MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ijachok
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри
Чекаю на перепис тих, хто відмінив передзамовлення, буде піратити і взагалі...
Pokidok
Member

Повідомлення

Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі... :gigi:
Eduard1980
Member

Повідомлення

Стільки всього навколо Сталкера, дуже схоже на старфілд. Щоб не сталося те саме що з ним. Хоча мені головне, щоб атмосфера збереглася.
jumanji
Member

Повідомлення

Интересно, сколько времени у рандомного юзера займёт наклеить наклейки, по аналогии.
Mike88
Member

Повідомлення

a Gaming Slim - це шо? 2,5 слоти товщина замість 2,75? :D
nochnik89
Member

Повідомлення

перед зимой 2024го у людей реально важная проблема - это какой-то там сталкер
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Ждалкер 2 ещё неизвестно когда выйдет а фанаты уже есть? :laugh:
Как можно фанатеть от игры в которую даже не играл? :facepalm:
nochnik89
Member

Повідомлення

Pokidok: 03.10.2024 10:26Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі... :gigi:
пойду в магазин, украду колбасу. Мне магаз не нравится. Это я в таком стиле вижу Ваш коммент и тех полудурков что это лайкнули.
Україна - це Європа
не нравится продукт - не покупай
kalakawa
Member

Повідомлення

nochnik89: 03.10.2024 11:06пойду в магазин, украду колбасу.
Йти доведеться зі сканером. Інакше як ти отримаєш копію ковбаси?
Lekrs
Member

Повідомлення

nochnik89: 03.10.2024 11:06
Pokidok: 03.10.2024 10:26Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі... :gigi:
пойду в магазин, украду колбасу. Мне магаз не нравится. Это я в таком стиле вижу Ваш коммент и тех полудурков что это лайкнули.
Україна - це Європа
щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.
На рахунок європи, як будуть європейські зарплати, певно можна буде цим докоряти, а зараз це таке собі порівняння...
Востаннє редагувалось 03.10.2024 11:31 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 11:21
nochnik89: 03.10.2024 11:06
Україна - це Європа
щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.
Я вас здивую, але створення гри треба кошти та час. В кожній цифровій копії закладена собівартість та очікуваний прибуток.
Lekrs
Member

Повідомлення

kairo: 03.10.2024 11:28
Lekrs: 03.10.2024 11:21 щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.
Я вас здивую, але створення гри треба кошти та час. В кожній цифровій копії закладена собівартість та очікуваний прибуток.
більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили. Відповідно компанія нічого не втрачає, а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою. Що в цему поганого?
Telcontar
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 11:21 Порівняння не компетентне.
На рахунок європи, як будуть європейські зарплати, певно можна буде цим докоряти, а зараз це таке собі порівняння...
Як же добре, що софт з'являється сам по собі і на його розробку не витрачаються мільйони доларів.
Все робиться для того, щоб чергова "доросла дитина" з RTX4090 скачала копію з торентів і пишалася цим в інтернеті.:facepalm:
Ghody
Member

Повідомлення

Pokidok: 03.10.2024 10:26 Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі... :gigi:
зачем предзаказывать игры? это только ухудшает итоговое качество
kairo
Member

Повідомлення

більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили.
Якби не було можливість скачати гру з торрента, більшість би цей продукт купили.
а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою.
Я бачу черги людей із маленьким рівнем доходів в чергах за розливним пивом на кожному розі. Ігри в наш час коштують копійки, якщо не ганятись за свіжими ААА релізами, які все одно виходять напівсирими та потребують пів року-рік на допилювання.
Що в цему поганого?
Те, що людина краде результат чужої праці.
Востаннє редагувалось 03.10.2024 11:48 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Lekrs
Согласен.

kairo
Работа айтишников, разработчиков переоценена. И да, копия игры стоит ноль. Это не настоящий товар. Ладно там полноценная копия на носителе, и вы будете владельцем.
kairo
Member

Повідомлення

Работа айтишников, разработчиков переоценена.
Це на основі чого такий висновок?
И да, копия игры стоит ноль.
Вона не може коштувати нуль, адже на створення гри були витрачені кошти.
Lekrs
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.10.2024 11:38
Lekrs: 03.10.2024 11:21 Порівняння не компетентне.
Як же добре, що софт з'являється сам по собі і на його розробку не витрачаються мільйони доларів.
Все робиться для того, щоб чергова "доросла дитина" з RTX4090 скачала копію з торентів і пишалася цим в інтернеті.:facepalm:
Зніми розові окуляри! Всі в нас мають 4090, авжеж так...
Переважна більшість геймерів з країн по типу нашої, сидить на лоу сегменті, а також бу 2-4 поколінь давності...
Andy07
Junior

Повідомлення

kairo
Ви звісно праві!
Але це все прораховується на етапі розробки гри маркетологами.
І вираховується що припустим необхідно продати 1млн копій для покриття витрат, 1,2 для отримання певного прибутку. І далі вже більші прибутки.
Отже виробництво гри покриває 1млн. копій, 1,2 з невеликим прибутком.
А далі вже немає собівартості як такої!
Отже після 1,2 млн. аналогії з ковбасою вже нема!
І по суті далі виробник може роздавати гру безкоштовно!
Але звісно чим більше виробник заробить тим більший шанс що гра отримає продовження. + Це наш виробник якого потрібно (хто хоче і може) підтримати.
Хоча певно податки з цього всього заплатяться не в Україні!
Lekrs
Member

Повідомлення

kairo: 03.10.2024 11:42
більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили.
Якби не було можливість скачати гру з торрента, більшість би цей продукт купили.
а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою.
Я бачу черги людей із маленьким рівнем доходів за розливним пивом на кожному розі. Ігри в наш час коштують копійки, якщо не ганятись за свіжими ААА релізами, які все одно виходять напівсирими та потребують пів року-рік на допилювання.
Що в цему поганого?
Те, що людина краде результат чужої праці.
Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрульки
Відповісти