[Україна, Біла Церква] MSI gtx 780ti 2100 грн

Объявления о продаже
Відповісти
Автор
Повідомлення
QWERTIK
Member

Повідомлення

Продам дану відеокарту. Тести зроблю згодом кому потрібно, все немає часу на тести.
Ціна 2100грн
спойлер
IMG_20241220_221000717~2.jpg
Screenshot_20250102-080821-233.jpg
Востаннє редагувалось 06.02.2025 19:20 користувачем QWERTIK, всього редагувалось 4 разів.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Профіль/Панель керування/Керування вкладеннями.
Можливо перевищили ліміт, спробуйте повидаляти непотрібне.

Ну або, наприклад, гугл диск в допомогу
General Failure
Member

Повідомлення

Можна питання?
https://technical.city/ru/video/Radeon- ... GTX-780-Ti

Я би взяв RX480, та її можно дешевше взяти. І там аж 8гіг, а тут всього 3.
Це не тролінг, які ваші аргументи?
Nuclear World
Member

Повідомлення

General Failure

Самое главное с большой долей вероятностью она не была в шмайнинге. Чем вам не аргумент? :D
Востаннє редагувалось 05.02.2025 23:41 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 1 раз.
Avant
Member

Повідомлення

General Failure
та ладно Вам, наїхали на людину. Зторгуватись на доставку і норм ціна. Міняв 780 ghz на 1063, те саме по продуктивності, але жере меньше. Була би сама карта цікава, типу lightning або той самий ghz edition, можливо і забрав би
General Failure
Member

Повідомлення

Nuclear World: 05.02.2025 23:27 General Failure

Самое главное с большой долей вероятностью она не была в шмайнинге. Чем вам не аргумент? :D
Якщо карта була хоч у Чорнобилі, по барабану! Якщо вона досі жива їй вже нічого не страшно.
Nuclear World
Member

Повідомлення

General Failure: 06.02.2025 01:06 кщо карта була хоч у Чорнобилі, по барабану! Якщо вона досі жива їй вже нічого не страшно.
Тут не соглашусь. Бич RX старых карт которые прошли две волны шмайнинга и которым по 8 лет - это отвал/глюки памяти. Хоть RX по своей цене в 50 баксов это лучший вариант по потреблению и производительности, правда найти их в хорошем состоянии сложновато уже.
QWERTIK
Member

Повідомлення

General Failure: 05.02.2025 23:22 Можна питання?
https://technical.city/ru/video/Radeon- ... GTX-780-Ti

Я би взяв RX480, та її можно дешевше взяти. І там аж 8гіг, а тут всього 3.
Це не тролінг, які ваші аргументи?
По вашому лінку там показано, що гтх потужніша(не буду спорити, одночасно їх не юзав).Якщо це правда, то я б взяв гтх.(Про прожорливість знаю). Краще запропонуйте якийсь гтх-ртх, так чесніше. Хоч я і не фанат червоних чи зелених, але для порівняння це важливо. Може хтось і даром не візьме у мене цю гтх, бо вона з зеленого лагеря. Тому аргументи зможу лише в порівняні з зеленими написати, запропонуйте якусь зелену ціна-потужність як у моєї.
QWERTIK
Member

Повідомлення

Avant: 05.02.2025 23:38 General Failure
та ладно Вам, наїхали на людину. Зторгуватись на доставку і норм ціна. Міняв 780 ghz на 1063, те саме по продуктивності, але жере меньше. Була би сама карта цікава, типу lightning або той самий ghz edition, можливо і забрав би
Ніхто на мене не наїжав ))). Це тематичний форум, обговорення і в тому числі ціни тільки вітається )
Останній раз піднімалось QWERTIK на 08.02.2025 09:34.
Відповісти