Новини
Останні статті і огляди
Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики
-
t2rex
Junior
Предлагаю обсудить Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики
вот только остаётся открытым вопрос, зачем перекуп асусь, если есть HiFiMan?
и за $400 выбрать прям есть из чего
-
Scoffer
Member
~94 dB/mWЧутливість, дБ Не вказано
Ізодинамікам в обов'язковому порядку накручувати еквалайзером +3-4дБ на октаву нижче 150Гц інакше діла не буде.Не сподобалося:
Полегшений саббас.
-
xIIImaL
Member
Кому нужны лучшие на сегодня уши для игр/кино , берете Rog Theta 7.1 и кайфуете . Досихпор ничего лучше не придумали . Никакой dolby atmos с двумя динамиками и рядом не стоит .
Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр .
-
Ostin
Member
Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)xIIImaL: ↑ 11.08.2026 12:54Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр
Я не особливо з цим згоден, точніше більше ні, аніж так. Але підібрати гарні музичні вуха для ігор цілком можливо (за рахунок гарної роздільної здатності, комфортної посадки та підходящої тоналки). А от навпаки - то вже дуже рідко)
-
xIIImaL
Member
Так я ж по этому поводу , Срач обьявляю открытым !Ostin: ↑ 11.08.2026 12:57Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)xIIImaL: ↑ 11.08.2026 12:54Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр
по теме - не согласен , лучшие наушники для игр - те , которые дают точное позиционирование
-
dret09
Member
Ну це дивлячись для яких ігор. Для умовної КС - так, позиціонування ігрових в пріоритеті. А для ААА - мабуть вже краще нормальні музічні.xIIImaL: ↑ 11.08.2026 13:01Так я ж по этому поводу , Срач обьявляю открытым !Ostin: ↑ 11.08.2026 12:57 Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)![]()
по теме - не согласен , лучшие наушники для игр - те , которые дают точное позиционирование
-
yariksom
Member
Нічого краще колонок немає!xIIImaL: ↑ 11.08.2026 13:01Срач обьявляю открытым !
-
Kopstr
Member
Не спс ) за такую цену есть большой выбор и он точно не в пользу шляпсуса с его оверпрайсом.
Відправлено через 31 секунду:
yariksom
Хорошо хоть не написал про колонки S90
))))
Відправлено через 31 секунду:
yariksom
Хорошо хоть не написал про колонки S90
-
angry_machine
Member
Не сподобалося:
Нульова шумоізоляція в обидва боки. ( всі відкриті вуха таке мають нвіть мої H660s2 і це норма бо на то вони і відкриті )
Полегшений саббас. ( абсолютно всі відкриті вуха мають полегшений суббас після 50 герц і теж норма для всіх відкритих вух )
Вага 420 грамів. ( абсолютно всі ізодинамічні вуха мають таку вагу це теж не мінус а особливість всіх планарів )
таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
В цілому це топ ігрові вуха топ 1 серед дротових але бездротовий Maxwell 2 всеж таки бездротовий )
Нульова шумоізоляція в обидва боки. ( всі відкриті вуха таке мають нвіть мої H660s2 і це норма бо на то вони і відкриті )
Полегшений саббас. ( абсолютно всі відкриті вуха мають полегшений суббас після 50 герц і теж норма для всіх відкритих вух )
Вага 420 грамів. ( абсолютно всі ізодинамічні вуха мають таку вагу це теж не мінус а особливість всіх планарів )
таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
В цілому це топ ігрові вуха топ 1 серед дротових але бездротовий Maxwell 2 всеж таки бездротовий )
-
Ostin
Member
Чому ж? Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників. І вони багатьом не підходять саме через вказані особливості. Так і треба писати. Бо міфічні твердження типу "для планарів норм" - це що має означати? І вага півкіло - це доволі відчутно. Мені геть не заходе.angry_machine: ↑ 11.08.2026 13:31таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
-
xIIImaL
Member
Ну это кому как . Я, услышав многоканальные уши в играх , в стерео больше ни ногой . Это как Oled после ipsdret09: ↑ 11.08.2026 13:13 Ну це дивлячись для яких ігор. Для умовної КС - так, позиціонування ігрових в пріоритеті. А для ААА - мабуть вже краще нормальні музічні.
Востаннє редагувалось 11.08.2026 13:39 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
-
Kopstr
Member
angry_machine
Топ для геймера будут норм уши от Аудио Техники или Сенхов + норм стационарный микрофон а не та бадяга что торчит в этих наушниках.
Топ для геймера будут норм уши от Аудио Техники или Сенхов + норм стационарный микрофон а не та бадяга что торчит в этих наушниках.
-
Scoffer
Member
В закритих планарних басів також не буде, вони всі пряменькі знизу, а треба крива Гармана. Тому без корекції нікуди.Ostin: ↑ 11.08.2026 13:32Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників.
