Останні статті і огляди
Новини
God of War Ragnarök офіційно анонсовано для PC
-
bes
Member
Предлагаю обсудить God of War Ragnarök офіційно анонсовано для PC
кино мыльцо, эксклюзивы сони на пк не нужны и все такое
кино мыльцо, эксклюзивы сони на пк не нужны и все такое
-
fantomrulezz
Member
Щось я взагалі цього маразму не розуміюЗа аналогією з іншими останніми релізами Sony у грі буде прив'язка до сервісу PlayStation Network. І вона вже недоступна для покупки у 180 країнах, де PSN офіційно не працює.
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Захист від піратства? Так наче цусіму все одно швидко зламали...
В чому сенс обмежувати частину аудиторії?
-
Dremjke
Member
Корпоратська політика Sony, орієнтована на США та приправлена японщиною.fantomrulezz: ↑ 31.05.2024 09:59В чому сенс обмежувати частину аудиторії?
-
Sashr
Member
Я вважаю, що вони зараз створюють клієнтську базу з пека геймерів, щоб у майбутньому зробити свій окремий магазин і продавати там ігри без комісії стім. Ну а що, кожна поважаюча себе компанія має альтернативу стіму для своїх ігор, то чим Соні гірше. Те, що це не вситрелить і всі компанії рано чи пізно повертаються в стім - вже інше питання.fantomrulezz: ↑ 31.05.2024 09:59Щось я взагалі цього маразму не розуміюЗа аналогією з іншими останніми релізами Sony у грі буде прив'язка до сервісу PlayStation Network. І вона вже недоступна для покупки у 180 країнах, де PSN офіційно не працює.![]()
-
Alex646
Member
Там і ще мультиплеєр буде платний.Sashr: ↑ 31.05.2024 10:13Я вважаю, що вони зараз створюють клієнтську базу з пека геймерів, щоб у майбутньому зробити свій окремий магазин і продавати там ігри без комісії стім. Ну а що, кожна поважаюча себе компанія має альтернативу стіму для своїх ігор, то чим Соні гірше. Те, що це не вситрелить і всі компанії рано чи пізно повертаються в стім - вже інше питання.fantomrulezz: ↑ 31.05.2024 09:59
Щось я взагалі цього маразму не розумію![]()
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Draqoon
Member
Навіть юбісофти своїми ЛГБТ+СЖВ пальчиками не чіпали Ангрбоду ![rip :rip:](./images/smilies/rip.gif)
![rip :rip:](./images/smilies/rip.gif)
-
dret09
Member
Ооо, це ми чекаємо. Умовно перша частина була лютим топом
-
Shaolin_Style
Member
Хотят продавать только тем странам жителей которых потом смогут пересадить на консоли.fantomrulezz: ↑ 31.05.2024 09:59Щось я взагалі цього маразму не розуміюЗа аналогією з іншими останніми релізами Sony у грі буде прив'язка до сервісу PlayStation Network. І вона вже недоступна для покупки у 180 країнах, де PSN офіційно не працює.![]()
-
urand
Member
Там немає чого ламати, у всіх іграх соні які виходять на ПК немає захисту. Там просто прив'язка до стіму, який легко емулюється.fantomrulezz: ↑ 31.05.2024 09:59 Захист від піратства? Так наче цусіму все одно швидко зламали...
-
Sunrise007
Member
Та що 2005 року? Так згоден.dret09: ↑ 31.05.2024 10:23 Ооо, це ми чекаємо. Умовно перша частина була лютим топом
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
2018 це зовсім інша гра, з безкінечним гріндом.
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
kairo
Member
Чекаю, ГоВ 2018 сподобався.
-
daesz
Member
То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
-
Sunrise007
Member
нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».daesz: ↑ 31.05.2024 12:11 То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
Але, щоб завалити всіх валькірій треба дуже добре себе прокачати, шмот, руни
-
daesz
Member
Всіх точно не вбив, але більше половини. Вбивав просто по мірі проходження. Проблеми виникали тільки перших декілька траїв поки вчив мувсет, далі все легкоSunrise007: ↑ 31.05.2024 12:20нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».daesz: ↑ 31.05.2024 12:11 То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
kairo
Member
Я завалив усіх валькірій на тому шмоті та рунах, які отримав під час проходження без грінду.Sunrise007: ↑ 31.05.2024 12:20нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».daesz: ↑ 31.05.2024 12:11 То де? Пробіг коридорами слухаючи діалоги. Грінду не помітив.
-
Grimmjow
Member
само убийство валькирий - уже гриндkairo: ↑ 31.05.2024 12:23Я завалив усіх валькірій на тому шмоті та рунах, які отримав під час проходження без грінду.Sunrise007: ↑ 31.05.2024 12:20 нє ну якщо не проходити гру, то може якісь «коридори».
