Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
Yukon
Junior

Повідомлення

Попередня частина була шедевром. А от Ragnarok - усього лише сильно розтягнуте DLC, до того ж максимально нудне, душне і переповнене повісточкою :-/
yariksom
Member

Повідомлення

Yukon: 19.09.2024 08:37 Попередня частина була шедевром. А от Ragnarok - усього лише сильно розтягнуте DLC, до того ж максимально нудне, душне і переповнене повісточкою :-/
А можна більш розширено, грецькі боги і богині стали нетакуськами? :puke:
Alex646
Member

Повідомлення

yariksom: 19.09.2024 08:46
Yukon: 19.09.2024 08:37 Попередня частина була шедевром. А от Ragnarok - усього лише сильно розтягнуте DLC, до того ж максимально нудне, душне і переповнене повісточкою :-/
А можна більш розширено, грецькі боги і богині стали нетакуськами? :puke:
Там наче якась скандинавська богиня стала ніггером.
voldemarcik
Member

Повідомлення

Якщо чесно, пофіг :gamer:
AFU_power
Member

Повідомлення

Pushkinyan: 19.09.2024 08:25 Предлагаю обсудить Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
А я взагалі лежу в ліжечку, беру в руки ROG Ally, надягаю AR окуляри Xreal Air 2 і технічно граю на пк, фактично на портативці і перед собою маю все той же 65 дюймів 120гц олед екран
Rucha
Member

Повідомлення

Alex646: 19.09.2024 08:59 Там наче якась скандинавська богиня стала ніггером.
Істино арійска душа не може витримати такої ганьби?
waryag
Member

Повідомлення

Pushkinyan: 19.09.2024 08:25Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
Невже хтось досі не вміє підключати геймпад до ПК? :rotate:

Відправлено через 56 секунд:
yariksom: 19.09.2024 08:46 А можна більш розширено, грецькі боги і богині стали нетакуськами? :puke:
Скандинавські, в основному.
Skiff93
Member

Повідомлення

Скільки років чекав першу частину на ПК, а вона задушил за годину-півтори.
Початок (бій з Бальдором) поставлений круто, а далі унилі коридори з хвилями одинакових ворогів. Геймдизайн початку 10х років.
Сюжет і постановка - супер.
Решта - таке собі.
А Рагнарьок ще по сюжету душний, судячи з відгуків і рецензій. Ну і на ціни - таке собі. Майже 2000 грн за це жаль віддавати.
BoKl
Member

Повідомлення

waryag: 19.09.2024 09:39
Pushkinyan: 19.09.2024 08:25Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
І телевізор теж :)
Я свою консольну пригоду закінчив на PS4, зараз маючи середній ПК повертатись на консоль з їх цінами нема ніякого бажання.
спойлер
Ціни, грн: Steam / PS5
  • Ghost of Tsushima Director's Cut
    1359 / 2299
  • The Last of Us Part I
    1019 / 2299
  • Horizon Forbidden West
    1359 / 1699
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
    1019 / 2299
  • UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
    749 / 1399
  • God of War Ragnarök
    1699 / 1425
  • Hogwarts Legacy
    1599 / 2099
  • Baldur's Gate 3
    899 / 2299
  • Black Myth: Wukong
    1699 / 1999
azimut
Member

Повідомлення

BoKl: 19.09.2024 10:03
waryag: 19.09.2024 09:39

І телевізор теж :)
Я свою консольну пригоду закінчив на PS4, зараз маючи середній ПК повертатись на консоль з їх цінами нема ніякого бажання.
спойлер
Ціни, грн: Steam / PS5
  • Ghost of Tsushima Director's Cut
    1359 / 2299
  • The Last of Us Part I
    1019 / 2299
  • Horizon Forbidden West
    1359 / 1699
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
    1019 / 2299
  • UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
    749 / 1399
  • God of War Ragnarök
    1699 / 1425
  • Hogwarts Legacy
    1599 / 2099
  • Baldur's Gate 3
    899 / 2299
  • Black Myth: Wukong
    1699 / 1999
дивуюсь як люди досі не юзають пс4.ін.юа для покупки п2 акаунтів) там ігри коштують дешево, потім після проходження можна продати)
Reinmar
Member

Повідомлення

Pushkinyan
Тримай нас в курсі і надалі, про свої проблеми зі поставою))

Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Без образ,але це для школярів, чи для тих, хто не працює і багато вільного часу. Я однією кнопкою придбав, встановив і граю. А ці всі квести: мінятися вживаними дисками, лазити по барахолкам, купляти чужі аккаунти - вайб 90х. Як крякати піратки, тільки платно
Геральт
Member

Повідомлення

Попередня була нудною коридоркою та ще й з необхідністю повертатись до вже пройденого, що дико вибішувало. А на цю гляну після мавпи.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Ясно, в це ми не граємо.

Зображення
Lekrs
Member

Повідомлення

Славненько, перед проходженням перепройду першу частину.
Skiff93
Member

Повідомлення

Геральт: 19.09.2024 10:32
Попередня була нудною коридоркою та ще й з необхідністю повертатись до вже пройденого, що дико вибішувало. А на цю гляну після мавпи.
+1
Але мінусами завалять.
У 2018 я б ще грав таке заради сюжету, а зараз хочеться ігри з нормальним гемплеєм грати, Sony так не вміє уже.
taras_cs
Member

Повідомлення

Earanak
Member

Повідомлення

Первую с удовольствием проходил но сквозь мыльную боль в 30FPS на PS4. Вторую наконец пройду на норм компе с кайфом.
К консолям прикасаться после игр на норм ПК никакого желания нету. Спасибо Sony что позволяют играть в их игры на ПК :up:
taras_cs
Member

Повідомлення

AFU_power: 19.09.2024 09:15А я взагалі лежу в ліжечку, беру в руки ROG Ally, надягаю AR окуляри Xreal Air 2 і технічно граю на пк, фактично на портативці і перед собою маю все той же 65 дюймів 120гц олед екран
І ROG Ally витягує? Чи там якісь компроміси із якістю картинки?
AFU_power
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.09.2024 10:59
AFU_power: 19.09.2024 09:15А я взагалі лежу в ліжечку, беру в руки ROG Ally, надягаю AR окуляри Xreal Air 2 і технічно граю на пк, фактично на портативці і перед собою маю все той же 65 дюймів 120гц олед екран
І ROG Ally витягує? Чи там якісь компроміси із якістю картинки?
Та ясно що лоу-мід і фср баланс або якість, але я вже звик граючи з 2022 на портативках, все почалось з дека, консол лайк секспіріенс. Встройка рог алая десь між 1050ті та 1060 3гб, тому можна скласти приблизне уявлення як воно працює.
Відповісти