Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій

Я так понял фикса от статтеров не будет?
ervin
Member

Повідомлення

Дорогувастенько, але якось так підмиває купить і вмовити грати дружину)
Earanak
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 17.10.2024 12:05Я так понял фикса от статтеров не будет?
В смысле фикса... Это же главная фишка UE5 :D
Востаннє редагувалось 17.10.2024 12:19 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
der_meister
Member

Повідомлення

Мне игра очень понравилась, купил в стиме. Технически не было никаких проблем, ни зависаний, ни торможений. Отличная игра!
kairo
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 17.10.2024 12:05 Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій

Jedi Survivor досі від статтерів не вилікували, а ви вже хочете, щоб в SH2 їх побороли))
Artem_M
Member

Повідомлення

спойлер
WorthyWizard: 17.10.2024 12:05 Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій

Скачав якісь неофіційний фікс.
В готелі значно підріс фпс, прямо місцями на 20-30%. Щодо статерів не скажу, у мене вони вкрай рідко виникали.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

kairo: 17.10.2024 12:30 Jedi Survivor досі від статтерів не вилікували, а ви вже хочете, щоб в SH2 їх побороли))
Одно другому не мешает

Відправлено через 39 секунд:
Artem_M: 17.10.2024 12:32 Скачав якісь неофіційний фікс.
В готелі значно підріс фпс, прямо місцями на 20-30%. Щодо статерів не скажу, у мене вони вкрай рідко виникали.
Как всегда модеры игры доделывают :rotate:
Prescott
Member

Повідомлення

Статтеры есть, подтверждаю, поначалу было не сильно заметно, теперь более, но играть можно, история цепляет.
zalizo_org
Member

Повідомлення

Artem_M: 17.10.2024 12:32
спойлер

Скачав якісь неофіційний фікс.
А можна детальніше про фікс?

Відправлено через 23 хвилини 43 секунди:
Тут мій варіант виправлення гри для оптимальної роботи
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 17.10.2024 12:05
Мессия родной, перелогинься :gigi:
Ramzes82
Member

Повідомлення

Я би хотів побачити ремейк СХ 3 бо вона була набагато страшніше 2 для мене. 2 проходив якось легко, а в третю не хотілося повертатись бо вона мені робила нерви.
1A343
Member

Повідомлення

Дійшов до Брукхевен. В Блу Крік Пірамідоголовий підвис, і просто стояв іноді пускаючи іскри з-під меча, поки не залунала сирена. З Марією і одним з чудовиськ біля мотелів те ж саме було, Марія там замість того, щоб бігти просто телепортнулась на вулицю. Те що гра підтуплює не писав тільки лінивий. В кінотеатрі тормозив відеоролик. Порадувала українська локалізація- замість дурнуватого "ресепшн" і тому подібних жаргонів- приймальня. Люди наставили хороших оцінок, а гра недороблена.
amid
Junior

Повідомлення

Ryzen 5600 и 3060ti - в принципе проблем на ультрах нет. Фризы бывают иногда, причем в абсолютно непонятных местах, но играть не мешает. Но сама игра... я не понимаю этого ажиотажа! Жутковато поначалу, потом к этим монстрам привыкаешь, их разновидностей очень мало, быстро вырабатывается тактика. Задания не сложные! Но блин в игре напрочь отсутствует логика - с какого перепугу протогонист решает, что нужно делать это и это? Буквально все квесты основаны на абсурдности! И что интересно - монстры видимо атакуют только главного героя - девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят? Кто ему по тумбочка патроны раскладывает? Особенно в потустороннем мире? Я понимаю, это игра, в ней свои условности, но это нужно как-то объяснять!..
Prescott
Member

Повідомлення

amid: 17.10.2024 16:20 девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят?
Вы игру пробовали пройти до конца?
amid
Junior

Повідомлення

Prescott: 17.10.2024 16:57
amid: 17.10.2024 16:20 девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят?
Я в процессе. Ближе к концу! Я не знаком с этой серией игр, это правда! Но если потом окажется, что он на самом деле в дурдоме или в коме и это все плод его больного воображения, то это позор для такой распиареной игры!)) Но я не удивлюсь!) Конечно вы правы - игру нужно пройти до конца прежде чем судить, но эти вопросы у меня возникаю постоянно в процессе прохождения и меня это забавит! Играю просто потому что играть больше не во что... Подобный жанр однозначно не мое!) :shuffle:
Prescott
Member

Повідомлення

amid: 17.10.2024 17:43Подобный жанр однозначно не мое!)
Так и не мучайте себя. Игра отличная в своём жанре, не нужно от неё ожидать того, чего не стоит ожидать :)
Ramzes82
Member

Повідомлення

amid: 17.10.2024 17:43
Prescott: 17.10.2024 16:57
Я в процессе. Ближе к концу! Я не знаком с этой серией игр, это правда! Но если потом окажется, что он на самом деле в дурдоме или в коме и это все плод его больного воображения, то это позор для такой распиареной игры!)) Но я не удивлюсь!) Конечно вы правы - игру нужно пройти до конца прежде чем судить, но эти вопросы у меня возникаю постоянно в процессе прохождения и меня это забавит! Играю просто потому что играть больше не во что... Подобный жанр однозначно не мое!) :shuffle:
На цьому місці мав бути смайл фейспалм.
LowHP
Junior

Повідомлення

amid: 17.10.2024 16:20 Кто ему по тумбочка патроны раскладывает?
Левел дизайнер, він і в моїх іграх розкладує патрони :lol:
PowerFulls
Member

Повідомлення

Давно чекав ремейків, та ось він, просто краса, награв вже 16 годин під кінець гри. Оптимізон місцями ну таке, але промені виглядають дуже гарно особливо з підмоденим ray reconstruction. Не вистачає вбудованого фреймгену від nvidia, але модер PureDark попрацював :beer: Ще відзначу дуже чудову роботу з HDR, як на мене одна з кращих реалізацій в іграх.
Також сподобались звукові ефекти (ехо, розміри кімнат та їх наповнення впливає на звук), а от фонова музика не сподобалась, дуже нав'язлива для такого жанру а також чутно коли йде цикл повторів, тож відразу відключив.
Геймплейно для мене все чудово, під кінець монстри норм так насідають, не засумуєте :gigi: . Загадки на максималці бувають не прості, треба деякий час на подумати, та з українською локалізацією (тільки в загадках) є проблеми, треба було більш дослівно переводити.
п.с. монстр 4 ногий просто крутезний, нравіца) дуже кумедно виглядає як він ховається, та буває наче й бачиш його але не зразу доходить що то він, а коли все ж побачиш то стає кумедно як він там шкіриться :lol:

Коротше, гра варта своїх грошей, всім рекомендую! Тільки не забудьте оновити свій пк.
Stvoryuvach
Junior

Повідомлення

Шикарная графика. Но меня не вдохновляют сингл проекты уже
Відповісти