Останні статті і огляди
Новини
Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги
-
Gilza
Member
Предлагаю обсудить Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги
"гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
"гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
-
kairo
Member
ЛОЛ, грати в симулятор Ф1 на клаві...Gilza: ↑ 27.03.2025 15:34 "гра вимагає контролера і не підтримує керування за допомогою клавіатури й миші" можна закопувати цю версію.
-
Bukakanga
Member
куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы. Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево. А геймпад для гонок - такое себе.
-
Wahoo
Member
Bukakanga
Геймпад для гонок получше клавы будет в любом случае. Если не нравится рулить аналоговым стиком, то на стрелочки поставь. А вот возможность дозировать газ и тормоз курками вообще бесценна.
Геймпад для гонок получше клавы будет в любом случае. Если не нравится рулить аналоговым стиком, то на стрелочки поставь. А вот возможность дозировать газ и тормоз курками вообще бесценна.
-
kairo
Member
Аркади на клаві ще можна грати, але точно не сіми. Звідки ви взяли, що купа народу грає сіми з клави?Bukakanga: ↑ 27.03.2025 16:07 куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы. Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево. А геймпад для гонок - такое себе.
Навіть в Ф1 одні із найкращих в світі онлайн гравців грають з геймпадом. В даній грі дуже хороша реалізація контролерів.А геймпад для гонок - такое себе.
Востаннє редагувалось 27.03.2025 16:22 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
-
Earanak
Member
Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
-
tornadox
Member
тому що вона була в комплект до того оптіплекса який купили їм для навчанняBukakanga: ↑ 27.03.2025 16:07куча народу играет в автосимы и автоаркады с клавы.
Bukakanga: ↑ 27.03.2025 16:07 Потому что руль с педалями - зело громоздко, нелегко найти хороший и недешево.

відколи спробував перший геймпад з якісними курками, на клавіатурі вже відтоді не їжджу взагалі. Це зовсім інше відчуття. Навіть топові геймери кажуть що руль це круто, але справжній фан від гри саме на геймпаді.Bukakanga: ↑ 27.03.2025 16:07А геймпад для гонок - такое себе.
-
AntonyKandaurov
Member
Після баранки g29 хоч яка вона не була б але кататись на грибочках і курках це зовсім не те.
-
Kyro
Member
Грати на клаві в F1 25Gilza: ↑ 27.03.2025 15:34 Предлагаю обсудить Офіційно анонсовано гру F1 25 та озвучено системні вимоги

"тепер я бачив все"
-
123456
Junior
Гонки це реально мусор.Уже давно не іграю в це з периода НФС карбон..Скучно нудно і уже неактуально.
-
starik_0
Member
в live for speed есть прекрасная возможность плавно управлять с помощью мыши, газ тормоз и руль. Насколько сильно мышь будет далеко от воображаемого центра так и регулируется "сила". Ну а и сцепление и передачи это уже клава. Сцепление можно даже сделать что будет отпускаться само плавно, ну или вообще автоматически как условный вариатор
Поначалу непривычно но потом этого очень не хватает на других играх про авто
Поначалу непривычно но потом этого очень не хватает на других играх про авто
-
bez5dva
Member
я думал это серия бенчмарков, а не игра 

-
OldGoodGames
Member
Офіційно анонсовано гру F1 25 - Це зумерська х*я
а оце топ
http://www.dosdays.co.uk/topics/Games/g ... ircuit.php
Відправлено через 8 хвилин 5 секунд:
ви тільки подивиться на це задротсво і скільки воно коштує
а оце топ

http://www.dosdays.co.uk/topics/Games/g ... ircuit.php
Відправлено через 8 хвилин 5 секунд:
+1Earanak: ↑ 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))

ви тільки подивиться на це задротсво і скільки воно коштує

-
VBerezovsky
Member
Так само. Тільки клавіатура.Earanak: ↑ 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ця гра - це консольна казуалка.
Не думаю, що в це хтось грає на ПК, ну або принаймні якийсь вагомий відсоток.
Взагалі немає різниці, що там вона підтримує, бо це не сім.
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Як там iRacing або LFS гуляється на клаві?VBerezovsky: ↑ 27.03.2025 18:57Так само. Тільки клавіатура.Earanak: ↑ 27.03.2025 16:20 Мне например неудобно играть с геймпада в гонки. Только клава ))
-
Steelmax
Member
Ray2000gt
Форза обычная тоже не сим (да и моторспорт тоже) - но все, почему-то, дуреют по ней.
Форза обычная тоже не сим (да и моторспорт тоже) - но все, почему-то, дуреют по ней.

-
VBerezovsky
Member
В iRacing грав дуже давно. Якщо правильно пам'ятаю, то там взагалі на нормальну підтримку клавіатури забили, рулити мишею потрібно було.Ray2000gt: ↑ 27.03.2025 19:13 Як там iRacing або LFS гуляється на клаві?
-
yariksom
Member
Пам'ятаю як довелося провести кілька місяців щоб в нід фор спід андеграунд навчитися грати в 2005му, я взагалі не водій а тільки пасажир по натурі.
Навчився і на рулі і на клавіатурі вигравав, на геймпаді не пробував, але з того часу гонки можу лише на ютубі дивитися і то не довго
Навчився і на рулі і на клавіатурі вигравав, на геймпаді не пробував, але з того часу гонки можу лише на ютубі дивитися і то не довго

-
AntonyKandaurov
Member
OldGoodGames
у ферарі в тому році був V6 на 1.5 л із наддувом, V12 то вже 89 рік
душніла моде он
у ферарі в тому році був V6 на 1.5 л із наддувом, V12 то вже 89 рік

-
kairo
Member
Так чого вже мелочиться, зразу б таке запропонували

- спойлер
F1, це сім. І досить популярний. У F1 24, прямо зараз онлайн в Стім вдвічі вище ніж у Сталкера 2.Ray2000gt: ↑ 27.03.2025 19:13 Ця гра - це консольна казуалка.