Піковий онлайн Deadlock наблизився до 150 тисяч гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Піковий онлайн Deadlock наблизився до 150 тисяч гравців

Кому потрібен доступ до гри додавайтесь в https://www.steamcommunity.com/id/dimadamag

Відправлено через 18 хвилин 22 секунди:
зіграв 10 матчів , цю гру розглядаю як заміну apex,overwatch,pubg,fortnite ... люблю грати в контру, валорант і доту , ця гра теж цікава, але смаки вже сформувались , з позитивного - сподобався звук, графікa , архітектура карти
Grava
Member

Повідомлення

dimadamage2: 01.09.2024 11:01цю гру розглядаю як заміну apex,overwatch,pubg,fortnite
Це різні жанри, як можна замінити? :D
Вчора теж отримав доступ, зіграв 2 матча. Начебто норм, TPS дота.
Dremjke
Member

Повідомлення

Виглядає, як спроба валв зробити свій Valorant :gigi:
Ідейна спадкоємиця TF2?
Grava
Member

Повідомлення

Доти.
Валорант то копія кс. Дедлок дота від третьої особи. Кріпи, денаї, лінії, башти, магазин предметів які комбінуються.
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Dremjke: 01.09.2024 12:19 Виглядає, як спроба валв зробити свій Valorant :gigi:
Ідейна спадкоємиця TF2?
валорант це клон контри 5х5 гра з бомбою

а тут 6х6 без бомби - стрільба має другорядне значення ,

думаю мета буде така - знайти слабкого ворога накинутись купою і потім швидко на іншу лінію

тобто це скоріше дота з елементами шутера , порівняння з apex,pubg,fortnite,overwatch у тому що тут гра від третьої особи і є багато ящиків де можна збирати поповнення ресурсів
Востаннє редагувалось 01.09.2024 12:25 користувачем dimadamage2, всього редагувалось 2 разів.
Dremjke
Member

Повідомлення

Grava: 01.09.2024 12:20Доти.
Валорант то копія кс. Дедлок дота від третьої особи. Кріпи, денаї, лінії, башти, магазин предметів які комбінуються.
Зрозумів.
Тоді, мабуть, про мертвонародженність в одній із тем по грі я погарячкував. На таку гру своя фанбаза точно буде. Мабуть.
Grava
Member

Повідомлення

Dremjke
Судячи з того що від останньої новини онлайн виріс в 3 рази - гра людям поки подобається.
Dremjke
Member

Повідомлення

dimadamage2
А пограти вже можна в неї? Бо на сторінці в стімі, окрім "В желаемое", більше нічого не бачу...
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Dremjke: 01.09.2024 12:24
Grava: 01.09.2024 12:20Доти.
Зрозумів.
Тоді, мабуть, про мертвонародженність в одній із тем по грі я погарячкував. На таку гру своя фанбаза точно буде. Мабуть.
це не заміна шутерам і не заміна moba, це для фанів fortnite,pubg,overwatch,apex

в цій грі можна просидіти пів матча вбиваючи нейтральних кріпів і шукаючи ресурси у ящиках і вазах

напевно в майбутньому будуть інші великі карти бо саме цей рівень після 10 матчів приївся , хоча я майже не лазив по дахам будинків і не ходив боковими тунелями
Grava
Member

Повідомлення

Dremjke
Потрібен інвайт від когось хто має гру та через якийсь час дадуть доступ. Я міг би відправити, але через півтори години, коли світло дадуть :rotate: Мені після інвайту через кілька годин надали доступ, хоча пишуть 1-2 дні.
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Dremjke: 01.09.2024 12:28 dimadamage2
А пограти вже можна в неї? Бо на сторінці в стімі, окрім "В желаемое", більше нічого не бачу...
https://steamcommunity.com/id/dimadamag

о 10 вечора буду за компом і скину інвайт його можна передавати виключно коли ти вже всередині гри

на цьому відео це видно на 52:28 тайкомді
KimRomik
Member

Повідомлення

це якийсь клон овервотч/валорант/дотки, яких пруд пруди...
ні, великого онлайну не набере
Dremjke
Member

Повідомлення

Grava: 01.09.2024 12:30Я міг би відправити, але через півтори години, коли світло дадуть
Форумчани вже відправили, буду чекати ;)
Можно було б якось зібратися форумом та пограти, в кого вже є або ще буде :beer:
7mindfields
Member

Повідомлення

KimRomik: 01.09.2024 13:13 це якийсь клон овервотч/валорант/дотки, яких пруд пруди...
Ну так, валорант/овервоч і дота це ж «однаковий» жанр :facepalm:
Kassatka
Member

Повідомлення

У Concord онлайн в 5,5 раз менший, ніж у Stormgate. Хоч якась перемога. :super: Скрізь би так.
Dreamy
Member

Повідомлення

7mindfields
Звісно однаковий, рак мозку зветься. :lol:
Prescott
Member

Повідомлення

Посмотрел, буквально дота от 3го лица, игра для своей специфической аудитории :-/
Agon1st
Member

Повідомлення

Grava: 01.09.2024 12:27 Dremjke
Судячи з того що від останньої новини онлайн виріс в 3 рази - гра людям поки подобається.
как только заведут торговую площадку игры, и и наполнят игру предметами ,онланй вырастет до небес ,и люди по мимо игры смогут еще и заработать хорошо

Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
KimRomik: 01.09.2024 13:13 це якийсь клон овервотч/валорант/дотки, яких пруд пруди...

допустим это клон , - овервотч/валорант/ клоны кс и тф2,тоесть вальве нечего не скопировала ,они создала игру на основе трех своих игр
daesz
Member

Повідомлення

Грам прям дуже затягує, за останні 2 тижні награв майже 40 годин :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
KimRomik: 01.09.2024 13:13 яких пруд пруди...
Аж раптом один смайт :lol:
ma_rch41
Member

Повідомлення

Dremjke: 01.09.2024 12:28 dimadamage2
нашо писати тут на укр , а стім мати на рос ?
Відповісти