Код: Виділити все
Половина цієї суми була витрачена вже у 2023 році, коли гра ще перебувала в альфа-версії. Але на той момент у грі було багато недопрацьованих елементів та загальний її стан був жахливим,
Код: Виділити все
Половина цієї суми була витрачена вже у 2023 році, коли гра ще перебувала в альфа-версії. Але на той момент у грі було багато недопрацьованих елементів та загальний її стан був жахливим,
398 з яких пішло в відділ інклюзивності) В житті не повірю щоб на цей треш витратили 400 лямів.розробка провального шутера Concord коштувала 400 мільйонів доларів
Легко. Спробуй їх прогодувати, там усілякий бюджет малим буде.Gelonyrum: ↑ 21.09.2024 17:16398 з яких пішло в відділ інклюзивності) В житті не повірю щоб на цей треш витратили 400 лямів.розробка провального шутера Concord коштувала 400 мільйонів доларів
Просто сонi не потрiбнi такi посереднi "эксклюзиви" у яких буде лише купка фанатiв.Сонi потрiнi справжнi хiти якi будуть допомагати продавати пс5.nochnik89: ↑ 21.09.2024 18:22 Тем временем люди подписывают даже петиции за дейс ган 2 )))) но не положено. Как это? Выпустить игру в 2024м игру про белого смелого мужика байкера, который с другом, ПРЕДСТАВЬТЕ СЕБЕ! - просто дружит и спасает свою жену
Відстають від трендів, он в США компанії вже відправляють DEI на мороз поволі.kalakawa: ↑ 21.09.2024 17:15DEI відділ(це той, що спотворює ігри), до речі, з півроку тому з'явився в CDPR(добре, що Phantom Liberty пронесло), та про його впровадження активно говорять всі крупні японські розробники, деякі з них вже їх мають.
до того ж, CDPR, вслід за Ubisoft, проводить курси розробників для всіх, крім чоловіків
Взагалі-то, соні саме прийшла до усвідомлення, що можливості випуску великих дорогих екзів обмежені, а вони самі не завжди відповідають очікуванням. І тут з'являється місце для менш амбітних проєктів, таких як астробот чи ДГ (який виступив в цілому непогано).byaka: ↑ 21.09.2024 19:52 Просто сонi не потрiбнi такi посереднi "эксклюзиви" у яких буде лише купка фанатiв.Сонi потрiнi справжнi хiти якi будуть допомагати продавати пс5.
Я нiчого не говорив про великi чи малi екзи,я говорив про хiти.Дейзгон по при завивання деяких фанатiв не є хітом,це можно було побачити по кiлькостi проданих копiй на релiзi.Навiть самi розробники говорили що продовження не буде тому що гра погано продалась.waryag: ↑ 21.09.2024 20:25Взагалі-то, соні саме прийшла до усвідомлення, що можливості випуску великих дорогих екзів обмежені, а вони самі не завжди відповідають очікуванням. І тут з'являється місце для менш амбітних проєктів, таких як астробот чи ДГ (який виступив в цілому непогано).byaka: ↑ 21.09.2024 19:52 Просто сонi не потрiбнi такi посереднi "эксклюзиви" у яких буде лише купка фанатiв.Сонi потрiнi справжнi хiти якi будуть допомагати продавати пс5.
бюджет гри в 400 мільйонів доларів! Цю інформацію йому нібито дав один із розробників. Половина цієї суми була витрачена вже у 2023 році, коли гра ще перебувала в альфа-версії. Але на той момент у грі було багато недопрацьованих елементів та загальний її стан був жахливим, тож для завершення розробки Sony влила в проєкт ще 200 мільйонів. І це не рахуючи витрат на купівлю студії Firewalk
неадекватна оцінка проєкту керівництвом Sony, яке відкидало будь-яку негативну інформацію і перебувало в стані «токсичного позитиву». У Sony були великі надії на Concord і плани з розкручування франшизи в різних медіа. Так, грі мають присвятити епізод в анімаційному серіалі Secret Level
Одним словом круто, хотел бы я уметь так продавать. Это все равно что эскимосам снег зимой продать.yariksom: ↑ 21.09.2024 17:04Чутки: розробка провального шутера Concord коштувала 400 мільйонів доларів
Тогда бы возможно серваки подольше подержали и кучу аддонов выпустили.ddO: ↑ 21.09.2024 21:32Я не одразу подумав - це ж взагалі могло бути банальне відмивання грошей - сума доволі фантастична для онлайнового проекту. Менеджери соні просто викинули 400 млн. із офіційної каси компанії в сумнівну гру, де частина (мабуть, більша) цих грошей "випарувалась". Податковій не докопатися, "невсі" задоволені, менеджери на нових яхтах також задоволені, тим декільком гравцям, що це купили повернуть гроші і вони також будуть задоволені. Профіт!
Ну Days Gone плохо продалась скорее всего, потому вообще не для геймпада сделана, отличные отзывы именно в стим на ПК, где играют на клава-мыше и только там чувствуется весь кайф шутерной части игры, видел как люди на плойке в нее играли, ну это так скажем больше на извращение похоже, сюжет вообще на десятом месте, он банален как и у всех игр подобного рода, и даже там присутствует повесточка, но ее даже не замечаешь, потому как она никак не влияет на главные плюсы игры. Да и она не пиарилась вроде сильно как примеру та же TLOU. Хотя TLOU для меня игра на один раз, а вот Days Gone я прошел раз 5-6 уже, и скорее всего пройду еще не раз:)byaka: ↑ 21.09.2024 20:54Я нiчого не говорив про великi чи малi екзи,я говорив про хiти.Дейзгон по при завивання деяких фанатiв не є хітом,це можно було побачити по кiлькостi проданих копiй на релiзi.Навiть самi розробники говорили що продовження не буде тому що гра погано продалась.waryag: ↑ 21.09.2024 20:25
Взагалі-то, соні саме прийшла до усвідомлення, що можливості випуску великих дорогих екзів обмежені, а вони самі не завжди відповідають очікуванням. І тут з'являється місце для менш амбітних проєктів, таких як астробот чи ДГ (який виступив в цілому непогано).
Да ради тебя же стараются, вдруг ты наконец-то выйдешь на улицу и возможно даже заговоришь с белой бабой...kalakawa: ↑ 21.09.2024 17:15 шкода тільки, що скільки б ігор-повісточок не провалювалось, це не вплине на продовження їх випуску. більш того, вони займуть ~100% всього ААА ігропрому, так як найбільші в світі інвестиційні компанії та, що важливіше, державні бюджети західних країн будуть вливати фінанси в них стільки, скільки це буде потрібно, аж до моменту, коли поняття сексуальна жінка з красивим лицем та білий чоловік повністю і назавжди не перестануть існувати
DEI відділ(це той, що спотворює ігри), до речі, з півроку тому з'явився в CDPR(добре, що Phantom Liberty пронесло), та про його впровадження активно говорять всі крупні японські розробники, деякі з них вже їх мають.
до того ж, CDPR, вслід за Ubisoft, проводить курси розробників для всіх, крім чоловіків
свої мінуси скидайте мені
про рептилоїдів можете не відповідати, я вже прийняв до уваги
Ось що Трамп животворячий робитьunique-neon: ↑ 21.09.2024 20:15Відстають від трендів, он в США компанії вже відправляють DEI на мороз поволі.kalakawa: ↑ 21.09.2024 17:15DEI відділ(це той, що спотворює ігри), до речі, з півроку тому з'явився в CDPR(добре, що Phantom Liberty пронесло), та про його впровадження активно говорять всі крупні японські розробники, деякі з них вже їх мають.