Останні статті і огляди
Новини
Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій
-
WorthyWizard
Member
Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій
Я так понял фикса от статтеров не будет?
-
ervin
Member
Дорогувастенько, але якось так підмиває купить і вмовити грати дружину)
-
Earanak
Member
В смысле фикса... Это же главная фишка UE5WorthyWizard: ↑ 17.10.2024 12:05Я так понял фикса от статтеров не будет?
Востаннє редагувалось 17.10.2024 12:19 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
der_meister
Member
Мне игра очень понравилась, купил в стиме. Технически не было никаких проблем, ни зависаний, ни торможений. Отличная игра!
-
kairo
Member
Jedi Survivor досі від статтерів не вилікували, а ви вже хочете, щоб в SH2 їх побороли))WorthyWizard: ↑ 17.10.2024 12:05 Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій
-
Artem_M
Member
- спойлер
- WorthyWizard: ↑ 17.10.2024 12:05 Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій
В готелі значно підріс фпс, прямо місцями на 20-30%. Щодо статерів не скажу, у мене вони вкрай рідко виникали.
-
WorthyWizard
Member
Одно другому не мешаетkairo: ↑ 17.10.2024 12:30 Jedi Survivor досі від статтерів не вилікували, а ви вже хочете, щоб в SH2 їх побороли))
Відправлено через 39 секунд:
Как всегда модеры игры доделываютArtem_M: ↑ 17.10.2024 12:32 Скачав якісь неофіційний фікс.
В готелі значно підріс фпс, прямо місцями на 20-30%. Щодо статерів не скажу, у мене вони вкрай рідко виникали.
-
Prescott
Member
Статтеры есть, подтверждаю, поначалу было не сильно заметно, теперь более, но играть можно, история цепляет.
-
zalizo_org
Member
А можна детальніше про фікс?Artem_M: ↑ 17.10.2024 12:32Скачав якісь неофіційний фікс.
- спойлер
WorthyWizard: ↑ 17.10.2024 12:05 Пропоную обговорити Продажі ремейка Silent Hill 2 перевищили мільйон копій
Відправлено через 23 хвилини 43 секунди:
Тут мій варіант виправлення гри для оптимальної роботи
-
Shaolin_Style
Member
Мессия родной, перелогинься
-
Ramzes82
Member
Я би хотів побачити ремейк СХ 3 бо вона була набагато страшніше 2 для мене. 2 проходив якось легко, а в третю не хотілося повертатись бо вона мені робила нерви.
-
1A343
Member
Дійшов до Брукхевен. В Блу Крік Пірамідоголовий підвис, і просто стояв іноді пускаючи іскри з-під меча, поки не залунала сирена. З Марією і одним з чудовиськ біля мотелів те ж саме було, Марія там замість того, щоб бігти просто телепортнулась на вулицю. Те що гра підтуплює не писав тільки лінивий. В кінотеатрі тормозив відеоролик. Порадувала українська локалізація- замість дурнуватого "ресепшн" і тому подібних жаргонів- приймальня. Люди наставили хороших оцінок, а гра недороблена.
-
amid
Junior
Ryzen 5600 и 3060ti - в принципе проблем на ультрах нет. Фризы бывают иногда, причем в абсолютно непонятных местах, но играть не мешает. Но сама игра... я не понимаю этого ажиотажа! Жутковато поначалу, потом к этим монстрам привыкаешь, их разновидностей очень мало, быстро вырабатывается тактика. Задания не сложные! Но блин в игре напрочь отсутствует логика - с какого перепугу протогонист решает, что нужно делать это и это? Буквально все квесты основаны на абсурдности! И что интересно - монстры видимо атакуют только главного героя - девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят? Кто ему по тумбочка патроны раскладывает? Особенно в потустороннем мире? Я понимаю, это игра, в ней свои условности, но это нужно как-то объяснять!..
-
Prescott
Member
Вы игру пробовали пройти до конца?amid: ↑ 17.10.2024 16:20 девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят?
