Міністерство юстиції США проводить антимонопольне розслідування проти Nvidia: підозрюють у нечесній конкуренції

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Міністерство юстиції США проводить антимонопольне розслідування проти Nvidia: підозрюють у нечесній конкуренції

а результат розслідування ляже на гаманці кінцевого споживача
WorthyWizard
Member

Повідомлення

Зе мор ю бай, зе мор ю сейф, но это тебе не гей меров на фпсы разводить
Derogs
Member

Повідомлення

Немає диму без вогню..
Alonzo
Junior

Повідомлення

WorthyWizard
Блэт, эта презентация выглядела как эпизод южного парка :laugh:
MetalistForever
Member

Повідомлення

Откупится Хуанг , не в первой !
Firebrand
Member

Повідомлення

:gigi:
Вкладення
6yxjw1uigyr81.png
Геральт
Member

Повідомлення

kalakawa: 02.08.2024 17:48 а результат розслідування ляже на гаманці кінцевого споживача
Тільки якщо кінцевий споживач - поціновувач НВ :-/
kalakawa
Member

Повідомлення

Геральт: 02.08.2024 21:21
kalakawa: 02.08.2024 17:48 а результат розслідування ляже на гаманці кінцевого споживача
Тобто кожен геймер :dontknow:
_VM_
Member

Повідомлення

Derogs: 02.08.2024 18:46Немає диму без вогню..
Є.
Kanjo
Member

Повідомлення

kalakawa: 02.08.2024 21:38
У меня вторая карта уже от амд
KimRomik
Member

Повідомлення

даю тисячу, що кінцевий споживач просто купує готовий комп'ютер, і з високою вірогідністю там буде карта Нвідія
тобто покупець не вибирав карту, вона і так була включена в конфігурацію ще продавцем
Firebrand
Member

Повідомлення

kalakawa: 02.08.2024 21:38Тобто кожен геймер і тільки з длсс B-)
спойлер
:lol:
avuremybe
Member

Повідомлення

Всі хотять відкусити бабла від АІ.
Навіть міністерство юстиції сшп
yariksom
Member

Повідомлення

KimRomik: 02.08.2024 22:24
даю тисячу, що кінцевий споживач просто купує готовий комп'ютер, і з високою вірогідністю там буде карта Нвідія
тобто покупець не вибирав карту, вона і так була включена в конфігурацію ще продавцем
Напевно на світовому рівні так, але мене жаба давить купити готовий ПК (про ноутбуки не йдеться), там постійно якісь перекоси в тих збірках
З іншого боку їх конфігурують спеціалісти, я не спеціаліст :gigi:
Phos4
Member

Повідомлення

kalakawa
Та дійсно навіщо всі ці антимонопольні розслідування чесслово, від них тільки покупці страждають.
yariksom
Member

Повідомлення

kalakawa: 02.08.2024 21:38
Значить я вважаю себе геймером помилково, остання зелена яка була це 8800GTS, хороша карта але згоріла через два роки, ще прожарював кілька раз і це відтягнуло агонію на півроку, і до і після - радеон, міняв коли вже просто не тягнули хоча б 30 фпс.
Можливо річ в тому що не граю в онлайн шутери, перевага РПГ і сингли, 8800GTS була під Кризис і Відьмака.
Далі завжди здавалося, що радеони кращі, на 7970 просидів аж до виходу 580, зараз 6700хт і на ній роки три ще зупинюсь.
Картинка, це лише дуже приємний бонус для хороших забавок. :shuffle:
До речі, ніколи не було проблем з драйверами, як про це кричали з кожної праски у 2010х тай продовжують.
Avenger80
Member

