Acer вивела на український ринок оновлені ноутбуки Nitro з чипами AMD Ryzen 8040

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artempo100
Member

Повідомлення

Рідкий метал сразу міняти на термопасту доки кристал не розїло?
Yalg
Member

Повідомлення

Вовремя, а то до 9000 серии ещё года и года!
mrigi
Member

Повідомлення

Шож ви фраєри зажали поставити LPDDR5x-7500...
edd
Member

Повідомлення

LPDDR вроде как распаивают, а у них в слотах DDR-ки
mrigi
Member

Повідомлення

Ну то хай би распаяли 48-64ГБ за додаткові 4000грн і нафіг ті слоти.
AccessDenied
Member

Повідомлення

Lekrs
Підключена до ПК, а там VNC перекидує на ноут. :rotate: :gigi:
pelia
Member

Повідомлення

mrigi: 03.07.2024 20:14 Ну то хай би распаяли 48-64ГБ за додаткові 4000грн і нафіг ті слоти.
а потім щось стається з нею і привіт ремонт, лежить таке щастя з ібею, але там я знав що беру, колись руки дійдуть до заміни чипів. цей тренд на припайку всього до добра не доведе. і ціну ще у 2-3 рази помножте, тобі буде реалістично
mrigi
Member

Повідомлення

pelia: 03.07.2024 20:26цей тренд на припайку всього до добра не доведе
у цього тренду потенційно є недоліки, алеж в телефоні ви на це не жалкуєтесь. тай пам'ять не міняєте окремо від проца
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

mrigi: 03.07.2024 19:56 Шож ви фраєри зажали поставити LPDDR5x-7500...
Як варіант
ASUS Vivobook Pro 15 M6500XV-MA013 OLED
pelia
Member

Повідомлення

mrigi: 03.07.2024 20:31
pelia: 03.07.2024 20:26цей тренд на припайку всього до добра не доведе
у цього тренду потенційно є недоліки, алеж в телефоні ви на це не жалкуєтесь. тай пам'ять не міняєте окремо від проца
хто сказав що не жаліюсь? я максимально незадоволений тим що сучасні телефони максимально ускладнені для розборки, а модульність це мрія. Щоб замінити батарею у сучасному телефоні потрібно розібрати його до останнього шматку клею
Telcontar
Member

Повідомлення

Artempo100: 03.07.2024 18:45 Рідкий метал сразу міняти на термопасту доки кристал не розїло?
На PS5 вже 4-й рік живе і нічого йому не сталося :dontknow:
Sanc
Member

Повідомлення

pelia: 03.07.2024 20:26
mrigi: 03.07.2024 20:14 Ну то хай би распаяли 48-64ГБ за додаткові 4000грн і нафіг ті слоти.
а потім щось стається з нею і привіт ремонт, лежить таке щастя з ібею, але там я знав що беру, колись руки дійдуть до заміни чипів. цей тренд на припайку всього до добра не доведе. і ціну ще у 2-3 рази помножте, тобі буде реалістично
І що? Он в відяхах по 8 припаяних чіпів і не жалієтеся, що там слотів нема.
Так само буде на проці перепаяти, головне щоб само проц не був розпаяний (щоб можна було вийняти і занести в сервіс, на материнці це було би гірше)
Dilfin
Member

Повідомлення

pelia: 03.07.2024 20:59
mrigi: 03.07.2024 20:31 у цього тренду потенційно є недоліки, алеж в телефоні ви на це не жалкуєтесь. тай пам'ять не міняєте окремо від проца
хто сказав що не жаліюсь? я максимально незадоволений тим що сучасні телефони максимально ускладнені для розборки, а модульність це мрія. Щоб замінити батарею у сучасному телефоні потрібно розібрати його до останнього шматку клею
Мінімальна ремонтопридатність - це мрія маркетолухів всього світу, яка збувається і за яку ще й не погано так платять.
Евгений King
Member

Повідомлення

Ггг як цікавооо
По суті викатили ноути на 4050 та 4070.
Видно зрозуміли що випускати на 4060 економічно не вигідно, то ж просто викреслили такі позиції :lol:
ZSX
Member

Повідомлення

Це ж Razer 100500HHz edition! Під'єднана напряму до 220V.

Відправлено через 25 хвилин 21 секунду:
Dilfin: 04.07.2024 09:40
pelia: 03.07.2024 20:59

Мінімальна ремонтопридатність - це мрія маркетолухів всього світу, яка збувається і за яку ще й не погано так платять.
Коли вартість ремонту ремонтопридатного ноуту складає від 50% вартості нового пристрою чи будете ви його ремонтувати? Ремонтопридатні пристрої, здебільшого, більші за розмірами та вагою, а мені, наприклад, важливіше мінімальна вага та розміри. Старий ноут можна ремонтувати, та за 10 років тільки термопасту поміняв, та HDD на SSD. В нових вже SSD, нічого міняти не збираюсь. Коли прийде час просто придбаю нові на заміну.
Alexsandr
Member

Повідомлення

ZSX: 04.07.2024 10:58 Коли вартість ремонту ремонтопридатного ноуту складає від 50% вартості нового пристрою чи будете ви його ремонтувати? Ремонтопридатні пристрої, здебільшого, більші за розмірами та вагою, а мені, наприклад, важливіше мінімальна вага та розміри. Старий ноут можна ремонтувати, та за 10 років тільки термопасту поміняв, та HDD на SSD. В нових вже SSD, нічого міняти не збираюсь. Коли прийде час просто придбаю нові на заміну.
Ssd полетит наприклад, новий ноут купляти? Ціна ремонту висока бо запчастини не дають. Мікросхема 20тис, а у соборі с платою 5 тис. Чудеса маркетингу. Батареї распаяні, де оригінали брати коли здохнуть?
Відповісти