У першому огляді GeForce RTX 4070 GDDR6 виступила на рівні версії з пам'яттю GDDR6X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alextampa
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити У першому огляді GeForce RTX 4070 GDDR6 виступила на рівні версії з пам'яттю GDDR6X

Ну ось не все так і погано як це виглядало спочатку. Різниці взагалі не має. Виходить швидкість пам'яті в фпс ролі сильно не грає :rolleyes:
NiTr0
Member

Повідомлення

так скорость памяти там +- одинаковая.

появятся карты для эльдорадо с медленной дешевой гддр6 - там и будет видна разница.
illyha
Member

Повідомлення

Ещё бы скинули ~20 баксов от цены вообще была бы шикарная карта
yariksom
Member

Повідомлення

alextampa: 12.09.2024 12:40 Пропоную обговорити У першому огляді GeForce RTX 4070 GDDR6 виступила на рівні версії з пам'яттю GDDR6X

Ну ось не все так і погано як це виглядало спочатку. Різниці взагалі не має. Виходить швидкість пам'яті в фпс ролі сильно не грає :rolleyes:
Не все погано, ставлять дешевшу память і просять ті самі гроші :mad:
vmsolver
Member

Повідомлення

Собственно, как я и говорил, разница гомеопатическая, а судя по полосочкам, так и вообще стало чуть лучше, также температура похорошела :lol:
Des
Member

Повідомлення

yariksom: 12.09.2024 13:24
alextampa: 12.09.2024 12:40 Пропоную обговорити У першому огляді GeForce RTX 4070 GDDR6 виступила на рівні версії з пам'яттю GDDR6X

Не все погано, ставлять дешевшу память і просять ті самі гроші :mad:
У статті wccftech в кінці огляду написано, що ціна швидше за все буде знижена.

Цитата:
спойлер
ми чули повідомлення про те, що ціна на 4070 скоро знизиться до 499 доларів США, а найближчими місяцями, можливо, навіть нижче, оскільки ми наближаємося до запуску наступного покоління.
yariksom
Member

Повідомлення

Des: 12.09.2024 13:31У статті wccftech в кінці огляду написано, що ціна швидше за все буде знижена.
Словам "можливо" і "швидше за все" не вірю вже давно.
Хоча ні - вірю, можливо понизять а можливо ні, швидше за все, але це не точно :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Огляди від партнерів, ммм :)
Afit
Member

Повідомлення

А воя было... Если бы я смотрел 4070, то в таком случае брал бы с новой памятью. Не смотря на такую же цену. Небуду в очередной раз распинаться почему
Robostyle
Member

Повідомлення

Не понимаю почему наоборот нет прибытка - теплопакет под более сурьезный буст освободился.

Может допрут сделать бОльший буст в новыъ прошивках.
Roman_Haleta
Member

Повідомлення

А скільки вою ексердів в коментарях до попередніх новин було то...
The_Rusik
Member

Повідомлення

Так еще не было нормальных тестов. На презентациях всегда все хорошо. Посмотрим как на деле будет у незаинтересованых обзорщиков.
Roman_Haleta
Member

Повідомлення

А справа не у продуктивності "нової" відеокарти, гарна вона чи погана, а у можливості понити побузити та поскиглити у форумах нефанатам.
Взагалі дивно що існують фанати речей. Всерівно що з піною у рота топити проти одного виробника шкарпеток та за іншого. Якось це примітивно (м'яко кажучи).

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
daesz: 12.09.2024 14:22 Огляди від партнерів, ммм :)
Із статті: "Як показав незалежний огляд..."
Харе вже читати фігу у книзі.
alextampa
Junior

Повідомлення

Ну ще треба дочекатися інших тестів для остаточного висновку
Mixx
Member

Повідомлення

Теж одразу писав, що різниці між 20мт/с гддр6 і 21мт/с гддр6х не буде ніякої з таким слабким чіпом.

А от 10-15вт споживання скинути з заводу - як на мене то перемога для <200вт карти, дивно, що вони одразу не випустили 4070 з цією пам'яттю.

Ну а зрада від "нєфанатів" червоних, само собою в новинах про зелені карти/сині процесори - це вже класика на цьому форумі :gigi:
starinfo
Member

Повідомлення

все ж знову суб'єктивно, мені цікаво, я дочекаюсь інших оглядів, подивимось що там буде
але казати що кругом ниття і тд..
можно купити машину без опцій за ті ж гроші, нашо вам та камера заднього огляду, все-рівно замаститься і нічого не буде видно, а так машина легше стала і буде краще їхати
Firebrand
Member

Повідомлення

что и требовалось доказать, что гддр6х нафик не нужна. :laugh:
vmsolver
Member

Повідомлення

Firebrand: 13.09.2024 10:54что и требовалось доказать, что гддр6х нафик не нужна.
Так и разница в спеках не такая большая чтобы получить катастрофу, также чувствительность GPU 4070 к полосе не особо высокая из-за большого кеша L2, GPU не голодает, поэтому небольшие изменения в полосе мало заметны на результате, это очевидно просто из базовых спецификаций карт.
Firebrand
Member

Повідомлення

vmsolver
я это к тому, что память гддр6х на картах, это хайпожор ненужный, объем как решал так и решает. ртх3080 10гб села в лужу в РЕ4 римейке и как не разгоняй на ней память, игра вылетает, потому что не хватает объема. :laugh:
vmsolver
Member

Повідомлення

Firebrand: 13.09.2024 11:29я это к тому, что память гддр6х на картах, это хайпожор ненужный
Для топов не хайпожор, там реально такой частотной GDDR6 не было на момент запуска Ампера, да даже сейчас что-то не видно 24 ГГц G6-й.

А для мидла не факт что прям нужна GDDR6X, хоть и лишней полоса не будет, возможно в мидлы ставят GDDR6X просто потому что надо добрать объемы по контрактам закупок. Не знаю насколько тебе от этого легче, но ты можешь так думать :gigi:
Відповісти