На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages

Мне лично етернал вообще не зашёл в отличии от дум 2016. :-/
Alextret
Member

Повідомлення

Prescott: 26.05.2024 10:49 Предлагаю обсудить На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages

Мне лично етернал вообще не зашёл в отличии от дум 2016. :-/
согласен,дум 16 как то подуместей будет :)
D_Sarif41
Junior

Повідомлення

Doom 2016 хорошо работал с картами 4gb, doom eternal уже требовал 8gb vram для 1080p, одна игра из немногих где пригодились 8gb rx 580. Следующий doom уже будет требовать карту с 12gb для 1080р скорее всего.
Phos4
Member

Повідомлення

Етернал був непоганий, просто гра постійно душить малим запасом ресурсів плюс більшість ворогів потребують конкретної тактики, що в результаті вилилось в постійне жонглювання зброєю що не всім зайшло, а 2016 я 90% гри пройшов з двустволкою в руках.
Nehrk
Member

Повідомлення

Ради средневекового дума я б и комп обновил :D
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
Kashtan
Member

Повідомлення

В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
2016 звісно атмосферніший.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.
_VM_
Member

Повідомлення

Якщо буде у стилі останнього непорозуміння під назвою Дум Етернал - то купувати таке не має сенсу.
phobosse
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )
Sashr
Member

Повідомлення

Kashtan: 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.
Я грав і не лише на ютуб і в мене такі ж самі враження. Якийсь ассасін крід з усім цим паркуром. Так і кинув не пройшовши до кінця.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

phobosse: 26.05.2024 21:10
Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )
той кооп-спіноф жалюгідний шмат лайна, так. але 2 останніх сінгли - просто пушка
dead_rat
Member

Повідомлення

Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
Denvys5
Member

Повідомлення

Ну хоча б додайте "Дум 2016 фільтр" у нову гру, як було у етернал, бо очі ж болять від веселки звідусіль.
Дум 2016 і стилістично виконаний дуже добре, і геймплейно був дуже комфортний. У етернал оця нонстоп біготня за патронами спонукає економити деякі види зброї, і обмежувати себе у рубилові :(
Afit
Member

Повідомлення

Doom 2016 Був ближче до загадкової наукової фантастики. Мені сподобався сюжет. А ось в продовженні оці боги і веселки зовсім не порадували. Причому на перших демонстраціях гемплею цього і близько не було. Потім щось пішло не так. Але я пройшов продовження і 2 DLC на максимальній складності)) Одне з DLC так мізки виносило, що я волосся рвав на голові, бо тупо застрягав в груді противників :laugh: Це вже був не Doom, а просто виклик собі, як гонка теж на максималках в Mafia :rotate:
DuckRider
Member

Повідомлення

dead_rat: 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значит
Afit
Member

Повідомлення

DuckRider: 27.05.2024 02:38
dead_rat: 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значит
Одно из DLC покажется тебе адом :lamer:
anyname
Member

Повідомлення

phobosse: 26.05.2024 21:10
Клонування , воскресіння , перепрошивка голови 2.0 .було б бажання , а засіб знайдуть.тим паче ще двох синів геїв ще не було :laugh: .
Grava
Member

Повідомлення

DuckRider: 27.05.2024 02:38Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значит
Після проходження Turbo Overkill вирішив спробувати доповнення Eternal. Через кілька хвилин вийшов бо якось все повільно у порівнянні з Turbo Overkill :laugh:
corban_jum
Member

Повідомлення

Phos4: 26.05.2024 13:19 Етернал був непоганий, просто гра постійно душить малим запасом ресурсів плюс більшість ворогів потребують конкретної тактики, що в результаті вилилось в постійне жонглювання зброєю що не всім зайшло, а 2016 я 90% гри пройшов з двустволкою в руках.
плюс тісні арени з велики демонами+пллюс від чудового сайфая до не зрозуміло чого

Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Душа просить Дум у стилі Серйозного Сема. Великі арени, без дефіциту патронів
fleagull
Member

Повідомлення

Kashtan: 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
Веселку можна вимикати. В налаштуваннях можна задавати інший колір для ресурсів, щоб вони не були такими кольоровими. Мені це теж спочатку не подобалося, але мушу визнати, що грати із кльоровими ресурсами зручніше і ефективніше, ніж якби вони були однотонні, оскільки геймплей дуже драйвовий і швидкий, через що ідентифікувати патрони які ти піднімаєш набагато швидше по кольорі, ніж картинці. Але взагальному Дум 2016 мені теж більше сподобався, оскільки там тебе не обмежують ресурсами і не заставляють постійно йти у ближній бій, щоб отримати ці ресурси.
Відповісти