У Steam розпочався фестиваль містобудівних ігор та розпродаж ігор Crytek

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Steam розпочався фестиваль містобудівних ігор та розпродаж ігор Crytek

О, кайф. На первую часть Cities Skylines столько контента повыходило, пора покупать :gigi:
taras_cs
Member

Повідомлення

А ще стартував великий розпродаж аркадних і веселих ігор LEGO
Я купив декілька, мені вони зовсім не веселі, та й діти грати в них не хочуть
taras_cs
Member

Повідомлення

Automatically finds all installed Steam, Epic and Ubisoft games with their respective DLC-related DLL locations on the user's computer, parses SteamCMD, Steam Store and Epic Games Store for user-selected games' DLCs, then provides a very simple graphical interface utilizing the gathered information for the maintenance of DLC unlockers.

The primary function of the program is to automatically generate and install DLC unlockers for whichever games and DLCs the user selects

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Earanak: 25.03.2025 10:13О, кайф. На первую часть Cities Skylines столько контента повыходило, пора покупать
Здається, роздавалася безкоштовно у Epic Games Store вже кілька разів.
Lekrs
Member

Повідомлення

Фестиваль за фестивалем, розпродаж за розпродажем. Тре глянути може щось цікаве найду.
VovaII
Member

Повідомлення

Мені б доповнення Сновранера за останні два роки розблокувати. А то щось той Епік не ворушиться... заблокували три країни із 146, ще й невідомо чого...
SERGBILL
Member

Повідомлення

думав взяти крайзис трилогію ремастеред, але пограв на ютубчику і зрозумів шо неварте.
tornadox
Member

Повідомлення

Lekrs: 25.03.2025 11:27Фестиваль за фестивалем, розпродаж за розпродажем.
Останні знижки на одні і ті самі ігри, вже як мінімум так було рази 3. Хотілося би бачити більше знижок. А також дуже нервує коли дають знижку на головну гру типу 90% і це ціна чебурека, але ж всі розуміють що ігра цікава зі всіма длц, а вони то вже в сумі коштують сотню доларів. Це не скидка, це вдалий маркетинг.
_Andrik_
Member

Повідомлення

А я наш "Острів" прикупив. Давно лежав в списку бажаного, а тут якраз ціна співпала з залишком "гаманця steam" :shuffle:
MqM
Member

Повідомлення

VovaII: 25.03.2025 12:40
Мені б доповнення Сновранера за останні два роки розблокувати. А то щось той Епік не ворушиться... заблокували три країни із 146, ще й невідомо чого...
Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 25.03.2025 13:44 А також дуже нервує коли дають знижку на головну гру типу 90% і це ціна чебурека, але ж всі розуміють що ігра цікава зі всіма длц, а вони то вже в сумі коштують сотню доларів. Це не скидка, це вдалий маркетинг.
Ігри Парадоксів. Справедливості заради, для нового гравця, імхо небажано починати гру із усіма доповненнями, бо кожне ДЛЦ додає свої механіки і для новачка це буде too much.
VovaII
Member

Повідомлення

MqM: 25.03.2025 14:15Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
А я до них яким боком??
Ті, через казахстанські акаунти, спокійнісінько собі катають останні оновлення. :mad:
kairo
Member

Повідомлення

VovaII: 25.03.2025 17:54
MqM: 25.03.2025 14:15Гравці російських ігор мають страждати, це одна зі скреп руззкого міра
А я до них яким боком??
Ті, через казахстанські акаунти, спокійнісінько собі катають останні оновлення. :mad:
Якщо вже хочеться русняву гру пограти, краще тоді торрент.
Drozd
Member

Повідомлення

Я вот не втримався конана прикупив :) гадость канечно але хай буде
tornadox
Member

Повідомлення

kairo: 25.03.2025 20:46Якщо вже хочеться русняву гру пограти, краще тоді торрент.
і бажано не руснявий ріпак, а то ще зараз можна підхопити

Відправлено через 45 секунд:
Drozd: 26.03.2025 12:59Я вот не втримався конана прикупив :) гадость канечно але хай буде
я теж купив раніше, пограв декілька годин і щось закинув. Хоча на старті в піратку з 20 годни награв.
MqM
Member

Повідомлення

VovaII: 25.03.2025 17:54
А я до них яким боком??
Бо сновраннер російська і про це знає кожен, який не поліниться принаймні вікі відкрити. Це знаю навіть я, який цю гру не грав, а так краєм вуха чув за неї
Відповісти