Пропоную обговорити Super Flower представила блоки живлення Zillion FG із сертифікатом 80 Plus Gold
На комп'ютексі супер флауер пообіцяв що 2800 платинум буде в жовтні. Натомість ось вийшла бюджетна лінійка голд 1250 максимум, а сісонік тим часом 2200 ват вже продає.
Останні статті і огляди
Новини
Super Flower представила блоки живлення Zillion FG із сертифікатом 80 Plus Gold
-
Kashtan
Member
-
Захар Беркут
Member
Ну не знаю не знаю, Квіточка на Тайваньських конденсаторах за 100+ євро?
Тут їм або треба скидати вартість, або Японські конденсатори ставити.
Тайвань робить непогані розхідники, питань немає, але до Японських не дотягують, бо у Японських використовують напилення платини та золота у обгортці, використовують титан та структуровані сполуки, і тому вони з вказаним ресурсом 5-10 років, мають реально 15-25 років ресурсу, та більш витривалі у праці з підвищеною температурою. Тайвань хоч і відповідають сертифікації, але там реальний строк праці компонентів +/- 10-20% від заявленого.
Тайвань робить непогані розхідники, питань немає, але до Японських не дотягують, бо у Японських використовують напилення платини та золота у обгортці, використовують титан та структуровані сполуки, і тому вони з вказаним ресурсом 5-10 років, мають реально 15-25 років ресурсу, та більш витривалі у праці з підвищеною температурою. Тайвань хоч і відповідають сертифікації, але там реальний строк праці компонентів +/- 10-20% від заявленого.
-
Oakenfold
Junior
Поэтому я и купил Leadex III на 1000w там больше внушает начинка доверия.Захар Беркут: ↑ 22.10.2024 14:20 Ну не знаю не знаю, Квіточка на Тайваньських конденсаторах за 100+ євро?
-
Захар Беркут
Member
Ліда гарний БЖ, сам маю два таких.Oakenfold: ↑ 22.10.2024 15:12Поэтому я и купил Leadex III на 1000w там больше внушает начинка доверия.Захар Беркут: ↑ 22.10.2024 14:20 Ну не знаю не знаю, Квіточка на Тайваньських конденсаторах за 100+ євро?
-
Nutbar
Member
Зараз цей роз'єм не тільки в потужних відеокартах, а просто ледь не всіх нових, та й 750Вт для тієї ж RTX 4080 підійде аж бігом.Блок живлення Super Flower Zillion FG потужністю 650 і 750 Вт належать до рішень класу ATX 2.0, тоді як всі інші моделі відповідають стандарту ATX 3.1 та комплектуються кабелем 12VHPWR для потужних відеокарт.
Дивно бачити новий блок живлення без 12VHPWR виходу, навіть якщо там в комплекті є кабель 3х8pin -> 12+4pin (відкрите питання).
-
Захар Беркут
Member
Nutbar
Нічого дивного - було проведене випробування, надійніше виявилось мати БЖ 2х8 на 12, і пов'язано це з розведенням фільтруючих до роз'єму у БЖ, так надійніше.
Так роблять і СС, і Квіточка та багато інших виробників, але так можна зекономити на "сірниках" і зробити по вашому. Ну або не економити і ще здорожчення у виробництві отримати, без користі та сенсу, але щоб було "круто".
Нічого дивного - було проведене випробування, надійніше виявилось мати БЖ 2х8 на 12, і пов'язано це з розведенням фільтруючих до роз'єму у БЖ, так надійніше.
Так роблять і СС, і Квіточка та багато інших виробників, але так можна зекономити на "сірниках" і зробити по вашому. Ну або не економити і ще здорожчення у виробництві отримати, без користі та сенсу, але щоб було "круто".
-
maxn
Member
Дайте пжлста ссылки пруфы на эти цифры.Захар Беркут: ↑ 22.10.2024 14:20 ..... Джапан з вказаним ресурсом 5-10 років, мають реально 15-25 років ресурс ..... Тайвань реальний строк праці компонентів +/- 10-20% від заявленого.
-
Захар Беркут
Member
Відчиняйте сайт datasheet...maxn: ↑ 22.10.2024 21:38Дайте пжлста ссылки пруфы на эти цифры.Захар Беркут: ↑ 22.10.2024 14:20 ..... Джапан з вказаним ресурсом 5-10 років, мають реально 15-25 років ресурс ..... Тайвань реальний строк праці компонентів +/- 10-20% від заявленого.
І за серійниками шукайте вам потрібну інфу, ви у інтернеті чи де?
-
Melofon
Member
Как сказали выше всё есть в даташитах это раз, а ещё есть скоростные тесты на надёжность некоторых зарубежных сайтов где видно что тайваньские кондеры чувствительно быстрее выходят из строя и сильно меньше выдерживают перегрузку, а японцы наоборот , если так сильно надо пруфы и искать в Гугле сами не умеете то придется вам подождать когда я приеду домой и найду тот тест.maxn: ↑ 22.10.2024 21:38Дайте пжлста ссылки пруфы на эти цифры.Захар Беркут: ↑ 22.10.2024 14:20 ..... Джапан з вказаним ресурсом 5-10 років, мають реально 15-25 років ресурс ..... Тайвань реальний строк праці компонентів +/- 10-20% від заявленого.
-
waryag
Member
Подумав: "Якась фігня, ну не може там бути 2.0." І дійсно, ATX 12V v2.53.Блок живлення Super Flower Zillion FG потужністю 650 і 750 Вт належать до рішень класу ATX 2.0, тоді як всі інші моделі відповідають стандарту ATX 3.1 та комплектуються кабелем 12VHPWR для потужних відеокарт.
Глянув автора - передбачувано ірбіс.