be quiet! представив нові продукти на Computex 2024

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить be quiet! представив нові продукти на Computex 2024

Интересно их новые Light Wings LX тоже на нарезной втулке или на нормальном гидродинамике? Бо минус их Light Wings именно в этом, а так были бы топовые вертуханы с подсветкой если бы не подшипник, мне их продукция нравится и хотелось бы взять с подсветкой но пока что качественных подшипников нет.
DuckRider
Member

Повідомлення

Водоблоки не красивые, корпус выглядит хуже лианы, которую все сейчас копируют
Vlaad13
Member

Повідомлення

из норомального только дарк рок 5 - но что там с ценой?
DuckRider
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.06.2024 21:16 из норомального только дарк рок 5 - но что там с ценой?
Роки всегда дорогие были. Бп нормальный, с учетом, что гарантия будет большой
sensey
Member

Повідомлення

Не знаю пацики мені нічого не зайшло.. З приводу великої гарантії на блок, його бажано міняти кожні 3 роки на новий. Висихання електролітів ніхто не відміняв. Висохлі електроліти це великі пульсації і малий строк служби комплектухи + це завжди робота для генки :laugh: :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.06.2024 21:16 из норомального только дарк рок 5 - но что там с ценой?
70$, нерозумію хто його буде купляти по такій ціні :gigi:
AI_Avenger
Member

Повідомлення

Ну БЖ з фіксованими кабелями - не думаю що будет відчутно дешевше від таких же з модульним підключенням - тому таке собі.
Sanьka
Member

Повідомлення

Повітряні СО Біквайт дуже подобаються.
Зрозуміло, що ефективність, якість, нормальна вертушка. Але на відміну від тієї ж Нокти (котра теж шикарна в плані ефективності) у Біквайта класний дизайн повітряних СО (водянки трешові якщо що). А головне що кулери без свистоперділок, просто гарні, стильні.
Melofon
Member

Повідомлення

sensey: 07.06.2024 23:25 Не знаю пацики мені нічого не зайшло.. З приводу великої гарантії на блок, його бажано міняти кожні 3 роки на новий. Висихання електролітів ніхто не відміняв. Висохлі електроліти це великі пульсації і малий строк служби комплектухи + це завжди робота для генки :laugh: :gigi:
Высыхание электролитов? :lol: мдя :laugh: через три года ничего там с ними не происходит и пульсации в порядке если это японские нормальные кондеры, та даже с тайваньскими Teapo тоже будет всё в порядке через три года, там тупо нет таких температур чтобы они так быстро сохли :facepalm:
Learjet
Member

Повідомлення

БЖ и башенка понятно, а корпус и водянка выглядят как "подвальный китай" :puke: . Это точно be quiet!? :puzzle:
Shumpert
Junior

Повідомлення

Тобто нову версію Dark Power з нормальним вентилятором у найближчий час не очікувати. Зрозуміло.
Earanak
Member

Повідомлення

Shumpert, а с ним что-то не так ? У меня уже года полтора стоит Dark Power 13 1000W, или это не касается его ? :think:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

sensey: 07.06.2024 23:25 Не знаю пацики мені нічого не зайшло.. З приводу великої гарантії на блок, його бажано міняти кожні 3 роки на новий. Висихання електролітів ніхто не відміняв. Висохлі електроліти це великі пульсації і малий строк служби комплектухи + це завжди робота для генки :laugh: :gigi:
Потрібно розповісти це моєму Seasonic Prime Platinum 850W який вже 8 років у мене з комп'ютера в комп'ютер подорожує при апгрейдах і ще на гарантії, бо гарантія 12 років :dontknow:
Shumpert
Junior

Повідомлення

Earanak: 08.06.2024 11:20 Shumpert, а с ним что-то не так ? У меня уже года полтора стоит Dark Power 13 1000W, или это не касается его ? :think:
Я двічі купував Dark Power 13 1000W і в обох однакова проблема з торохкотінням вентилятора. Проблема була як на мінімальному навантаженні 80W, так і десь при 400W. На більшому навантаженні не вдалось перевірити через відсутність потрібної відеокарти чи обладнання яке імітує навантаження.

Можливо, якщо у вас блок живлення постійно працює на великому навантаженні така проблема відсутня.

На західних форумах купа людей ще з минулого року описують аналогічну проблему з вентилятором.
Earanak
Member

Повідомлення

Shumpert: 08.06.2024 14:54На західних форумах купа людей ще з минулого року описують аналогічну проблему з вентилятором.
Грусть... Мне видимо повезло с этим. У меня все тихо в диапазоне потребления от 100вт до 800вт.
Правда он будто из свинарника был когда я его купил )) Ну то такое, протер и все ок...
momart
Junior

Повідомлення

Shumpert: 08.06.2024 14:54
Earanak: 08.06.2024 11:20 Shumpert, а с ним что-то не так ? У меня уже года полтора стоит Dark Power 13 1000W, или это не касается его ? :think:
Я двічі купував Dark Power 13 1000W і в обох однакова проблема з торохкотінням вентилятора. Проблема була як на мінімальному навантаженні 80W, так і десь при 400W. На більшому навантаженні не вдалось перевірити через відсутність потрібної відеокарти чи обладнання яке імітує навантаження.

