Sid Meier's Civilization VII вийде наступного року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Sid Meier's Civilization VII вийде наступного року
Давно вже пора, 8 років пройшло з виходу шостої частини. До речі, гра досі в топі по онлайну, зараз на 17 місці у Стім із 52 тис гравців.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Сподіваюся, буде більше схоже на п'яту частину.
Alkodvrz
Junior

Повідомлення

Не грав у 5-ту, а вона краща вважаеться?
kairo
Member

Повідомлення

Alkodvrz: 08.06.2024 12:15 Не грав у 5-ту, а вона краща вважаеться?
Обидві хороші. В кожної частини свій геймдизайнер, тому і п'ятірка і шістка по-своєму цікава. Хоча Цив 6 звичайно набагато популярніша.
rizakrko
Member

Повідомлення

Цивілізація 5 була кращою, ніж Цивілізація 6 на момент виходу останньої. Однак після кількох великих доповнень, нових цивілізацій та правок балансу, шоста частина почала вважатися кращою. Що п'ята, що шоста - чудові ігри, за обома особисто засиджувався до ранку.
Alkodvrz
Junior

Повідомлення

А поділіться, якщо не тяжко. Якимись роликами. Где пояснюють ази гри. Проходив навчання в грі. Потім рази три починав грати. Кожний раз, світовий день вбивав. По 8-10 годин. А в кінці. Все погано в мене було ))) Наче не програв. Але перспіктив, ні яких ((
Dragobes
Member

Повідомлення

Поставил как-то себе цель открыть все достижения в Steam по SM'sC VI..... :rip:
mavrsmart
Member

Повідомлення

5та сама краща. В неї механіка першої цівки.
Олдам, які витрачали життя на першу, пята заходить як рідна.
daesz
Member

Повідомлення

Залишу тут, мб кому буде цікаво : цива 6 (базова) коштує в стімі зараз 26 грн :beer:
https://store.steampowered.com/app/2890 ... zation_VI/
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 08.06.2024 17:25 Залишу тут, мб кому буде цікаво : цива 6 (базова) коштує в стімі зараз 26 грн :beer:
Циву треба брати в повному виданні Civilization VI : Platinum Edition - 201 грн. Ванілу в 2024-му грати немає сенсу.

Відправлено через 53 хвилини 6 секунд:
Alkodvrz: 08.06.2024 14:39 А поділіться, якщо не тяжко. Якимись роликами. Где пояснюють ази гри. Проходив навчання в грі. Потім рази три починав грати. Кожний раз, світовий день вбивав. По 8-10 годин. А в кінці. Все погано в мене було ))) Наче не програв. Але перспіктив, ні яких ((
Вводите в Ютуб: "Цивілізація гайд" і дивитесь. Можна подивитись стріми, як люди грають. Також є хороший канал Леша Играет (білорус в США).
fringrug
Member

Повідомлення

daesz: 08.06.2024 17:25 Залишу тут, мб кому буде цікаво : цива 6 (базова) коштує в стімі зараз 26 грн :beer:
в епіку безкоштовно якийсь час роздавали...але ціва не та гра яку потрібно грати без длс(
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

kairo: 08.06.2024 18:31Ванілу в 2024-му грати немає сенсу.
Огромный смысл для:
Alkodvrz: 08.06.2024 14:39Проходив навчання в грі. Потім рази три починав грати. Кожний раз, світовий день вбивав. По 8-10 годин. А в кінці. Все погано в мене було )))
Т.е. для изучения основ.
Оба DLC (которые в Platinum) существенно добавляют механик, усложняя и без того непонятное.
Научную и религиозную победы освоить в базе можно и без фич губернаторов. Баланс там нормально был сделан сразу.
26 грн просто даром для тех, кто хотел глянуть, но не доходили руки. На DLC скидки всё равно будут ещё ни один раз.

По теме новости. Озвучили 2025. Деталей ноль. В эпоху сырых релизов радоваться нечему, в 6-ю ещё катать и катать :rotate:
спойлер
Она до сих пор бывает вылетает, хоть и кратно меньше, чем раньше :gigi:
alextampa
Member

Повідомлення

С5 канон для мене, бо С6 не дуже зайшла. Спочатку норм було, але коли вони доповненнями перетворили Циву на якийсь "сімсіті" тупо відвернуло, хоча це справа смаку звичайно :-/
Балтазар
Member

Повідомлення

acm_fan
Раз уж было упомянуто про эпоху сырых релизов,то скажу следующее:
Без этих 2х длс Цива 6 как игра в раннем доступе была,а с ними стала полноценным релизом и доработанным проектом.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Объясните пану выше почему его города теряют лояльность, у компа уже есть ОБР (огромный боевой робот) и откуда он/они его взял(-и) "бесплатно", а также откуда "упало" (с неба вестимо) наводнение с ураганом 5-й категории, которые снесли половину улучшений в его империи.
Я думаю, ему и без них нескучно. Точнее - уверен. И это ещё рок-группы не стали обнулять доминирующую религию. И как это прекратить он (пан) тоже не знает.
Так что да, с одной стороны базовая выглядит и скучно, но с другой (как я раньше и говорил) свой шарм в упрощённой космической программе был, и простых правилах религиозных баталий.
О чём спор? О пятой, может, поговорим, где на релизе (в той самой базовой версии) религии вообще не было? Вот то релиз всем релизам релиз был :gigi:
А здесь вообще новость про седьмую. Не знаю, что они должны предложить, чтобы превзойти шестую (там есть мелкие странности, вроде почему-то нельзя построить вторую гидроэлектростанцию (на второй дамбе) :puzzle: , хотя на поздних этапах это уже почти ни на что не влияет). Ради этого семёрку точно не стоит запускать :D
sensey
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 08.06.2024 11:40 Сподіваюся, буде більше схоже на п'яту частину.
5 цивілізація до сих пір топ.
toto
Member

Повідомлення

после третьей другие так не затягивали
kairo
Member

Повідомлення

toto: 09.06.2024 06:43 после третьей другие так не затягивали
Цив 3, моя перша гра на своєму ПК. Придбав диск раніше ніж комп) Тоді ще інтернету практично не було, приходилось самому у всьому розбиратись, були часи. Але як гра в серії, вона набагато гірша за наступні, менеджмент юнітів на пізніх етапах гри, особливо під час війни, це повний жах.
John2909
Junior

Повідомлення

Я бачу в четверту частину ніхто не грав?
kairo
Member

Повідомлення

John2909: 09.06.2024 14:31 Я бачу в четверту частину ніхто не грав?
Так мабуть усі грали, хто любить Циву.
Відповісти