Останні статті і огляди
Новини
Sony може анонсувати перевидання God of War Greek Saga
-
Sunrise007
Member
Пропоную обговорити Sony може анонсувати перевидання God of War Greek Saga
Одна з улюблених серій ігор.
Чекаю ремастер на пека.(про емулятори знаю)
-
Lekrs
Member
Жаль не ремейк
-
Геральт
Member
Першу до кінця не подужав. Ragnarok якось домучив. Що в тій грі знайшли, не ясно. Darksiders веселіша була.
-
Spuner
Junior
Не, лучше пусть нормальный ремастер сделают. По моему, старым частям нужны именно ремастеры. Ну естественно, это чисто ИМХО )Lekrs: ↑ 11.10.2024 13:05Жаль не ремейк
-
gavr
Member
Підкажіть емулятор на X BOX,хочу пограти в Gear of War,ті що не вийшли на ПС.Sunrise007: ↑ 11.10.2024 12:47 Пропоную обговорити Sony може анонсувати перевидання God of War Greek Saga
-
Leeman
Member
Xemugavr: ↑ 11.10.2024 14:09Підкажіть емулятор на X BOX,хочу пограти в Gear of War,ті що не вийшли на ПС.Sunrise007: ↑ 11.10.2024 12:47 Пропоную обговорити Sony може анонсувати перевидання God of War Greek Saga
-
denizen
Member
ну правильно, зараз ремастер продадуть, а пізніше ще ремейк можна продати
-
starinfo
Member
пройшов обидві на 100%, мені сподобалось, вле кожному своєГеральт: ↑ 11.10.2024 13:37 Першу до кінця не подужав. Ragnarok якось домучив. Що в тій грі знайшли, не ясно. Darksiders веселіша була.
цікаво яка ціна буде, зроблять як з рдр чи будуть більш адекватніші?)
-
MessiaH
Member
Экзы от Сони это вещь, единственная шляпа, которая портирована непонятно зачем это Sackboy, всё остальное просто невероятная круть
-
Fiend
Member
Купляв ліцуху усіх цих ігор ще коли вони тільки вийшли починаючи с 2005, с задоволенням проходив і куплю ще раз на пк, і ще раз пройду, особливо GoW 1&2 для мене - це шедеври на всі часи!
-
Shaolin_Style
Member
Весьма иронично, учитывая то, что Darksiders является клоном классических GOW.Геральт: ↑ 11.10.2024 13:37 Першу до кінця не подужав. Ragnarok якось домучив. Що в тій грі знайшли, не ясно. Darksiders веселіша була.
Что даже Astrobot?MessiaH: ↑ 11.10.2024 15:12 Экзы от Сони это вещь, единственная шляпа, которая портирована непонятно зачем это Sackboy, всё остальное просто невероятная круть
-
MessiaH
Member
Не играл и даже не слышал что это такоеShaolin_Style: ↑ 11.10.2024 18:50Что даже Astrobot?
-
Shaolin_Style
Member
Лучший и пока что единственный эксклюзив сони в этом году.MessiaH: ↑ 11.10.2024 19:38Не играл и даже не слышал что это такоеShaolin_Style: ↑ 11.10.2024 18:50Что даже Astrobot?
-
Hiden
Member
нда..Геральт: ↑ 11.10.2024 13:37Першу до кінця не подужав. Ragnarok якось домучив. Що в тій грі знайшли, не ясно. Darksiders веселіша була.
-
Phos4
Member
Геймплейно ці ігри досі дуже круті, з брутальним кратосом, всім фанатам слешерів рекомендую.
-
sonhador93
Member
ом-ном-ном, сони подает на блюдце испражнения, лучше снова пройду на psp её
-
AFU_power
Member
Лол, а я якраз почав перепроходити всі частини в RPCS3. HD версії 1, 2, пспшних спіноффів що виходили для пс3 ну і само собою Ascension та третя
-
Shepard1985
Junior
Дивлюсь на продажі God of war Ragnarok і мені стає сумно( Що з цими людьми, що з цим світом трапилось?! Де адекватність? Мавп розбирають, як пиріжкі, а повз ігри, які є просто шедеврами мистецтва проходять стороною! Перша частина, я маю на увазі з останніх двох частин - була дуже короткою на мій погляд. Та і битися з Бальдром 2 рази було не дуже цікаво. Але Ragnarok - це вже просто вершина! Мені сподобався і сюжет, і подача ігри. В цій грі ніколи не буває нудно. Локації заповнені, вороги різноманітні, бойовка адекватна і різноманітна, зброя теж. В деяких моментах можна навіть сльозу пустити. Шкода, що української локалізації немає, але звідки вона з'явиться, якщо навіть тут у коментарях на 10-у році війни все ще присутні дефщелепові? Ви хоча б ідіоти свої телефони і Вінди для початку перелаштуйте на українську мову, а не збагачуйте статистику ворога. Хоч стільки доброго зробіть для своєї країни, якщо вже не здатні перейти на українську. Я буду топити за український дубляж і буду підтримувати ігри в яких є українська локалізація. 10 років тому я ще говорив російською. Як я помилявся! Купуйте ігри від Соні і залишайте в Стімі огляди та коментарі з тим, щоб додали українську локалізацію. Китайський і російський лайно - контент не купляйте! Вони вороги і бажають вам смерті, а ви купляючи їхній контент фінансуєте своє ж знищення. Будьте обережні!