Gigabyte представила плату B650E Aorus Pro X USB4 для оновленої платформи AMD AM5

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Gigabyte представила плату B650E Aorus Pro X USB4 для оновленої платформи AMD AM5
Слот карти розширення до 58 кг, на 5090 супер Ті лакшері діамонд едишн вистачить?
Олег963
Member

Повідомлення

5090ti жирна s-59 кг :lol:
deserteagle777
Member

Повідомлення

отримала посилений слот PCI Express 5.0 x16, що має витримати карти розширення вагою до 58 кг.
чекаємо на 5030 ноктуа :laugh:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Я от думаю, а коли вони дійдуть до реалізованих на задній панелі кнопок включення-виключення та c-cmos - це дуже зручно :shuffle:
_Slavko_
Member

Повідомлення

Хто користувався АМ5 материнками від гіги, як вони? не зудять дроселями? біос стабільний? %)
waryag
Member

Повідомлення

yariksom: 30.05.2024 14:41 Слот карти розширення до 58 кг, на 5090 супер Ті лакшері діамонд едишн вистачить?
Слот витримає, репне текстоліт! :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
_Slavko_: 30.05.2024 16:22Хто користувався АМ5 материнками від гіги, як вони? не зудять дроселями? біос стабільний? %)
Ви ж розумієте, що сприйняття писку - дуже суб'єктивне відчуття?
Snikard
Member

Повідомлення

ура!!!! я тепер зможу на відяху покласти мішок цементу! :lol:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

_Slavko_: 30.05.2024 16:22 Хто користувався АМ5 материнками від гіги, як вони? не зудять дроселями? біос стабільний? %)
Писк дросселів чують лише школотрони, а поважні скуфи 30+ вже с посадженим слухом і не чують звук на частотах вище 16 кГц :laugh:
Відповісти