І всі важкі, так. Взагалі доволі сумнівна ідея робити ігрові планари хоча б через цей пункт. Це не для довгого сидіння.Ostin: ↑ 11.08.2026 13:32І вага півкіло - це доволі відчутно
-
aaleksandrenko
Member
В США 250 дол, що на рівні HiFiMan. Але ці ігрові і мають мікро, це основна різниця як на менеt2rex: ↑ 11.08.2026 12:41 Предлагаю обсудить Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
глянув Rog Theta. Вага більша чим в бездротових максвелл. Цілих 590 гр. Трохи занадто.xIIImaL: ↑ 11.08.2026 12:54 Кому нужны лучшие на сегодня уши для игр/кино , берете Rog Theta 7.1 и кайфуете . Досихпор ничего лучше не придумали . Никакой dolby atmos с двумя динамиками и рядом не стоит .
Я використовував магнітопланари Максвелл для ігор і вони чудово підходять, тому думаю і кітара буде не гірше
-
Devijack
Member
Такі ігрові навушники щоб не було басів і чула вся квартира. Десь прорахувались але де.
-
angry_machine
Member
SSL2 MK2 + HD660s2 + RODE NT1 Signature ну и BTR 17 по балансу если сильно хочеть прогрева )) так же закрые 620s ели надо изоляция =)) но справедливости ради планар для игр имба , катал не долго а maxwell 2 в батле 6 єто лучшая сцена в закритогм корпусеKopstr: ↑ 11.08.2026 13:36 angry_machine
Отправлено спустя 16 минут 30 секунд:
всі планари мають таку вагу , це не мінус а особливість , був би мінус якщо би всі планарит важели 300 грам а тільки асус 420Ostin: ↑ 11.08.2026 13:32Чому ж? Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників. І вони багатьом не підходять саме через вказані особливості. Так і треба писати. Бо міфічні твердження типу "для планарів норм" - це що має означати? І вага півкіло - це доволі відчутно. Мені геть не заходе.angry_machine: ↑ 11.08.2026 13:31таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
-
xIIImaL
Member
Да , вес у них есть , изза конструкции 8 динамиков . Но они очень хорошо сбалансированы по весу , на голове не ощущаются как пол кило . Если кресло с поддержкой головы то вообще нет проблем .aaleksandrenko: ↑ 11.08.2026 13:52 глянув Rog Theta. Вага більша чим в бездротових максвелл. Цілих 590 гр. Трохи занадто.
-
hangloose
Junior
Для ігор користуюсь FiiO FT1 Pro з звуковухою Asus Strix Raid DLX. До перехода на планари були сінхі DT880 600 Oм. Я нарешті почав слишати звук. Нитьо про про слабкі баси перебільшене. Кому потрібні ці всовті мікрофлни на штангах? А ця модель від асусів виглядає як запоздала відповідь фііо
-
Nekros
Member
Не знаю хто тут розказує про відсутність баса в магніто планарах, але в мене враження зовсім інші.
Придбав собі перші відкриті магніто-планарні навушники Fiio JT7.
По 3.5мм кабелю через ПК більш менш комфортна гучність була тільки на 100% гучності, баса не було. Почитав що для їх 16 Ом потрібна потужність 500мват, а ПК видає десь 50-70мват.
Придбав цап/усь Fiio snowsky melody підключив балансним 4.4 кабелем і гучності стало ультра багато. І басу стало доволі багато, впевнено качають 30гц (якщо є треку)
Звук агінь, хоча навушники з лінійною АЧХ, але звук такий кайфовий що на вуха з кривою харман, або роздутими басами навіть дивитися не хочеться.
Так що думаю, що цей сабж буде норм якщо там в комплекті йде нормальний цап/усь який їх розкачає, тому і бас буде.
Придбав собі перші відкриті магніто-планарні навушники Fiio JT7.
По 3.5мм кабелю через ПК більш менш комфортна гучність була тільки на 100% гучності, баса не було. Почитав що для їх 16 Ом потрібна потужність 500мват, а ПК видає десь 50-70мват.
Придбав цап/усь Fiio snowsky melody підключив балансним 4.4 кабелем і гучності стало ультра багато. І басу стало доволі багато, впевнено качають 30гц (якщо є треку)
Звук агінь, хоча навушники з лінійною АЧХ, але звук такий кайфовий що на вуха з кривою харман, або роздутими басами навіть дивитися не хочеться.
Так що думаю, що цей сабж буде норм якщо там в комплекті йде нормальний цап/усь який їх розкачає, тому і бас буде.
Востаннє редагувалось 11.08.2026 18:29 користувачем Nekros, всього редагувалось 2 разів.
-
Kashtan
Member
Philphone почитайте.angry_machine: ↑ 11.08.2026 13:31 Полегшений саббас. ( абсолютно всі відкриті вуха мають полегшений суббас після 50 герц і теж норма для всіх відкритих