Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
t2rex
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики

вот только остаётся открытым вопрос, зачем перекуп асусь, если есть HiFiMan?
и за $400 выбрать прям есть из чего
Scoffer
Member

Повідомлення

Чутливість, дБ Не вказано
~94 dB/mW
Не сподобалося:
Полегшений саббас.
Ізодинамікам в обов'язковому порядку накручувати еквалайзером +3-4дБ на октаву нижче 150Гц інакше діла не буде.
xIIImaL
Member

Повідомлення

Кому нужны лучшие на сегодня уши для игр/кино , берете Rog Theta 7.1 и кайфуете . Досихпор ничего лучше не придумали . Никакой dolby atmos с двумя динамиками и рядом не стоит .

Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр .
Ostin
Member

Повідомлення

xIIImaL: 11.08.2026 12:54Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр
Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)
Я не особливо з цим згоден, точніше більше ні, аніж так. Але підібрати гарні музичні вуха для ігор цілком можливо (за рахунок гарної роздільної здатності, комфортної посадки та підходящої тоналки). А от навпаки - то вже дуже рідко)
xIIImaL
Member

Повідомлення

Ostin: 11.08.2026 12:57
xIIImaL: 11.08.2026 12:54Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр
Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)
Так я ж по этому поводу , Срач обьявляю открытым ! :banan: :popcorn:

по теме - не согласен , лучшие наушники для игр - те , которые дают точное позиционирование
dret09
Member

Повідомлення

xIIImaL: 11.08.2026 13:01
Ostin: 11.08.2026 12:57 Так можна спровокувати форумний вар, бо всі ж знають, що найкращі навушники для ігор - це гарні музичні навушники)
Так я ж по этому поводу , Срач обьявляю открытым ! :banan: :popcorn:

по теме - не согласен , лучшие наушники для игр - те , которые дают точное позиционирование
Ну це дивлячись для яких ігор. Для умовної КС - так, позиціонування ігрових в пріоритеті. А для ААА - мабуть вже краще нормальні музічні.
yariksom
Member

Повідомлення

xIIImaL: 11.08.2026 13:01Срач обьявляю открытым !
Нічого краще колонок немає! :-P
Kopstr
Member

Повідомлення

Не спс ) за такую цену есть большой выбор и он точно не в пользу шляпсуса с его оверпрайсом.

Відправлено через 31 секунду:
yariksom
Хорошо хоть не написал про колонки S90 :)))))
angry_machine
Member

Повідомлення

Не сподобалося:

Нульова шумоізоляція в обидва боки. ( всі відкриті вуха таке мають нвіть мої H660s2 і це норма бо на то вони і відкриті )
Полегшений саббас. ( абсолютно всі відкриті вуха мають полегшений суббас після 50 герц і теж норма для всіх відкритих вух )
Вага 420 грамів. ( абсолютно всі ізодинамічні вуха мають таку вагу це теж не мінус а особливість всіх планарів )

таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант :rotate: :rotate: :rotate:

В цілому це топ ігрові вуха топ 1 серед дротових але бездротовий Maxwell 2 всеж таки бездротовий )
Ostin
Member

Повідомлення

angry_machine: 11.08.2026 13:31таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
Чому ж? Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників. І вони багатьом не підходять саме через вказані особливості. Так і треба писати. Бо міфічні твердження типу "для планарів норм" - це що має означати? І вага півкіло - це доволі відчутно. Мені геть не заходе.
xIIImaL
Member

Повідомлення

dret09: 11.08.2026 13:13 Ну це дивлячись для яких ігор. Для умовної КС - так, позиціонування ігрових в пріоритеті. А для ААА - мабуть вже краще нормальні музічні.
Ну это кому как . Я, услышав многоканальные уши в играх , в стерео больше ни ногой . Это как Oled после ips :idea: И вообще , стерео - это для музыки
Востаннє редагувалось 11.08.2026 13:39 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Kopstr
Member

Повідомлення

angry_machine
Топ для геймера будут норм уши от Аудио Техники или Сенхов + норм стационарный микрофон а не та бадяга что торчит в этих наушниках.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ostin: 11.08.2026 13:32Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників.
В закритих планарних басів також не буде, вони всі пряменькі знизу, а треба крива Гармана. Тому без корекції нікуди.
Ostin: 11.08.2026 13:32І вага півкіло - це доволі відчутно
І всі важкі, так. Взагалі доволі сумнівна ідея робити ігрові планари хоча б через цей пункт. Це не для довгого сидіння.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

t2rex: 11.08.2026 12:41 Предлагаю обсудить Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Kithara. Планарні навушники для поціновувачів музики