Повідомлення

yariksom
Вы просто пересели при не очень удачном опыте на другую фирму и стали фанатом, вот и всё, ни больше, ни меньше. :) И вам просто везло. А по моему опыту, я иногда менял карты то AMD, то Nvidia. И скажу, что с Nvidia меньше нюансов с эксплуатацией и дровами. У меня чуток другой опыт - была Radeon HD4870 - горячая, были проблемы и с дровами и капризная к блоку питания и т.д., в последствии была куплена, Radeon HD6870 - хорошая карта, купил как только она вышла, но горячая и шумная, т.к. турбинная была. Но мне нравилась. Вышла Windows 10 - начались проблемы с черным экраном и курсором, начался переходный период с ATI Catalyst на Crimson, сырые дрова, потом мою карту вообще записали в Legacy и перестали поддерживать. Перешёл на Nvidia - 1050, так она до сих пор поддерживается и проблем с драйверами нет. Т.е. Nvidia более предсказуемая в плане поведения. До Radeon 4870 была Nvidia 8600GT, 9600GT и тоже всё было предсказуемо с поведением, дровами и т.д. :)

Отправлено спустя 1 час 20 минут :
Интересно так, фанаты AMD мне втулили минусы, хотя описал реальный свой опыт. Не являюсь фанатом прям какой-то стороны. Просто написал как было. :)
Геральт
Member

Повідомлення

Avenger80: 03.08.2024 11:06 yariksom
Интересно так, фанаты AMD мне втулили минусы, хотя описал реальный свой опыт. Не являюсь фанатом прям какой-то стороны. Просто написал как было. :)
Ага, "нефанат, просто написав", віримо )
Мінуси (один мій), думаю, не за описаний досвід, а за "просто повезло". Це ж в обидві сторони працює, вам просто не повезло з червоними картами.
зі. Мав карти обох кольорів, особливих проблем не було ні з тими ні з тими. 10та серія в НВ, до речі, бомбезна була.
Avenger80
Member

Повідомлення

Геральт
Ну значит не очень повезло, вот карты AMD, какие описывал в посте:
спойлер
Зображення
Зображенняupload photo
И это был промежуток времени от 2009г. до 2017г. Я просто описал свой опыт. Я не скажу, что прям страдал или ещё что-то, просто нюансов в работе чуть больше, чем у Nvidia, можно сказать так.
И даже если сейчас выбирать карты, то простому обывателю все уши засрут - DLSS и т.д. и т.п., что альтернатив нет и т.д. и игры затачиваются под это всё. В общем, в маркетинг Nvidia умеет. Или я опять чушь пишу всякую и у AMD больше рынок, больше продажи и вообще всё зашибись?
Kirakishou
Member

Повідомлення

yariksom: 03.08.2024 09:28До речі, ніколи не було проблем з драйверами, як про це кричали з кожної праски у 2010х тай продовжують.
Проблеми є. Наприклад, в новій грі Zenless Zone Zero на статичних сценах є артефакти зображення. Я спочатку подумав, що накрилася моя нова RX 7800 XT, адже артефакти схожі на ті, коли є проблеми з відеопам’яттю. Але ще один користувач з форуму, який має таку ж відеокарту, також підтвердив проблему. При цьому сама АМД в примітках до релізу Адреналіну написала, що вони забезпечили підтримку цієї гри.
Крім того, до сих пір не вирішили проблему вильоту відеодрайверу при швидкому перемотуванню відео. Про це я писав ще взимку, за що фанатіки АМД знижували мені репутацію і розповідали, що проблеми немає. А зараз сама АМД підтвердила цю проблему в своїх примітках до релізу свіжого Адреналіну:
Black corruption may be observed while fast forwarding using PotPlayer.
Тобто я був правий. Причому цій проблемі вже багато років, можете пошукати на сайті АМД через пошук. Ну і доволі часто у них є проблеми з інсталятором драйверів для чипсету. Ось навіть свіжий інсталятор доволі довго був битим на сайті, він має важити 63 мегабайта, а завантажувався битий інсталятор на 45 мегабайт. Про це є відповідні повідомлення на офіційному форумі.
Тому не треба, будь ласка, писати, що проблем немає. Інша справа, що у нвідія та інтел вони також є.
Відповісти