Nintendo Switch з 8 ГБ оперативної пам'яті забезпечила близько 20 fps у Grand Theft Auto V

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Seraphim
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Nintendo Switch з 8 ГБ оперативної пам'яті забезпечила близько 20 fps у Grand Theft Auto V
реакція володарів стімдеки
спойлер
Зображення
yurius_r
Member

Повідомлення

Цікаво, чи перейдуть на x86? 4 ядра Zen5c, 24GB RAM та хоч якась iGPU буде сильно швидше і навряд чи споживатиме більше. Тут і Yuzu та Cemu зможуть викупити у розробника, якого самі ж забанили :)
Prescott
Member

Повідомлення

Какое же оно немощное :-/
Grimmjow
Member

Повідомлення

Seraphim: 07.07.2024 13:52 Предлагаю обсудить Nintendo Switch з 8 ГБ оперативної пам'яті забезпечила близько 20 fps у Grand Theft Auto V
спойлер
Зображення
только ваша стимдека греется как ядерный реактор, работает в половину меньше свича, а чтоб не грелась - гудит как вертолет :D
Kashtan
Member

Повідомлення

Я грав на ГТА 5 на феном 1055 з 4 гб, щоправда вильоти були на 1080р, на меншiй не пробував.
На 8гб взагалi нуль проблем.
Grava
Member

Повідомлення

Prescott: 07.07.2024 14:58Какое же оно немощное
Arm проц 2015 року, ще і з 4 ядрами замість 8, наче норм. При цьому враховуючи що світч потужніший за пс3\хбокс360, натівний порт без проблем грався би з локом 30фпс і 60фпс після оверклоку та анлоку фпс.
Mercator
Member

Повідомлення

Seraphim: 07.07.2024 13:52 Предлагаю обсудить Nintendo Switch з 8 ГБ оперативної пам'яті забезпечила близько 20 fps у Grand Theft Auto V
спойлер
Зображення
Зараз би порівнювати свіч і стімдек)
Martix
Member

Повідомлення

Аллегория:
Seraphim: 07.07.2024 13:52Предлагаю обсудить Михайло Iванович забеспечив село 2квт енергтiї протягом тиждня
реакція володарів ТЕЦ:
спойлер
Зображення
Где-то примерно так выглядит, когда сравнивают фаллический механизм с пальцами :facepalm:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Martix
А коли залетить х101(555) в ТЕЦ то вже й не так смішно ;) а Михайло Іванович і надалі має свої пару кіловат на тиждень B-)
Skromnjaga
Junior

Повідомлення

Так GTA V грали ще на позаминулому поколінні (Xbox 360 - 512MB RAM, PS3 - 256MB RAM).
PS: думав, що вона є на свічу, а тут он воно що.
AFU_power
Member

Повідомлення

Grimmjow: 07.07.2024 15:26
спойлер
Зображення
только ваша стимдека греется как ядерный реактор, работает в половину меньше свича, а чтоб не грелась - гудит как вертолет :D
Хороший байт на хейт, але по твому профілю це і так видно в списку попереджень
Alligator
Member

Повідомлення

Martix: 07.07.2024 23:46 Аллегория:
Seraphim: 07.07.2024 13:52Предлагаю обсудить Михайло Iванович забеспечив село 2квт енергтiї протягом тиждня
реакція володарів ТЕЦ:
спойлер
Зображення
Где-то примерно так выглядит, когда сравнивают фаллический механизм с пальцами :facepalm:
Ви забули додати, що воно коштує як ТЕЦ, а в обслуговувані ще дорожче :shuffle:
AFU_power
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Процесор немощний трохи у свіча і старуватий, тому це навіть досягнення запустити гру в режимі трансляції арм>х86 через вайн та бокс64
SieG
Member

Повідомлення

Тут даже ее обсуждается что свитч маломощный, нотставить на него линукс и через вайн запускать игры для винды и говорить "Оно может максимум в 20фпс" - мягко говоря неприлично.
Grimmjow
Member

Повідомлення

AFU_power: 08.07.2024 09:42
Grimmjow: 07.07.2024 15:26
я б сказал это байт на байт от чела у которого нет ни того, ни другого. А я оставил отзыв как юзер обоих девайсов.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Prescott: 07.07.2024 14:58 Какое же оно немощное :-/
При этом как то умудряется запускать игры и быть самой продаваемой консолью на планете. Парадокс :rotate:
Alligator
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 08.07.2024 10:30
Prescott: 07.07.2024 14:58 Какое же оно немощное :-/
При этом как то умудряется запускать игры и быть самой продаваемой консолью на планете. Парадокс :rotate:
А если свитч заставить отдавать ресурсы не только на установленный линукс и виртуализацию, а ещё и майнить то ФПС вообще до 2 FPS упадет! :horror:
phobosse
Member

Повідомлення

SieG: 08.07.2024 09:53нотставить на него линукс и через вайн запускать игры для винды и говорить "Оно может максимум в 20фпс" - мягко говоря неприлично.
по-моему - это наоборот очень круто для такого старого мобильного железа. я думал, что будет 5 fps )
AFU_power
Member

Повідомлення

Grimmjow: 08.07.2024 10:22
AFU_power: 08.07.2024 09:42
я б сказал это байт на байт от чела у которого нет ни того, ни другого. А я оставил отзыв как юзер обоих девайсов.
Ну щось у тебе з юзерством значить не вдалось, свіч ясно що гта5 не передбачається, та і взагалі це не платформа хардкор ААА геймера. А дек я навіть не знаю, грав спокійненько гта5 на 7вт тдп 4 години. Скоріше всього у тебе руки не підходять для юзання обидвох девайсів
AFU_power
Member

Повідомлення

Grimmjow: 08.07.2024 12:49
AFU_power: 08.07.2024 12:48
Ну щось у тебе з юзерством значить не вдалось, свіч ясно що гта5 не передбачається, та і взагалі це не платформа хардкор ААА геймера. А дек я навіть не знаю, грав спокійненько гта5 на 7вт тдп 4 години. Скоріше всього у тебе руки не підходять для юзання обидвох девайсів
скоріше ти феєричний п360л :up:
Ну от, знову твоє улюблене правило 3.9 ігнорується. Якщо не опанував в QAM деки то навіщо тут щось виступати?
Відповісти