Останні статті і огляди
Новини
Вийшло масштабне доповнення The War Within для World of Warcraft
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Вийшло масштабне доповнення The War Within для World of Warcraft
Пранк з warcraft 4 довжиною в 20 років
Пранк з warcraft 4 довжиною в 20 років
-
_nevermind
Member
""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.
-
Xeqtr
Junior
Проходив сюжетку, поки світло було, ну і якраз в 3-й локації та баба, в один момент треба з нею сходити по квесту в кузню, і в кузні тоже баба._nevermind: ↑ 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.
1.jpg
800px-Faerin_Lothar.jpg
Діалог:
- Слухай, давай я тобі зроблю дуже ладний протез, навички та матеріали маю, тобі буде набагато краще.
- Та нєєєєє, та ти шооо, та не требаааа. Мені з одною рукою набагато краще, я так привииикла з дитинства. Не хочу заново перевчатись. Ну нє і всьо. Але знаєш що? А зроби мені краще амортизатор до щита кращий, бо противники стали сильніші і більше важити, щоб на плече було легше приймати..
Баби...
-
kalakawa
Member
чому на рушії гри її лице виглядає навіть привабливо, а в cgi наче боєць MMA чоловічої статі?_nevermind: ↑ 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.
1.jpg
800px-Faerin_Lothar.jpg
-
Enjthesilence
Member
цей мазафакер родич Лотара? того самого? останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору_nevermind: ↑ 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.
1.jpg
800px-Faerin_Lothar.jpg
-
daesz
Member
Того Лотара, щоб був другом Медіва/Варіана.Enjthesilence: ↑ 27.08.2024 17:44цей мазафакер родич Лотара? того самого? останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору_nevermind: ↑ 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.
1.jpg
800px-Faerin_Lothar.jpg
-
phobosse
Member
Цікаво, як змінився онлайн за останні років 15. Чесно кажучи, дуже здивований, що у це гівно мамонта ще хтось грає.
-
_nevermind
Member
Да.Enjthesilence: ↑ 27.08.2024 17:44
цей мазафакер родич Лотара? того самого?
останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
Она из рода Лотар.
Современная Империя Арати (и раса Арати) - негро-людо-эльфы , смешание рас, идеальное диверсити и сосаити , микс культур , который хотели передать разрабы Варкрафта из офиса в Калифорнии.
(~прямая цитата из интервью с девами)
-
Enjthesilence
Member
аххаах жесть, ну тємка цікава, да це більше на чорних орків схоже, ніж на ельфів_nevermind: ↑ 27.08.2024 18:19Да.Enjthesilence: ↑ 27.08.2024 17:44
цей мазафакер родич Лотара? того самого?
останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
Она из рода Лотар.
Современная Империя Арати (и раса Арати) - негро-людо-эльфы , смешание рас, идеальное диверсити и сосаити , микс культур , который хотели передать разрабы Варкрафта из офиса в Калифорнии.
(~прямая цитата из интервью с девами)
4.jpg
5.jpg
-
Inqizitor2022
Member
Там негробабы, негроэльфы и прочая повестка. Даже про панд дополнение было адекватнее.
-
Kashtan
Member
Коли вже із Азероту вилупиться супертитан і вирушить на остаточну битву із Повелителями Безодні? І поховає тим самим і араті і інших інклюзивних. Із франшизою варкрафту.
-
man1242
Member
Очевидно же когда выпустят достойный аналог данного цирка, пока конкуренты казики крутят и сундуки лутают ждать долго прейдется. Тоже не стоит забывать опыт старта Амазон ММО РПГ с ярким стартом и печальным провалом дальше, единственный с колен только финалка но там контента как кот наплакалKashtan: ↑ 27.08.2024 19:41 Коли вже із Азероту вилупиться супертитан і вирушить на остаточну битву із Повелителями Безодні? І поховає тим самим і араті і інших інклюзивних. Із франшизою варкрафту.
-
Blackintrad
Member
Наче норм стартанули, без особливих лагіві поки не зустрів критичних багів.
Саме доповнення, як завжди, якщо ви грали доцього, то будете і зараз грати.
Загалом пора вже створювати WOW 2 але це з розряду HL3.
Саме доповнення, як завжди, якщо ви грали доцього, то будете і зараз грати.
Загалом пора вже створювати WOW 2 але це з розряду HL3.
-
corban_jum
Member
саме круте в WOW-це SOUTH PARK про WOW
-
Snikard
Member
я починав грати у далекому 2009 коли вийшов Ліч, тоді дуже багато часу провів там...потім вийшов Катаклізм, стало легше з одного боку і нудніше з іншого...потім Панди (ще терпимо, локації красиві), а ось з Дренору пішла дичь якась...чи я виріс може