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
из разряда аванпостов и другой помойки в стиле юбиков. но справедливости ради - это не так напряжно, и особо не влияет ни на что…кроме «правильного» сюжета
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
kairo
Member
Валькірії взагалі нічого спільного із гріндом не мають. Це опціональні боси, для тих, хто хоче додаткового челенджу.Grimmjow: ↑ 31.05.2024 12:39само убийство валькирий - уже гриндkairo: ↑ 31.05.2024 12:23
Я завалив усіх валькірій на тому шмоті та рунах, які отримав під час проходження без грінду.![]()
из разряда аванпостов и другой помойки в стиле юбиков. но справедливости ради - это не так напряжно, и особо не влияет ни на что…кроме «правильного» сюжетато есть по факту это обязательный гринд для адекватного игрока. а в рагнароке гринд обязателен чтоб выити на правильную концовку ( в том дополнении где тебе нужно 100 раз убить тюра и выйти на трон с молодым собой для осознания)
Гринд (англ. grind, англ. вимова: [ˈɡɹaɪnd] — укр. шліфувати) — в комп'ютерних іграх повторювані і пов'язані з невеликим ризиком дії гравців, спрямовані на отримання внутрішньої вигоди. Для прикладу, гравці можуть неодноразово відвідувати локації зі слабкими супротивниками, знищувати їх і, завдяки цьому, поступово удосконалювати («відшліфовувати») свого персонажа. Гриндовою грою називають гру, в якій ця стратегія розвитку персонажа є найоптимальнішою.
-
Grimmjow
Member
ну ты че потролить решил или че? валькирии это повторяющиеся боссы, которых нужно убивать.kairo: ↑ 31.05.2024 12:42Валькірії взагалі нічого спільного із гріндом не мають. Це опціональні боси, для тих, хто хоче додаткового челенджу.Grimmjow: ↑ 31.05.2024 12:39
само убийство валькирий - уже гринд![]()
из разряда аванпостов и другой помойки в стиле юбиков. но справедливости ради - это не так напряжно, и особо не влияет ни на что…кроме «правильного» сюжетато есть по факту это обязательный гринд для адекватного игрока. а в рагнароке гринд обязателен чтоб выити на правильную концовку ( в том дополнении где тебе нужно 100 раз убить тюра и выйти на трон с молодым собой для осознания)
Гринд (англ. grind, англ. вимова: [ˈɡɹaɪnd] — укр. шліфувати) — в комп'ютерних іграх повторювані і пов'язані з невеликим ризиком дії гравців, спрямовані на отримання внутрішньої вигоди. Для прикладу, гравці можуть неодноразово відвідувати локації зі слабкими супротивниками, знищувати їх і, завдяки цьому, поступово удосконалювати («відшліфовувати») свого персонажа. Гриндовою грою називають гру, в якій ця стратегія розвитку персонажа є найоптимальнішою.
а что по поводу башен скажешь? это не гринд?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
сама по себе игра смотрится как сплошной помойный гринд не изза зафарма одинаковых локаций, а изза коридоров с постоянно повторяющимися врагами и боссами. Чтоб получить экспу и открыть рукоятки и скилы нужно убивать одних и тех же боссов тупо идентичных. чтоб открыть сеты нужно фармить башни с одними и теми же врагами повторяющимися. да даже в сюжетке повторяются боссы. ведьмак после обновы соснольной с видом со спины ито смотрится по бодрее.
найоптимальнейшая стратегия этого бога войны - фармить те же самые локации для регов на улучшение шмота, внезапно. или страдать в сюжетке игра в дарксоулс на минималках - бог войны на перекатах чтоб тебя не шотнули.
если ты проходил на легкой сложности для ознакомления сюжета - то конечно для тебя эта игра не гринд, но тогда получается что ты не играл а смотрел «соснольное кино»
Востаннє редагувалось 31.05.2024 12:58 користувачем Grimmjow, всього редагувалось 1 раз.
-
Sunrise007
Member
kairo
Ну так все вірно, щоб завалити Валькірій треба обовʼязково гріндити.
-
kairo
Member
Валькірій не обов'язково вбивати, це опціональні боси. І вони не повторюються, їх 9 штук, кожна із своїм мувсетом.валькирии это повторяющиеся боссы, которых нужно убивать.
Яких башень?а что по поводу башен скажешь? это не гринд?
Я спеціально привів опис поняття гірнд, щоб не було плутанини. ГоВ не коридорна, гра має напів-відкритий світ, має різних мобів та босів.сама по себе игра смотрится как сплошной помойный гринд не изза зафарма одинаковых локаций, а изза коридоров с постоянно повторяющимися врагами и боссами.
Чтоб получить экспу и открыть рукоятки и скилы нужно убивать одних и тех же боссов тупо идентичных.
Я спокійно пройшовся по сюжетці і потім завалив усіх валькірій, ніякого фарму мені не знадобилось. Фармлять схоже ті, в кого не вистачає скілів.найоптимальнейшая стратегия этого бога войны - фармить те же самые локации для регов на улучшение шмота,
Я грав чи то на “Give Me a Challenge” чи “Give Me God of War”, вже не пригадаю, це було чотири роки тому.если ты проходил на легкой сложности для ознакомления сюжета - то конечно для тебя эта игра не гринд, но тогда получается что ты не играл а смотрел «соснольное кино»
Відправлено через 34 секунди:
Я пройшов без грінду.Sunrise007: ↑ 31.05.2024 12:56 kairo