Можливо, якщо у вас блок живлення постійно працює на великому навантаженні така проблема відсутня.

На західних форумах купа людей ще з минулого року описують аналогічну проблему з вентилятором.
Я тобі скажу в мене з вентиляторами проблема і на дорогому Seasonic була і зараз на ще дорожчому Asus Thor. Чую тріскотню підшипників на найменших оборотах. Чому така ситуація з дорогими БП - не знаю... Экономлять кожний долар мабуть. Треба самому міняти на щось нормальне, наприклад Noctua, але ліньки.
sensey
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 08.06.2024 13:46
Потрібно розповісти це моєму Seasonic Prime Platinum 850W який вже 8 років у мене з комп'ютера в комп'ютер подорожує при апгрейдах і ще на гарантії, бо гарантія 12 років :dontknow:
Ви б пульсації на виході перевірили, якщо є осцилограф. Думаю б дуже здивувалися :gigi: І та гарантія не покриває втрати, якщо з ладу вийдуть інші компоненти ПК по причині 100% несправності бж. Я подивися б на ваш покерфейс тоді із 12роками гарантії. :lol: :lol:

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
momart: 08.06.2024 15:53

Я тобі скажу в мене з вентиляторами проблема і на дорогому Seasonic була і зараз на ще дорожчому Asus Thor. Чую тріскотню підшипників на найменших оборотах. Чому така ситуація з дорогими БП - не знаю... Экономлять кожний долар мабуть. Треба самому міняти на щось нормальне, наприклад Noctua, але ліньки.
Перед тим як міняти зрівняйте вентилятор по споживанню електродвигуна. Бо може бути так що вентилятор буде крутитися більше або менше ніж штатний.

Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
Melofon: 08.06.2024 08:16
Высыхание электролитов? :lol: мдя :laugh: через три года ничего там с ними не происходит и пульсации в порядке если это японские нормальные кондеры, та даже с тайваньскими Teapo тоже будет всё в порядке через три года, там тупо нет таких температур чтобы они так быстро сохли :facepalm:
А ти уяви. Є специфікації будь яких елементів або по іншому даташит. Відкриваєш і дивився його гарантійний термін експлуатації. Я ще більше 20тис годин ніде не бачив в електролітичних конденсаторах. Потім подумай якщо ти не клоун як це вяжеться із 10роками гарантії. Бо виходить що я опираюсь на факти а ти на віру. Незнання це теж сила. :gigi: На цьому і стоїть цей світ маркетингу. Тут дійсно головне вірити а не думати. А то потім буде бах як власника квартири на Борщагівці. Так «пощастить» може не кожному але ніхто не гарантує що це будеш не ти.
Shumpert
Junior

Повідомлення

Абсурд в тому, що на дешевших моделях be quiet настільки масово ця проблема відсутня.

На деяких версіях Seasonic хоча б є пасивний режим і цим забезпечується безшумність.
DuckRider
Member

Повідомлення

Shumpert: 08.06.2024 20:06

Абсурд в тому, що на дешевших моделях be quiet настільки масово ця проблема відсутня.

На деяких версіях Seasonic хоча б є пасивний режим і цим забезпечується безшумність.
Они вместо обычного корпусного вентилятора там какие-то стойки вставили черезь весь бп, скорее все вертушки входят в резонанс и появляется шум, потому проблемы только в этой серии
Melofon
Member

Повідомлення

sensey: 08.06.2024 19:22Ви б пульсації на виході перевірили, якщо є осцилограф. Думаю б дуже здивувалися І та гарантія не покриває втрати, якщо з ладу вийдуть інші компоненти ПК по причині 100% несправності бж. Я подивися б на ваш покерфейс тоді із 12роками гарантії.
Всё там будет нормально с пульсациями, бред не пишите.
sensey: 08.06.2024 19:22Я ще більше 20тис годин ніде не бачив в електролітичних конденсаторах.
:facepalm:
Ты даже не знаешь что означают эти циферки гарантийных часов работы конденсаторов :lol: Это кол-во часов работы при максимальной температуре, но понижение температуры с каждыми десятью градусами увеличивает этот срок работы вдвое, и так с каждым понижением, срок службы увеличивается в геометрической прогрессии, вот и посчитай сколько сможет проработать такой высокотемпературный (105градусов) качественный конденсатор например при 40-50 градусах, при чем такие температуры у них будут редко и только в полной или близкой к ней нагрузке бп, соответственно таких нагруженных часов будет не так уж и много у обычного юзера который просто играет иногда в игры и работает на компе, обычные температуры конденсаторов ещё ниже. ;)
Відповісти