SCALE дасть змогу запускати застосунки CUDA на будь-яких GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити SCALE дасть змогу запускати застосунки CUDA на будь-яких GPU

Цікаво. Не сказати шо API куди це цукерочка, але OpenCL взагалі люта срань. Подивимося, чим буде з коробки код працювати.
vamic
Junior

Повідомлення

І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

То це що тепер блендер нормально взлетить на амд?
Pandemium77
Junior

Повідомлення

Скорее всего судами задушат, бабки мимо кассы Куртки...
taras_cs
Member

Повідомлення

vamic: 18.07.2024 09:43 І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
Тим, що SCALE - це біонична штучна нога, а AMD HIP - це милиці.
І те й інше дозволяє ходити, але SCALE - краще.
pelia
Member

Повідомлення

Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
waryag
Member

Повідомлення

pelia: 18.07.2024 11:37Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
Якщо нвідіа не знайде спосіб викупити компанію чи задушити судами чи змінами в ПЗ і залізі.
_nevermind
Member

Повідомлення

Надеюсь Женьшень Хуанг их просто уничтожит.
waryag
Member

Повідомлення

_nevermind: 18.07.2024 12:21Надеюсь Женьшень Хуанг их просто уничтожит.
Акционер?
erkins007
Member

Повідомлення

pelia: 18.07.2024 11:37 Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
Такого софта было уже вагон и маленькая тележка, но весь он работает мягко говоря не очень стабильно
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

vamic: 18.07.2024 09:43 І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
Тим шо можна не писати два рази одне і те саме. Взяв свій код для CUDA і запустив на радеоні. Ну, або перекомпілював. не знаю, як вона там буде працювати.
zaqik
Member

Повідомлення

SCALE дає змогу розробникам працювати з однією версією коду і не вимагає використання інших мов, оскільки він сумісний із CUDA
Я не совсем понял, т. е. речь всё же не про запуск кода кудкуда на амд, а про то что если писать код на скале, то он будет запускаться и на ненавидии, и на амуде? Или я отсталый, и просто не правильно понимаю, как работает куда?
Telcontar
Member

Повідомлення

waryag: 18.07.2024 12:34 Акционер?
Нефанат типовий.
vamic
Junior

Повідомлення

mrbaranovskiy: 18.07.2024 13:28 Тим шо можна не писати два рази одне і те саме. Взяв свій код для CUDA і запустив на радеоні. Ну, або перекомпілював. не знаю, як вона там буде працювати.
Так на HIP спеціально API майже повністю відповідає CUDA. Це вирішується або офіційною HIP утилітою, або кількома #ifdef в коді.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Хуанг ничего против этого не сделает, так как придраться не к чему тут, суды не помогут. То есть карты АМД для расчётов вполне себе будут иметь право на существование.
gamersfan
Member

Повідомлення

Очередной костыль, что бы из амд сделать нормальную видеокарту :gigi:
Відповісти