Після перегляду трейлера похмурим став навіть я - фанат DA:O.У грі обіцяють похмуру атмосферу та багато похмурих локацій.
Останні статті і огляди
Новини
Нові подробиці Dragon Age: The Veilguard
-
Mainkoon
Member
Пропоную обговорити Нові подробиці Dragon Age: The Veilguard
-
kalakawa
Member
PaRussia
-
Reinmar
Member
Похмуро поглядаючі скажу, що мені і погана ДА 2 вже не кажеться такою поганою, після цих трейлерівMainkoon: ↑ 20.06.2024 10:48 Пропоную обговорити Нові подробиці Dragon Age: The Veilguard
Після перегляду трейлера похмурим став навіть я - фанат DA:O.У грі обіцяють похмуру атмосферу та багато похмурих локацій.
-
Dremjke
Member
Не розумію, звідки хейт до трейлерів нової DA. Подивився на геймплейні ролики DA:O і вона така сама кольорово-фентезійна.
-
Spiryt
Member
Люди уже забыли, какой был хейт в сторону DA:O за оказуаливание и прогиб под массового геймераDremjke: ↑ 20.06.2024 12:14 Не розумію, звідки хейт до трейлерів нової DA. Подивився на геймплейні ролики DA:O і вона така сама кольорово-фентезійна.
-
yariksom
Member
Блін, це якийсь закос під японські рпгшки
-
TypStar
Member
ця гра це останній цвях в домовину Bioware.
-
Telcontar
Member
Ага, точно. Довкола райдуга, "смішні" анекдоти і веселі персонажі . Порівняйте з Veilguard:Dremjke: ↑ 20.06.2024 12:14 Не розумію, звідки хейт до трейлерів нової DA. Подивився на геймплейні ролики DA:O і вона така сама кольорово-фентезійна.
- спойлер
-
Lekrs
Member
Глянув геймлейний ролик, в принципі мені подібне подобається, буду грати. В тому що гра не повторює попередні частини, як на мене плюс.
-
kosoy2004
Member
оказуалювання порівняно з чим? DA:O була першою грою серії її не було до чого порівнювати і плюватись "оказуалились".. Наступні пам'ятаю хейту вигребли, бо мали ряд змін геть не на краще, а першій грі серії що можна на серйозі пред'явити?)Spiryt: ↑ 20.06.2024 12:24Люди уже забыли, какой был хейт в сторону DA:O за оказуаливание и прогиб под массового геймера
-
Spiryt
Member
Но она не была первой игрой студии. Игру еще до релиза активно сравнивали с BG, а после ругали, что в игре максимально упрощенны все механики, достаточно найти обсуждения игры за 2009-2010 годаkosoy2004: ↑ 21.06.2024 01:27оказуалювання порівняно з чим? DA:O була першою грою серії її не було до чого порівнювати і плюватись "оказуалились".. Наступні пам'ятаю хейту вигребли, бо мали ряд змін геть не на краще, а першій грі серії що можна на серйозі пред'явити?)Spiryt: ↑ 20.06.2024 12:24Люди уже забыли, какой был хейт в сторону DA:O за оказуаливание и прогиб под массового геймера
-
Dremjke
Member
Так и есть, но игорьки в своём репертуаре "раньше было лучше". Та же МЕ была ультраказуальной игрой и ничего, всем понравилась.Spiryt: ↑ 21.06.2024 09:47Игру еще до релиза активно сравнивали с BG, а после ругали, что в игре максимально упрощенны все механики, достаточно найти обсуждения игры за 2009-2010 года
-
Spiryt
Member
И МЕ тоже ругали за казулаьность и называли игрой для школоты. Теперь та школота выросла и расказывает за хардкорный геймингDremjke: ↑ 21.06.2024 09:53Так и есть, но игорьки в своём репертуаре "раньше было лучше". Та же МЕ была ультраказуальной игрой и ничего, всем понравилась.Spiryt: ↑ 21.06.2024 09:47Игру еще до релиза активно сравнивали с BG, а после ругали, что в игре максимально упрощенны все механики, достаточно найти обсуждения игры за 2009-2010 года
-
Stray
Member
оказуалили порівняно з попередніми партійними іграми біоварів - Neverwinter Nights, яка була на DnD 3 і прокачка якої було значно складнішою за DA:O, або Star Wars: KOTOR (з чимось подібним)kosoy2004: ↑ 21.06.2024 01:27оказуалювання порівняно з чим? DA:O була першою грою серії її не було до чого порівнювати і плюватись "оказуалились".. Наступні пам'ятаю хейту вигребли, бо мали ряд змін геть не на краще, а першій грі серії що можна на серйозі пред'явити?)Spiryt: ↑ 20.06.2024 12:24Люди уже забыли, какой был хейт в сторону DA:O за оказуаливание и прогиб под массового геймера