Останні статті і огляди
Новини
Lian Li випустила лінійку блоків живлення Edge з L-подібною формою корпусу
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити Lian Li випустила лінійку блоків живлення Edge з L-подібною формою корпусу
Хіба в них такої не було?
Хіба в них такої не було?
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ага, тобто наявність SMBus протоколу не є особливістю?Ще однією цікавою особливістю став вбудований USB-хаб, який призначений для підключення різноманітної периферії, на кшталт RGB-контролерів.
Upd
Ааа ні. Це лише вхід для USB. А я вже подумав на серʼьозну фічу.
-
Igoretc
Member
Хтось ще сумнівається, що це не лохотрон з білим кольором залізяччя?Білі версії обійдуться мінімум на $10 дорожче.
-
Melki
Member
так там и на мамку провод идет - получается хаб полноценныйRay2000gt: ↑ 06.07.2024 13:09Це лише вхід для USB. А я вже подумав на серʼьозну фічу.
не понятно только, что делать с устройствами, у которых коннектор на 9 пин
-
Kanjo
Member
А корпуса есть для таких бп? ![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
-
daesz
Member
А чим корпус для таких БЖ відрізняється від корпусу для звичайних?
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
Додамо, що про кардинально новий форм-фактор не йдеться, і пристрої без проблем встановлюються на місце ATX-сумісних БЖ.
-
Igoretc
Member
Будь який корпус + баночка фарбиKanjo: ↑ 06.07.2024 15:41А корпуса есть для таких бп?
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Reverse_rain
Member
Ага, подивіться на Dual Chamber від Lian Li, здається модель O11, в них БП стоїть за материнкою, вентилятором на бічну стінку. В таких корпусах це чудова ідея, насправді.
Дивлюсь на цю решітку БП і таке відчуття що тут побував Fractal Design))
-
S
Member
дизайнейский БПБарбарис: ↑ 06.07.2024 13:05Пропоную обговорити Lian Li випустила лінійку блоків живлення Edge з L-подібною формою корпусу
-
Igoretc
Member
А в чому ця чудовість полягає?Reverse_rain: ↑ 06.07.2024 18:22це чудова ідея, насправді.
-
Melki
Member
когда ты БП прикрутил, то все разъемы смотрят на тебя и их втыкать удобноIgoretc: ↑ 06.07.2024 22:04А в чому ця чудовість полягає?
-
Reverse_rain
Member
Власне Melki вже пояснив. Я просто хотів сказати, що як для себе то я б такий корпус не вибрав, і так гадаю як би ще дмухалку прикрутити щоб сзаду на платі VRM обдувало. А в корпусах dual chamber як не бп висить за процом, так кишеня для хдд. Я б собі такого не хотів. Але так, коли блок живлення у такому положенні дуже зручно робити підключення.Igoretc: ↑ 06.07.2024 22:04А в чому ця чудовість полягає?Reverse_rain: ↑ 06.07.2024 18:22це чудова ідея, насправді.
-
avuremybe
Member
В тому, що кабелі будуть дивитися не в корпус і йти куди треба, а в глуху бокову стінку і загинатися під самий конектор, як на відеокарті.Igoretc: ↑ 06.07.2024 22:04А в чому ця чудовість полягає?Reverse_rain: ↑ 06.07.2024 18:22це чудова ідея, насправді.
ЛіанЛі - це для особливих. Ти не зрозумієш
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
chipsy
Junior
В будь якому разі це круто, новий формфактор корпусів, тепер начинку підтягують, щоб було зручно монтувати ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
AFU_power
Member
Власники корпусів nzxt дружно заплакали, бо такий бп змонтований там буде дивитись колодками на стінку верхню чи нижню.
-
DuckRider
Member
А такі ще є? Я думав, що власники корпусів нзхт вимерли від спеки, як проци почали жерти більше 100втAFU_power: ↑ 07.07.2024 13:15 Власники корпусів nzxt дружно заплакали, бо такий бп змонтований там буде дивитись колодками на стінку верхню чи нижню.
-
AFU_power
Member
Так вони під водянки розрахованіDuckRider: ↑ 07.07.2024 14:09А такі ще є? Я думав, що власники корпусів нзхт вимерли від спеки, як проци почали жерти більше 100втAFU_power: ↑ 07.07.2024 13:15 Власники корпусів nzxt дружно заплакали, бо такий бп змонтований там буде дивитись колодками на стінку верхню чи нижню.
-
Hemul
Member
NZHT уже давно сделала (как и все остальные) свой клон Lian Li 011D.AFU_power: ↑ 07.07.2024 13:15 Власники корпусів nzxt дружно заплакали, бо такий бп змонтований там буде дивитись колодками на стінку верхню чи нижню.
Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
Этот форм-фактор уже лет 5 как минимум не новый.chipsy: ↑ 07.07.2024 11:46 В будь якому разі це круто, новий формфактор корпусів, тепер начинку підтягують, щоб було зручно монтувати![]()
-
kornuolis
Junior
БЖ для дуал-чемберів. Ставити в звичайни корпус таке, трохи тупо.
-
AFU_power
Member
Hemul
Але старі корпуси магічно в нові не перетворились
Але старі корпуси магічно в нові не перетворились