Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Пропоную обговорити Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня
Замість тисячі слів
спойлер
oh no - anyway.jpeg
Lucik
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня

Ой, а как это произошло? :insane:
8 лет разработки, около 200,000,000$ ради "небинарных", "инклюзивных" и "многогендерных нитакусек" которые в игрулинки не играют даже :rotate:

Научится ли Сони чему-то? Скорее всего нет :lamer:
Telcontar
Member

Повідомлення

Цікаво чи назавжди, чи ще будуть якось реанімовувати і переводити на free-to-play :rotate:
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Передаємо привіт SBI, нехай йдуть до дупи.

Може якби вийшло в F2P, з донатними скінами - когось б зацікавили. А так - скіп
Scoffer
Member

Повідомлення

Яка трагедія :popcorn:
Frost-Nick
Junior

Повідомлення

Marvel Rivals чекає схожа ситуація. Можливо не так швидко як з Concord, та забуття неминуче.
syavik2001
Member

Повідомлення

пара-пара-пам
Spiryt
Member

Повідомлення

Потужно.
Слились даже быстрее, чем можно было ожидать
Frost-Nick: 04.09.2024 09:29 Marvel Rivals чекає схожа ситуація. Можливо не так швидко як з Concord, та забуття неминуче.
Я бы небыл так уверен, учитывая, что игра каким-то чудом попала в топ10 самых ожидаемых игр стима :rotate:
Voozy
Member

Повідомлення

Правильно. Многие держат пациента "живым" намного дольше, чем нужно в таких случаях. Так сказать.
Take the L & move on.
yariksom
Member

Повідомлення

Frost-Nick: 04.09.2024 09:29 Marvel Rivals чекає схожа ситуація. Можливо не так швидко як з Concord, та забуття неминуче.
Не чекає, там є знайомі гравцям персонажі, та й вигляд у них не такий вирвиокий.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Якщо глянути геймлей то там проблеми не тільки з персонажами. Якийсь заторможений овервотч, де герої повільно рухаються та те щоб когось вбити треба не один магазин витратити
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Яка сумна новина :rotate:
Lucik: 04.09.2024 08:39 Научится ли Сони чему-то? Скорее всего нет :lamer:
Спасибо Bungie которые убедили руководство сони что это поделие будет той самой курицей несущей золотые яйца.
sagifire
Junior

Повідомлення

Раз за разом спостерігаю як намагання виїхати на "повісточці" як кор-коцепціїї зазнає провалу. Причому це закономірно не тільки в іграх.
Що в принципі цілком очікувано, коли світогляд настільки синтетичний що як його не клей до реальності, воно всерівно відвалюється.
Ще помітив одну цікаву закономірність, ці люди не вчаться на своїх помилках і схильні їх систематично повторювати, воно і не дивно коли у них по замовчуванню вині всі кругом тільки не вони.

Тим часом онлайн бета тесту Deadlock давно перевалив 100к.
S
Member

Повідомлення

sagifire: 04.09.2024 11:21Раз за разом спостерігаю як намагання виїхати на "повісточці" як кор-коцепціїї зазнає провалу.
Логично потому что голубых и розовых гомо в разы меньше чем гетеро.
Lekrs
Member

Повідомлення

Експеримент провалився...
MqM
Member

Повідомлення

Lucik: 04.09.2024 08:39 Предлагаю обсудить Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня

8 лет разработки, около 200,000,000$ ради "небинарных", "инклюзивных" и "многогендерных нитакусек" которые в игрулинки не играют даже :rotate:

Справа ж не у повістці, є чудові ігри і з нею) А от у відсутності нормального геймдизайнера, який продумає механіки, щоб гра мала сенс
Alligator
Member

Повідомлення

S: 04.09.2024 11:27
sagifire: 04.09.2024 11:21Раз за разом спостерігаю як намагання виїхати на "повісточці" як кор-коцепціїї зазнає провалу.
Зробили гру для меншин та думають, чому у неї більшість не граю. Прорахувались, але де? :lol:
erkins007
Member

Повідомлення

MqM
Есть, вариативные с выбором. Где ты можешь её просто не выбрать. Ну или когда ее пихают чуть-чуть в очень успешную серию, по типу Ангрбоды негры в Бога войны.
Ни одну игру где повестки вагон и одна успешная, да ещё и новая я вспомнить не могу.
Alligator
Member

Повідомлення

MqM: 04.09.2024 14:48
Lucik: 04.09.2024 08:39 Предлагаю обсудить Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня

Справа ж не у повістці, є чудові ігри і з нею) А от у відсутності нормального геймдизайнера, який продумає механіки, щоб гра мала сенс
Як на мене суть гри це якраз відчуття емоцій персонажа ототожнюючи його на себе. Я чомусь не бачу жодної причини примірювати на себе чи тим паче свою дитину образ "гея".
Ось прикиньте ви такий граєте на компі, заходить ваш батя, а ви йому "ой дивись який у мене чудик чоловічого роду який любить інших таких самих! мені потрібно іграшка цього персонажа та ми підем з друзями у голубі ляльки пограємо на вулиці!"
Ijachok
Member

Повідомлення

Alligator: 04.09.2024 15:28
S: 04.09.2024 11:27
Зробили гру для меншин та думають, чому у неї більшість не граю. Прорахувались, але де? :lol:
Впевнений, що вони і інші розробники першочергово ціляться не на меншини, а на ось цих людей
спойлер
Зображення
https://newzoo.com/resources/blog/diver ... games-2023
І це тільки те, що доступно публічно. У великий розробників і видавців точно є і більш детальні дані, з допомогою яких вони обирають свою цільову аудиторію. Звичайно, мені базово не подобається використання підходу цих буквенних поколінь без деталізації, недоступність повного звіту (він платний) і сирих даних (які я і не аналізував би :gigi:). Але все-таки це результати дослідження, яким з великою ймовірністю користуються. Бізнес дуже неохоче робить щось не заради грошей. І вони бачать тренд, в який не вписується умовний Лаврєнтій Пєтровіч із Єлабугі та його однодумці. І саме на цьому тренді, а не на Лаврєнтії вони збираються заробляти все більше грошей

В таких випадках, як Concord, намагались заробити з допомогою поганої гри, тому не вийшло. А у випадках Mass Effect, Dragon Age (навіть Inquisition), Overwatch, The Last of Us (список можна модифікувати як захочеться) заробити вийшло, бо ігри більше сподобались покупцям

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:

Alligator: 04.09.2024 16:42 Ось прикиньте ви такий граєте на компі, заходить ваш батя, а ви йому "ой дивись який у мене чудик чоловічого роду який любить інших таких самих! мені потрібно іграшка цього персонажа та ми підем з друзями у голубі ляльки пограємо на вулиці!"

Тому найпрекрасніші з всього ЛГБТ - лесбійки, мають бути тільки в у роликах для дорослих, щоб за замовчуванням ховатись від баті :lol:
Відповісти