Останні статті і огляди
Новини
SCALE дасть змогу запускати застосунки CUDA на будь-яких GPU
-
mrbaranovskiy
Junior
Пропоную обговорити SCALE дасть змогу запускати застосунки CUDA на будь-яких GPU
Цікаво. Не сказати шо API куди це цукерочка, але OpenCL взагалі люта срань. Подивимося, чим буде з коробки код працювати.
Цікаво. Не сказати шо API куди це цукерочка, але OpenCL взагалі люта срань. Подивимося, чим буде з коробки код працювати.
-
vamic
Junior
І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
-
Pushkinyan
Junior
То це що тепер блендер нормально взлетить на амд?
-
Pandemium77
Junior
Скорее всего судами задушат, бабки мимо кассы Куртки...
-
taras_cs
Member
Тим, що SCALE - це біонична штучна нога, а AMD HIP - це милиці.vamic: ↑ 18.07.2024 09:43 І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
І те й інше дозволяє ходити, але SCALE - краще.
-
pelia
Member
Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
-
waryag
Member
Якщо нвідіа не знайде спосіб викупити компанію чи задушити судами чи змінами в ПЗ і залізі.pelia: ↑ 18.07.2024 11:37Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
-
_nevermind
Member
Надеюсь Женьшень Хуанг их просто уничтожит.
-
waryag
Member
Акционер?_nevermind: ↑ 18.07.2024 12:21Надеюсь Женьшень Хуанг их просто уничтожит.
-
erkins007
Member
Такого софта было уже вагон и маленькая тележка, но весь он работает мягко говоря не очень стабильноpelia: ↑ 18.07.2024 11:37 Так це що виходить, зелену карту мені для рендерингу вже купувати не треба?
-
mrbaranovskiy
Junior
Тим шо можна не писати два рази одне і те саме. Взяв свій код для CUDA і запустив на радеоні. Ну, або перекомпілював. не знаю, як вона там буде працювати.vamic: ↑ 18.07.2024 09:43 І чим це чудо краще за вже існуючий AMD HIP? Який так само вихідний код CUDA може переводити в мову, яка компілюється під AMD.
-
zaqik
Member
Я не совсем понял, т. е. речь всё же не про запуск кода кудкуда на амд, а про то что если писать код на скале, то он будет запускаться и на ненавидии, и на амуде? Или я отсталый, и просто не правильно понимаю, как работает куда?SCALE дає змогу розробникам працювати з однією версією коду і не вимагає використання інших мов, оскільки він сумісний із CUDA
-
Telcontar
Member
Нефанат типовий.waryag: ↑ 18.07.2024 12:34 Акционер?
-
vamic
Junior
Так на HIP спеціально API майже повністю відповідає CUDA. Це вирішується або офіційною HIP утилітою, або кількома #ifdef в коді.mrbaranovskiy: ↑ 18.07.2024 13:28 Тим шо можна не писати два рази одне і те саме. Взяв свій код для CUDA і запустив на радеоні. Ну, або перекомпілював. не знаю, як вона там буде працювати.
-
Inqizitor2022
Member
Хуанг ничего против этого не сделает, так как придраться не к чему тут, суды не помогут. То есть карты АМД для расчётов вполне себе будут иметь право на существование.
-
gamersfan
Member
Очередной костыль, что бы из амд сделать нормальную видеокарту ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)