Gigabyte підготувала GeForce RTX 4070 Ti Super у версії AI TOP

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Gigabyte підготувала GeForce RTX 4070 Ti Super у версії AI TOP

Серед особливостей Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super AI TOP можна відзначити сріблястий бекплейт, відсутність RGB-підсвічування та розпаяний на кутку роз'єм додаткового живлення 12VHPWR
Це ж треба... можуть, якщо хочуть
Олег963
Member

Повідомлення

Завжди казав чому не зробити там цей роз'єм круто невидно дротів, особисто мене відштовхує живлення по середній. Надіюсь в 5000 лінійці щось таке буде жочаби вибір між посередені і збоку заді . Як маркетолухи ше не доперли мол розєм по середені 799 а заді 839$ . :idea:
Igoretc
Member

Повідомлення

Геральт
відсутність RGB-підсвічування та розпаяний на кутку роз'єм додаткового живлення 12VHPWR
Це ж треба... можуть, якщо хочуть
Причина такого несподівано-мудрого рішення проста - напевно ці карти не розраховані на сегмент споживачів, що легко піддаються маркетинговим лохотронам, в інакшому випадку без падсвєтачкі не продавались би :rotate:
Melki
Member

Повідомлення

а отой щелочки шо между картами образуется, достаточно для турбинки?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Боюсь навіть уявити які там температури в такій конфігурації, особливо у верхніх трьох.
І як швидко прийде відвал, причому не лише gpu
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Сидів вчора ввечері та дивився спеки цієї ВК на сайті гіги і так і не зрозумів чи то я тупий чи велосипед не їде а як попадає свіже повітря всередину кожуху? Він зі всіх сторін має глуху стінку, чи турбіна створює достатній тиск, щоб свіже повітря "нагніталось" через ришітку зі сторони конекторів?
avuremybe
Member

Повідомлення

daesz: 11.07.2024 15:00Сидів вчора ввечері та дивився спеки цієї ВК на сайті гіги і так і не зрозумів чи то я тупий чи велосипед не їде а як попадає свіже повітря всередину кожуху? Він зі всіх сторін має глуху стінку, чи турбіна створює достатній тиск, щоб свіже повітря "нагніталось" через ришітку зі сторони конекторів?
Турбіна засмоктує повітря і "розкидає" в сторони, поміж лопатями.
Ота решітка зі сторони конекторів - це вихід.
daesz
Member

Повідомлення

avuremybe: 11.07.2024 15:09
daesz: 11.07.2024 15:00Сидів вчора ввечері та дивився спеки цієї ВК на сайті гіги і так і не зрозумів чи то я тупий чи велосипед не їде а як попадає свіже повітря всередину кожуху? Він зі всіх сторін має глуху стінку, чи турбіна створює достатній тиск, щоб свіже повітря "нагніталось" через ришітку зі сторони конекторів?
Турбіна засмоктує повітря і "розкидає" в сторони, поміж лопатями.
Ота решітка зі сторони конекторів - це вихід.
Я думав турбіна працює навпаки - викидує повітря із ВК :think:
Melki
Member

Повідомлення

daesz: 11.07.2024 15:12Я думав турбіна працює навпаки
посмотри на ноутбук
Відповісти