О, кайф. На первую часть Cities Skylines столько контента повыходило, пора покупать

Я купив декілька, мені вони зовсім не веселі, та й діти грати в них не хочутьА ще стартував великий розпродаж аркадних і веселих ігор LEGO
Automatically finds all installed Steam, Epic and Ubisoft games with their respective DLC-related DLL locations on the user's computer, parses SteamCMD, Steam Store and Epic Games Store for user-selected games' DLCs, then provides a very simple graphical interface utilizing the gathered information for the maintenance of DLC unlockers.
Здається, роздавалася безкоштовно у Epic Games Store вже кілька разів.Earanak: ↑ 25.03.2025 10:13О, кайф. На первую часть Cities Skylines столько контента повыходило, пора покупать
Мені б доповнення Сновранера за останні два роки розблокувати. А то щось той Епік не ворушиться... заблокували три країни із 146, ще й невідомо чого...tornadox: ↑ 25.03.2025 10:49існує
Останні знижки на одні і ті самі ігри, вже як мінімум так було рази 3. Хотілося би бачити більше знижок. А також дуже нервує коли дають знижку на головну гру типу 90% і це ціна чебурека, але ж всі розуміють що ігра цікава зі всіма длц, а вони то вже в сумі коштують сотню доларів. Це не скидка, це вдалий маркетинг.Lekrs: ↑ 25.03.2025 11:27Фестиваль за фестивалем, розпродаж за розпродажем.
Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міраVovaII: ↑ 25.03.2025 12:40Мені б доповнення Сновранера за останні два роки розблокувати. А то щось той Епік не ворушиться... заблокували три країни із 146, ще й невідомо чого...tornadox: ↑ 25.03.2025 10:49існує
Ігри Парадоксів. Справедливості заради, для нового гравця, імхо небажано починати гру із усіма доповненнями, бо кожне ДЛЦ додає свої механіки і для новачка це буде too much.tornadox: ↑ 25.03.2025 13:44 А також дуже нервує коли дають знижку на головну гру типу 90% і це ціна чебурека, але ж всі розуміють що ігра цікава зі всіма длц, а вони то вже в сумі коштують сотню доларів. Це не скидка, це вдалий маркетинг.
А я до них яким боком??MqM: ↑ 25.03.2025 14:15Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
Якщо вже хочеться русняву гру пограти, краще тоді торрент.VovaII: ↑ 25.03.2025 17:54А я до них яким боком??MqM: ↑ 25.03.2025 14:15Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
Ті, через казахстанські акаунти, спокійнісінько собі катають останні оновлення.![]()
і бажано не руснявий ріпак, а то ще зараз можна підхопитиkairo: ↑ 25.03.2025 20:46Якщо вже хочеться русняву гру пограти, краще тоді торрент.
я теж купив раніше, пограв декілька годин і щось закинув. Хоча на старті в піратку з 20 годни награв.
Бо сновраннер російська і про це знає кожен, який не поліниться принаймні вікі відкрити. Це знаю навіть я, який цю гру не грав, а так краєм вуха чув за неїVovaII: ↑ 25.03.2025 17:54А я до них яким боком??MqM: ↑ 25.03.2025 14:15Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
Ті, через казахстанські акаунти, спокійнісінько собі катають останні оновлення.![]()