God of War Ragnarök офіційно анонсовано для PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
bes
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить God of War Ragnarök офіційно анонсовано для PC

кино мыльцо, эксклюзивы сони на пк не нужны и все такое
fantomrulezz
Member

Повідомлення

За аналогією з іншими останніми релізами Sony у грі буде прив'язка до сервісу PlayStation Network. І вона вже недоступна для покупки у 180 країнах, де PSN офіційно не працює.
Щось я взагалі цього маразму не розумію :-/
Захист від піратства? Так наче цусіму все одно швидко зламали...
В чому сенс обмежувати частину аудиторії?
Dremjke
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 31.05.2024 09:59В чому сенс обмежувати частину аудиторії?
Корпоратська політика Sony, орієнтована на США та приправлена японщиною.
Sashr
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 31.05.2024 09:59
За аналогією з іншими останніми релізами Sony у грі буде прив'язка до сервісу PlayStation Network. І вона вже недоступна для покупки у 180 країнах, де PSN офіційно не працює.
Я вважаю, що вони зараз створюють клієнтську базу з пека геймерів, щоб у майбутньому зробити свій окремий магазин і продавати там ігри без комісії стім. Ну а що, кожна поважаюча себе компанія має альтернативу стіму для своїх ігор, то чим Соні гірше. Те, що це не вситрелить і всі компанії рано чи пізно повертаються в стім - вже інше питання.
Alex646
Member

Повідомлення

Sashr: 31.05.2024 10:13
Я вважаю, що вони зараз створюють клієнтську базу з пека геймерів, щоб у майбутньому зробити свій окремий магазин і продавати там ігри без комісії стім. Ну а що, кожна поважаюча себе компанія має альтернативу стіму для своїх ігор, то чим Соні гірше. Те, що це не вситрелить і всі компанії рано чи пізно повертаються в стім - вже інше питання.
Там і ще мультиплеєр буде платний. :laugh:
Draqoon
Member

Повідомлення

Навіть юбісофти своїми ЛГБТ+СЖВ пальчиками не чіпали Ангрбоду :rip:
dret09
Member

Повідомлення

Ооо, це ми чекаємо. Умовно перша частина була лютим топом
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Хотят продавать только тем странам жителей которых потом смогут пересадить на консоли.
urand
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 31.05.2024 09:59 Захист від піратства? Так наче цусіму все одно швидко зламали...
Там немає чого ламати, у всіх іграх соні які виходять на ПК немає захисту. Там просто прив'язка до стіму, який легко емулюється.
Sunrise007
Member

Повідомлення

dret09: 31.05.2024 10:23 Ооо, це ми чекаємо. Умовно перша частина була лютим топом
Та що 2005 року? Так згоден. :beer:
2018 це зовсім інша гра, з безкінечним гріндом. :spy:
kairo
Member

Повідомлення

Чекаю, ГоВ 2018 сподобався.
daesz
Member

Повідомлення

Sunrise007: 31.05.2024 11:21 2018 це зовсім інша гра, з безкінечним гріндом. :spy:
То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
Sunrise007
Member

Повідомлення

daesz: 31.05.2024 12:11 То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».
Але, щоб завалити всіх валькірій треба дуже добре себе прокачати, шмот, руни
daesz
Member

Повідомлення

Sunrise007: 31.05.2024 12:20
daesz: 31.05.2024 12:11 То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
Всіх точно не вбив, але більше половини. Вбивав просто по мірі проходження. Проблеми виникали тільки перших декілька траїв поки вчив мувсет, далі все легко :rolleyes:
kairo
Member

Повідомлення

Sunrise007: 31.05.2024 12:20
Я завалив усіх валькірій на тому шмоті та рунах, які отримав під час проходження без грінду.
Grimmjow
Member

Повідомлення

kairo: 31.05.2024 12:23
Sunrise007: 31.05.2024 12:20 нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».
Я завалив усіх валькірій на тому шмоті та рунах, які отримав під час проходження без грінду.
само убийство валькирий - уже гринд :laugh:
из разряда аванпостов и другой помойки в стиле юбиков. но справедливости ради - это не так напряжно, и особо не влияет ни на что…кроме «правильного» сюжета :lol: то есть по факту это обязательный гринд для адекватного игрока. а в рагнароке гринд обязателен чтоб выити на правильную концовку ( в том дополнении где тебе нужно 100 раз убить тюра и выйти на трон с молодым собой для осознания)
kairo
Member

Повідомлення

Grimmjow: 31.05.2024 12:39
kairo: 31.05.2024 12:23
из разряда аванпостов и другой помойки в стиле юбиков. но справедливости ради - это не так напряжно, и особо не влияет ни на что…кроме «правильного» сюжета :lol: то есть по факту это обязательный гринд для адекватного игрока. а в рагнароке гринд обязателен чтоб выити на правильную концовку ( в том дополнении где тебе нужно 100 раз убить тюра и выйти на трон с молодым собой для осознания)
Валькірії взагалі нічого спільного із гріндом не мають. Це опціональні боси, для тих, хто хоче додаткового челенджу.

