Нова ігрова периферія від HATOR на IFA 2024

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SERGOSV
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Нова ігрова периферія від HATOR на IFA 2024

Владею их клавиатурой уже несколько лет. По железу вопросов нет, по софту - полная шляпа. Не поддерживается, не обновляется, не сопровождается. Функционал минимальный, критичные глюки при работе с клавой - производителем игнорируются. Если пользоваться в рамках того что работает и это устраивает - то как бы и ок, если хочется чего то большего, то фиг.
1okisan
Member

Повідомлення

Купував колись їх першу клаву механіку, так 3 рази мені ремонтувала Розетка різні кнопки які переставали працювати тупо, на 4-й раз коли відремонтували на ОЛХ здиався цю шляпу нарешті, купив собі від ХайперХ, уже декілька років працює і не має жодних проблем. Можливо зараз вже стало краще усе.
Phos4
Member

Повідомлення

SERGOSV
А якого функціоналу вам не вистачає? Доречі теж користуюсь tkl evo вже років 5 і в мене все прекрасно, а вот мій друг купив таку ж як в мене і в нього були проблеми з розпізнаванням її в софті, але там все налаштовується на самій клавіатурі так що він не повертав.
Мишки цікаві по начинці, хоча форми стандартні нічого нового, треба думати що робота від батарейки в них замірювалась на стандартних 1000гц, важко повірити що на 8000 вона витримає 180 годин.
Ijachok
Member

Повідомлення

Ого, не знав, що це український бренд. А ще задумувався, звідки їх так багато взялось в маркетах на зразок Комфі :)
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Я теж не розумію чого може не вистачати з функціоналу від клавіатури, минулої осени придбав Skyfall TKL Pro здається за 2800 зі знижкою, гарна збірка, пбт пластик, чудова підсвітка, все без проблем регулюється та налаштовується, хотсвап. Поступово почав гратися зі свічами та кейкапами, як на мене для початківця в плані механічної клавіатури та кастому - чудова основа.
Nemo4k
Member

Повідомлення

Чому хатор не випускають клавіатури 60% питання до компанії?
rsdev69
Junior

Повідомлення

Купив пів року тому за 3100грн HATOR Skyfall 2 TKL PRO, новинку тоді, спробувати що там в плані якості, як зібрана і таке інше в порівнянні з тим що було тоді в популярне і скажу, що така клава повинна коштувати вдвічі дешевше ніж за неї просять. Якість на 3/5, тонкий пластик, дуже важка, при цьому не металева, скрип пластику при пересуванні по столі. Ну а ці новинки, думаю, будуть ще дорожчі.
taras_cs
Member

Повідомлення

В дружини механіка Logitech G610 - працює чудово, але кнопки злітають - коли їх пилесосиш, коли щось падає на клаву, коли дитина до неї дотягується...
Це у всіх так?
Phos4
Member

Повідомлення

taras_cs
На моєму хаторі зняти кейкап без пулера дуже важко навіть ескейп який можна схопити зі всіх боків.
Steelmax
Member

Повідомлення

Ijachok: 12.09.2024 12:47 Ого, не знав, що це український бренд. А ще задумувався, звідки їх так багато взялось в маркетах на зразок Комфі :)
Да. Хатор, Винга и еще парочка подвалов, в основном тянут ОЕМ барахло с Китая напрямую со своим шильдиком. Если так, то да, потужный "бренд". :lol:

К большому сожалению, цена - жесть. С того же Али можно дешево стянуть хотсвап механику, любые китайские свичи (а не нонейм как лепят сюда, ОЕМ оутему?), довольно качественные PBT кейкапы клоны знатных бутиков, и т.д. и т.п. Я не отрицаю кто не хочет связываться + иметь гарантию - тот купит хаторы.

