном радиаторе можно будет получить более низкие температуры при меньшем шуме, чем на стандартной системе воздушного охлаждения.
Ну и не стоит сравнивать в данном случае процессоры и видеокарты, так как последние обычно работают на серьезно более высоких температурах, в связи с большей электрической мощностью и более компактной системой охлаждения.
-
Admiral
Member
Та нормальні температури у нього, що вже починаєте тут.... подивіться обзори і потім говоріть
-
YoYoZ
Member
Нормальнi температури?
- спойлер
-
Admiral
Member
YoYoZ
Нє ну, вот.... .Ай
Нє ну, вот.... .Ай
-
reHceK
Member
https://www.overclockers.ua/video/gefor ... ill-black/" target="_blank
если внимательно посмотреть то увидим , тест точно такой же системы охлаждения
если внимательно посмотреть то увидим , тест точно такой же системы охлаждения
-
такоэ
Member
последнии сливки с фермы.. Тов. Кеплер обещает исправиться и стать вчетверо производительней на один скормленый ватт. Как бы все эти водоблоки-трубочки со временем не остались без работы..