Гринд (англ. grind, англ. вимова: [ˈɡɹaɪnd] — укр. шліфувати) — в комп'ютерних іграх повторювані і пов'язані з невеликим ризиком дії гравців, спрямовані на отримання внутрішньої вигоди. Для прикладу, гравці можуть неодноразово відвідувати локації зі слабкими супротивниками, знищувати їх і, завдяки цьому, поступово удосконалювати («відшліфовувати») свого персонажа. Гриндовою грою називають гру, в якій ця стратегія розвитку персонажа є найоптимальнішою.
Grimmjow
Member

Повідомлення

kairo: 31.05.2024 12:42
Grimmjow: 31.05.2024 12:39
Валькірії взагалі нічого спільного із гріндом не мають. Це опціональні боси, для тих, хто хоче додаткового челенджу.

Гринд (англ. grind, англ. вимова: [ˈɡɹaɪnd] — укр. шліфувати) — в комп'ютерних іграх повторювані і пов'язані з невеликим ризиком дії гравців, спрямовані на отримання внутрішньої вигоди. Для прикладу, гравці можуть неодноразово відвідувати локації зі слабкими супротивниками, знищувати їх і, завдяки цьому, поступово удосконалювати («відшліфовувати») свого персонажа. Гриндовою грою називають гру, в якій ця стратегія розвитку персонажа є найоптимальнішою.
ну ты че потролить решил или че? валькирии это повторяющиеся боссы, которых нужно убивать.

а что по поводу башен скажешь? это не гринд? :gigi:

сама по себе игра смотрится как сплошной помойный гринд не изза зафарма одинаковых локаций, а изза коридоров с постоянно повторяющимися врагами и боссами. Чтоб получить экспу и открыть рукоятки и скилы нужно убивать одних и тех же боссов тупо идентичных. чтоб открыть сеты нужно фармить башни с одними и теми же врагами повторяющимися. да даже в сюжетке повторяются боссы. ведьмак после обновы соснольной с видом со спины ито смотрится по бодрее.

найоптимальнейшая стратегия этого бога войны - фармить те же самые локации для регов на улучшение шмота, внезапно. или страдать в сюжетке игра в дарксоулс на минималках - бог войны на перекатах чтоб тебя не шотнули.

если ты проходил на легкой сложности для ознакомления сюжета - то конечно для тебя эта игра не гринд, но тогда получается что ты не играл а смотрел «соснольное кино»
Востаннє редагувалось 31.05.2024 12:58 користувачем Grimmjow, всього редагувалось 1 раз.
Sunrise007
Member

Повідомлення

kairo
Ну так все вірно, щоб завалити Валькірій треба обовʼязково гріндити.
kairo
Member

Повідомлення

валькирии это повторяющиеся боссы, которых нужно убивать.
Валькірій не обов'язково вбивати, це опціональні боси. І вони не повторюються, їх 9 штук, кожна із своїм мувсетом.
а что по поводу башен скажешь? это не гринд?
Яких башень?
сама по себе игра смотрится как сплошной помойный гринд не изза зафарма одинаковых локаций, а изза коридоров с постоянно повторяющимися врагами и боссами.
Я спеціально привів опис поняття гірнд, щоб не було плутанини. ГоВ не коридорна, гра має напів-відкритий світ, має різних мобів та босів.
Чтоб получить экспу и открыть рукоятки и скилы нужно убивать одних и тех же боссов тупо идентичных.
найоптимальнейшая стратегия этого бога войны - фармить те же самые локации для регов на улучшение шмота,
Я спокійно пройшовся по сюжетці і потім завалив усіх валькірій, ніякого фарму мені не знадобилось. Фармлять схоже ті, в кого не вистачає скілів.
если ты проходил на легкой сложности для ознакомления сюжета - то конечно для тебя эта игра не гринд, но тогда получается что ты не играл а смотрел «соснольное кино»
Я грав чи то на “Give Me a Challenge” чи “Give Me God of War”, вже не пригадаю, це було чотири роки тому.

Відправлено через 34 секунди:
Sunrise007: 31.05.2024 12:56 kairo
Ну так все вірно, щоб завалити Валькірій треба обовʼязково гріндити.
Я пройшов без грінду.
Відповісти