Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Gilza
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги

"гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
kairo
Member

Повідомлення

Gilza: 27.03.2025 15:34 "гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
ЛОЛ, грати в симулятор Ф1 на клаві...
Bukakanga
Member

Повідомлення

куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы. Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево. А геймпад для гонок - такое себе.
Wahoo
Member

Повідомлення

Bukakanga
Геймпад для гонок получше клавы будет в любом случае. Если не нравится рулить аналоговым стиком, то на стрелочки поставь. А вот возможность дозировать газ и тормоз курками вообще бесценна.
kairo
Member

Повідомлення

Bukakanga: 27.03.2025 16:07 куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы. Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево. А геймпад для гонок - такое себе.
Аркади на клаві ще можна грати, але точно не сіми. Звідки ви взяли, що купа народу грає сіми з клави?
А геймпад для гонок - такое себе.
Навіть в Ф1 одні із найкращих в світі онлайн гравців грають з геймпадом. В даній грі дуже хороша реалізація контролерів.
Востаннє редагувалось 27.03.2025 16:22 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
Earanak
Member

Повідомлення

Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
tornadox
Member

Повідомлення

Bukakanga: 27.03.2025 16:07куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы.
тому що вона була в комплект до того оптіплекса який купили їм для навчання
Bukakanga: 27.03.2025 16:07 Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево.
:up:
Bukakanga: 27.03.2025 16:07А геймпад для гонок - такое себе.
відколи спробував перший геймпад з якісними курками, на клавіатурі вже відтоді не їжджу взагалі. Це зовсім інше відчуття. Навіть топові геймери кажуть що руль це круто, але справжній фан від гри саме на геймпаді.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Після баранки g29 хоч яка вона не була б але кататись на грибочках і курках це зовсім не те.
Kyro
Member

Повідомлення

Gilza: 27.03.2025 15:34 Предлагаю обсудить Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги

"гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
Грати на клаві в F1 25 :eek:
"тепер я бачив все"
123456
Junior

Повідомлення

Гонки це реально мусор.Уже давно не іграю в це з периода НФС карбон..Скучно нудно і уже неактуально.
starik_0
Member

Повідомлення

в live for speed есть прекрасная возможность плавно управлять с помощью мыши, газ тормоз и руль. Насколько сильно мышь будет далеко от воображаемого центра так и регулируется "сила". Ну а и сцепление и передачи это уже клава. Сцепление можно даже сделать что будет отпускаться само плавно, ну или вообще автоматически как условный вариатор
Поначалу непривычно но потом этого очень не хватает на других играх про авто
bez5dva
Member

Повідомлення

я думал это серия бенчмарков, а не игра :spy:
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Офіційно анонсовано гру F1 25 - Це зумерська х*я
а оце топ :super:
http://www.dosdays.co.uk/topics/Games/g ... ircuit.php

Відправлено через 8 хвилин 5 секунд:
Earanak: 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
+1 :beer:
ви тільки подивиться на це задротсво і скільки воно коштує :lol:
simracing
Зображення Зображення
simracing
https://simhub.com.ua/
https://a-tune.com.ua/uk/simrejsyng
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Earanak: 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
Так само. Тільки клавіатура.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Ця гра - це консольна казуалка.
Не думаю, що в це хтось грає на ПК, ну або принаймні якийсь вагомий відсоток.
Взагалі немає різниці, що там вона підтримує, бо це не сім.

Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
VBerezovsky: 27.03.2025 18:57
Так само. Тільки клавіатура.
Як там iRacing або LFS гуляється на клаві?
Steelmax
Member

Повідомлення

Ray2000gt
Форза обычная тоже не сим (да и моторспорт тоже) - но все, почему-то, дуреют по ней. :spy:
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 27.03.2025 19:13 Як там iRacing або LFS гуляється на клаві?
В iRacing грав дуже давно. Якщо правильно пам'ятаю, то там взагалі на нормальну підтримку клавіатури забили, рулити мишею потрібно було.
yariksom
Member

Повідомлення

Пам'ятаю як довелося провести кілька місяців щоб в нід фор спід андеграунд навчитися грати в 2005му, я взагалі не водій а тільки пасажир по натурі.
Навчився і на рулі і на клавіатурі вигравав, на геймпаді не пробував, але з того часу гонки можу лише на ютубі дивитися і то не довго :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

OldGoodGames
у ферарі в тому році був V6 на 1.5 л із наддувом, V12 то вже 89 рік :D душніла моде он :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 27.03.2025 18:35 Офіційно анонсовано гру F1 25 - Це зумерська х*я
а оце топ :super:
Так чого вже мелочиться, зразу б таке запропонували :laugh:
спойлер
Зображення
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Ray2000gt: 27.03.2025 19:13 Ця гра - це консольна казуалка.
Не думаю, що в це хтось грає на ПК, ну або принаймні якийсь вагомий відсоток.
Взагалі немає різниці, що там вона підтримує, бо це не сім.
F1, це сім. І досить популярний. У F1 24, прямо зараз онлайн в Стім вдвічі вище ніж у Сталкера 2.
Відповісти