Вийшло масштабне доповнення The War Within для World of Warcraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшло масштабне доповнення The War Within для World of Warcraft

Пранк з warcraft 4 довжиною в 20 років
_nevermind
Member

Повідомлення

""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.

1.jpg
800px-Faerin_Lothar.jpg
Xeqtr
Junior

Повідомлення

_nevermind: 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.

1.jpg

800px-Faerin_Lothar.jpg
Проходив сюжетку, поки світло було, ну і якраз в 3-й локації та баба, в один момент треба з нею сходити по квесту в кузню, і в кузні тоже баба.

Діалог:
- Слухай, давай я тобі зроблю дуже ладний протез, навички та матеріали маю, тобі буде набагато краще.
- Та нєєєєє, та ти шооо, та не требаааа. Мені з одною рукою набагато краще, я так привииикла з дитинства. Не хочу заново перевчатись. Ну нє і всьо. Але знаєш що? А зроби мені краще амортизатор до щита кращий, бо противники стали сильніші і більше важити, щоб на плече було легше приймати..

Баби... :gigi: :gigi: :gigi:
kalakawa
Member

Повідомлення

_nevermind: 27.08.2024 15:09 ""родственница Лотара"" - негро-баба-инвалид без 1-руки и 1-глаза - всех спасает.

1.jpg

800px-Faerin_Lothar.jpg
чому на рушії гри її лице виглядає навіть привабливо, а в cgi наче боєць MMA чоловічої статі? :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

1.jpg

800px-Faerin_Lothar.jpg
цей мазафакер родич Лотара? того самого? останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.08.2024 17:44

1.jpg

800px-Faerin_Lothar.jpg
цей мазафакер родич Лотара? того самого? останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
Того Лотара, щоб був другом Медіва/Варіана.
phobosse
Member

Повідомлення

Цікаво, як змінився онлайн за останні років 15. Чесно кажучи, дуже здивований, що у це гівно мамонта ще хтось грає.
_nevermind
Member

Повідомлення

цей мазафакер родич Лотара? того самого?
останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
Да.
Она из рода Лотар.

Современная Империя Арати (и раса Арати) - негро-людо-эльфы , смешание рас, идеальное диверсити и сосаити , микс культур , который хотели передать разрабы Варкрафта из офиса в Калифорнии.

(~прямая цитата из интервью с девами)
4.jpg
5.jpg
Enjthesilence
Member

Повідомлення

_nevermind: 27.08.2024 18:19
цей мазафакер родич Лотара? того самого?
останній раз грав в бк, але тут вже навіть зацікавило половити лулзів з цього лору
Да.
Она из рода Лотар.

Современная Империя Арати (и раса Арати) - негро-людо-эльфы , смешание рас, идеальное диверсити и сосаити , микс культур , который хотели передать разрабы Варкрафта из офиса в Калифорнии.

(~прямая цитата из интервью с девами)

4.jpg

5.jpg
аххаах :lol: жесть, ну тємка цікава, да це більше на чорних орків схоже, ніж на ельфів :rotate:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Там негробабы, негроэльфы и прочая повестка. Даже про панд дополнение было адекватнее. :laugh:
Kashtan
Member

Повідомлення

Коли вже із Азероту вилупиться супертитан і вирушить на остаточну битву із Повелителями Безодні? І поховає тим самим і араті і інших інклюзивних. Із франшизою варкрафту.
man1242
Member

Повідомлення

Kashtan: 27.08.2024 19:41 Коли вже із Азероту вилупиться супертитан і вирушить на остаточну битву із Повелителями Безодні? І поховає тим самим і араті і інших інклюзивних. Із франшизою варкрафту.
Очевидно же когда выпустят достойный аналог данного цирка, пока конкуренты казики крутят и сундуки лутают ждать долго прейдется. Тоже не стоит забывать опыт старта Амазон ММО РПГ с ярким стартом и печальным провалом дальше, единственный с колен только финалка но там контента как кот наплакал
Blackintrad
Member

Повідомлення

Наче норм стартанули, без особливих лагіві поки не зустрів критичних багів.
Саме доповнення, як завжди, якщо ви грали доцього, то будете і зараз грати.
Загалом пора вже створювати WOW 2 але це з розряду HL3.
corban_jum
Member

Повідомлення

саме круте в WOW-це SOUTH PARK про WOW
Snikard
Member

Повідомлення

я починав грати у далекому 2009 коли вийшов Ліч, тоді дуже багато часу провів там...потім вийшов Катаклізм, стало легше з одного боку і нудніше з іншого...потім Панди (ще терпимо, локації красиві), а ось з Дренору пішла дичь якась...чи я виріс може :)
Відповісти