вот только остаётся открытым вопрос, зачем перекуп асусь, если есть HiFiMan?
и за $400 выбрать прям есть из чего
В США 250 дол, що на рівні HiFiMan. Але ці ігрові і мають мікро, це основна різниця як на мене

Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
xIIImaL: 11.08.2026 12:54 Кому нужны лучшие на сегодня уши для игр/кино , берете Rog Theta 7.1 и кайфуете . Досихпор ничего лучше не придумали . Никакой dolby atmos с двумя динамиками и рядом не стоит .

Что касается сабжа это уши больше для музыки а не для игр .
глянув Rog Theta. Вага більша чим в бездротових максвелл. Цілих 590 гр. Трохи занадто.
Я використовував магнітопланари Максвелл для ігор і вони чудово підходять, тому думаю і кітара буде не гірше
Devijack
Member

Повідомлення

Такі ігрові навушники щоб не було басів і чула вся квартира. Десь прорахувались але де.
angry_machine
Member

Повідомлення

Kopstr: 11.08.2026 13:36 angry_machine
Топ для геймера будут норм уши от Аудио Техники или Сенхов + норм стационарный микрофон а не та бадяга что торчит в этих наушниках.
SSL2 MK2 + HD660s2 + RODE NT1 Signature ну и BTR 17 по балансу если сильно хочеть прогрева )) так же закрые 620s ели надо изоляция =)) но справедливости ради планар для игр имба , катал не долго а maxwell 2 в батле 6 єто лучшая сцена в закритогм корпусе

Отправлено спустя 16 минут 30 секунд:
Ostin: 11.08.2026 13:32
angry_machine: 11.08.2026 13:31таке напписати про відкриті планари міг справжній дилетант
Чому ж? Це об'єктивні особливості відкритих планарних навушників. І вони багатьом не підходять саме через вказані особливості. Так і треба писати. Бо міфічні твердження типу "для планарів норм" - це що має означати? І вага півкіло - це доволі відчутно. Мені геть не заходе.
всі планари мають таку вагу , це не мінус а особливість , був би мінус якщо би всі планарит важели 300 грам а тільки асус 420
xIIImaL
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 11.08.2026 13:52 глянув Rog Theta. Вага більша чим в бездротових максвелл. Цілих 590 гр. Трохи занадто.
Да , вес у них есть , изза конструкции 8 динамиков . Но они очень хорошо сбалансированы по весу , на голове не ощущаются как пол кило . Если кресло с поддержкой головы то вообще нет проблем .
hangloose
Junior

Повідомлення

Для ігор користуюсь FiiO FT1 Pro з звуковухою Asus Strix Raid DLX. До перехода на планари були сінхі DT880 600 Oм. Я нарешті почав слишати звук. Нитьо про про слабкі баси перебільшене. Кому потрібні ці всовті мікрофлни на штангах? А ця модель від асусів виглядає як запоздала відповідь фііо
Nekros
Member

Повідомлення

Не знаю хто тут розказує про відсутність баса в магніто планарах, але в мене враження зовсім інші.
Придбав собі перші відкриті магніто-планарні навушники Fiio JT7.
По 3.5мм кабелю через ПК більш менш комфортна гучність була тільки на 100% гучності, баса не було. Почитав що для їх 16 Ом потрібна потужність 500мват, а ПК видає десь 50-70мват.
Придбав цап/усь Fiio snowsky melody підключив балансним 4.4 кабелем і гучності стало ультра багато. І басу стало доволі багато, впевнено качають 30гц (якщо є треку)
Звук агінь, хоча навушники з лінійною АЧХ, але звук такий кайфовий що на вуха з кривою харман, або роздутими басами навіть дивитися не хочеться.
Так що думаю, що цей сабж буде норм якщо там в комплекті йде нормальний цап/усь який їх розкачає, тому і бас буде.
Востаннє редагувалось 11.08.2026 18:29 користувачем Nekros, всього редагувалось 2 разів.
Kashtan
Member

Повідомлення

angry_machine: 11.08.2026 13:31 Полегшений саббас. ( абсолютно всі відкриті вуха мають полегшений суббас після 50 герц і теж норма для всіх відкритих
Philphone почитайте.
Відповісти