-
amid
Junior
Я в процессе. Ближе к концу! Я не знаком с этой серией игр, это правда! Но если потом окажется, что он на самом деле в дурдоме или в коме и это все плод его больного воображения, то это позор для такой распиареной игры!)) Но я не удивлюсь!) Конечно вы правы - игру нужно пройти до конца прежде чем судить, но эти вопросы у меня возникаю постоянно в процессе прохождения и меня это забавит! Играю просто потому что играть больше не во что... Подобный жанр однозначно не мое!)Prescott: ↑ 17.10.2024 16:57Вы игру пробовали пройти до конца?amid: ↑ 17.10.2024 16:20 девчонки ходят идеально одетые одни по городу кишащему монстрами и с ними нифига! И что они вообще там делают? Где живут, что едят?
-
Prescott
Member
Так и не мучайте себя. Игра отличная в своём жанре, не нужно от неё ожидать того, чего не стоит ожидатьamid: ↑ 17.10.2024 17:43Подобный жанр однозначно не мое!)
-
Ramzes82
Member
На цьому місці мав бути смайл фейспалм.amid: ↑ 17.10.2024 17:43Я в процессе. Ближе к концу! Я не знаком с этой серией игр, это правда! Но если потом окажется, что он на самом деле в дурдоме или в коме и это все плод его больного воображения, то это позор для такой распиареной игры!)) Но я не удивлюсь!) Конечно вы правы - игру нужно пройти до конца прежде чем судить, но эти вопросы у меня возникаю постоянно в процессе прохождения и меня это забавит! Играю просто потому что играть больше не во что... Подобный жанр однозначно не мое!)
-
LowHP
Junior
Левел дизайнер, він і в моїх іграх розкладує патрониamid: ↑ 17.10.2024 16:20 Кто ему по тумбочка патроны раскладывает?
-
PowerFulls
Member
Давно чекав ремейків, та ось він, просто краса, награв вже 16 годин під кінець гри. Оптимізон місцями ну таке, але промені виглядають дуже гарно особливо з підмоденим ray reconstruction. Не вистачає вбудованого фреймгену від nvidia, але модер PureDark попрацював Ще відзначу дуже чудову роботу з HDR, як на мене одна з кращих реалізацій в іграх.
Також сподобались звукові ефекти (ехо, розміри кімнат та їх наповнення впливає на звук), а от фонова музика не сподобалась, дуже нав'язлива для такого жанру а також чутно коли йде цикл повторів, тож відразу відключив.
Геймплейно для мене все чудово, під кінець монстри норм так насідають, не засумуєте . Загадки на максималці бувають не прості, треба деякий час на подумати, та з українською локалізацією (тільки в загадках) є проблеми, треба було більш дослівно переводити.
п.с. монстр 4 ногий просто крутезний, нравіца) дуже кумедно виглядає як він ховається, та буває наче й бачиш його але не зразу доходить що то він, а коли все ж побачиш то стає кумедно як він там шкіриться
Коротше, гра варта своїх грошей, всім рекомендую! Тільки не забудьте оновити свій пк.
Також сподобались звукові ефекти (ехо, розміри кімнат та їх наповнення впливає на звук), а от фонова музика не сподобалась, дуже нав'язлива для такого жанру а також чутно коли йде цикл повторів, тож відразу відключив.
Геймплейно для мене все чудово, під кінець монстри норм так насідають, не засумуєте . Загадки на максималці бувають не прості, треба деякий час на подумати, та з українською локалізацією (тільки в загадках) є проблеми, треба було більш дослівно переводити.
п.с. монстр 4 ногий просто крутезний, нравіца) дуже кумедно виглядає як він ховається, та буває наче й бачиш його але не зразу доходить що то він, а коли все ж побачиш то стає кумедно як він там шкіриться
Коротше, гра варта своїх грошей, всім рекомендую! Тільки не забудьте оновити свій пк.
-
Stvoryuvach
Junior
Шикарная графика. Но меня не вдохновляют сингл проекты уже