Есть у Винги, например, стоящие провода, переходники, и хорошие корпуса, и, между прочим, довольно дешево. Клавы, мышки, наушники - у всех сносные, за такие деньги, имхо.
Phos4
Member

Повідомлення

Steelmax
Більшість їхніх клавіатур на хороших свічах, в мене наприклад оптичні каіл блек, є гарантія, є українська розкладка з коробки, для мене переплата двух сотень гривень порівняно з алішними варіантами була того варта.
Ijachok
Member

Повідомлення

Steelmax: 12.09.2024 18:55
Ijachok: 12.09.2024 12:47 Ого, не знав, що це український бренд. А ще задумувався, звідки їх так багато взялось в маркетах на зразок Комфі :)
Да. Хатор, Винга и еще парочка подвалов, в основном тянут ОЕМ барахло с Китая напрямую со своим шильдиком. Если так, то да, потужный "бренд". :lol:
Я не говорив про потужність бренду. Вам пече від цього?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ijachok: 12.09.2024 19:09 Я не говорив про потужність бренду. Вам пече від цього?
По большому счету Хутор это и не бренд вовсе, а обычный китай с модными шильдиками которые облизывают местные лидеры мнений. Такой же как и упомянутая в треде Винга.

есть прям персональный кейс из личного опыта, когда их киловатный бп выключался в пиковой нагрузке на 11700К и RTX 2080ti
Ijachok
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 12.09.2024 19:58
Ijachok: 12.09.2024 19:09 Я не говорив про потужність бренду. Вам пече від цього?
По большому счету Хутор это и не бренд вовсе, а обычный китай с модными шильдиками которые облизывают местные лидеры мнений. Такой же как и упомянутая в треде Винга.

есть прям персональный кейс из личного опыта, когда их киловатный бп выключался в пиковой нагрузке на 11700К и RTX 2080ti
A brand is a name, term, design, symbol or any other feature that distinguishes one seller's good or service from those of other sellers.
Взяв з найавторитетнішого джерела :) Перший результат у видачі гугла
daesz
Member

Повідомлення

Steelmax: 12.09.2024 18:55

К большому сожалению, цена - жесть. С того же Али можно дешево стянуть хотсвап механику, любые китайские свичи (а не нонейм как лепят сюда, ОЕМ оутему?), довольно качественные PBT кейкапы клоны знатных бутиков, и т.д. и т.п. Я не отрицаю кто не хочет связываться + иметь гарантию - тот купит хаторы.

Есть у Винги, например, стоящие провода, переходники, и хорошие корпуса, и, между прочим, довольно дешево. Клавы, мышки, наушники - у всех сносные, за такие деньги, имхо.
Я доволі довгий час хотів купити собі першу механіку, але після того що поперечитував на різних профільних форумав по периферії та бачив на трубі - зрозумів, що взяти китайський бренд з алі (ну типу всяких varmilo, ajazz, kbdfans, akko, skyloong і тд) буде і дешевше, і краще. Та й 75ток у хатора немає, а мені TKL не дуже подобаються :s
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ijachok: 12.09.2024 20:30
A brand is a name, term, design, symbol or any other feature that distinguishes one seller's good or service from those of other sellers.
Даже не буду спорить, если считаете это узнаваемым и конкурентным брендом - это ваше право :)
Ijachok
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 12.09.2024 20:52
Ijachok: 12.09.2024 20:30
Даже не буду спорить, если считаете это узнаваемым и конкурентным брендом - это ваше право :)
От придумають за тебе, щось, а далі не будуть сперечатись. Одному "потужність" мариться, другому "конкурентність" :gigi:

А щодо впізнаваності, я їх впізнаю, люди в цій темі - теж. Як мінімум, дизайн коробок у них виділяється на фоні Logitech і A4tech, з якими їхні продукти постійно ділять полиці у тих же умовних Комфі. І їх там багато, що мене раніше і здивувало. І те, що цей бренд - український - і є поясненням того, що їх чомусь більше, ніж можна було би очікувати. Все, ніякої "конкурентності". Але ні, треба придумати за мене щось, про що я не писав і переконувати, що це не так, як каже цей уявний я. Класний підхід B-)
The_Rusik
Member

Повідомлення

Клава за 999 грн норм, дороже нет.
SVDD3NLY
Member

Повідомлення

колись була гарна акція хатор ткл клава на оптосвічах + хатор вортекс миша за 2к, клава проробила 1 рік і почались рандомні спрацювання (дуже бісило це) поїхала олх... а от миша вже 4+ роки працює, місяць назад перепаював кнопки в ній на нові (старі сам зламав) якби не п..ив ще б походили)
DuckRider
Member

Повідомлення

Постно. По клавиатурам застой, не вижу моделей с опеределением глубины нажатия. Мыши как мыши
Відповісти