Останні статті і огляди
Новини
Шутер XDefiant зібрав мільйон гравців за 2,5 години
-
Ijachok
Member
Пропоную обговорити Шутер XDefiant зібрав мільйон гравців за 2,5 години
Клас, якось пропустив реліз. Сподіваюсь, допилюватимуть і додадуть "хардкорний режим", як в КОД, з меншим тайм ту кілом.
Ну бо якось сумно з веселими онлайн-шутерами з мета-прокачкою (чи як це назвати?). Мені хотілось би більше якісних альтернатив
Клас, якось пропустив реліз. Сподіваюсь, допилюватимуть і додадуть "хардкорний режим", як в КОД, з меншим тайм ту кілом.
Ну бо якось сумно з веселими онлайн-шутерами з мета-прокачкою (чи як це назвати?). Мені хотілось би більше якісних альтернатив
-
seraphic
Member
Геймплей быстро надоедает
-
Igoretc
Member
Довідався тут про цю нашумівшу шару, завантажив і спробував... дохну від першого ж попадання, хоч вбити когось можу хіба що після десятку влучень - не справедливо воно якось, тому через годину все набридло.
-
yupi
Member
очередная помойка от убейсофта, о которой забудут через неделю
-
konb999
Member
А я катаю. Когда есть время. Довольно неплохая игра! Не шедевр но достаточно интересно и играть и прокачиваться!
-
PCюк
Member
А почему она бесплатная? На чём будут зарабатывать?
-
Grava
Member
PCюк
Косметичні предмети, батлпаси. Нічого нового.
Косметичні предмети, батлпаси. Нічого нового.
-
kalakawa
Member
На шапкахPCюк: ↑ 24.05.2024 13:12 А почему она бесплатная? На чём будут зарабатывать?
-
brozzy
Member
Щось якось набридлі ці всі нескінченні фортнайт-апекс-валорант-овервотч-файналс. ![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
Vpupkin
Member
Так не играйте в них.brozzy: ↑ 24.05.2024 15:02 Щось якось набридлі ці всі нескінченні фортнайт-апекс-валорант-овервотч-файналс.![]()
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
osmose
Member
Apex - predator, ця гра лайно
-
bez5dva
Member
На детях.PCюк: ↑ 24.05.2024 13:12 А почему она бесплатная? На чём будут зарабатывать?
-
TJ-ua
Member
Біля 4-х годин награв, грати можно, але... Там дуже поганий підбір матчмекінгу, бо в тебе обвіси для 10-го рівня з тобою грає 30+ рівень в яких обвіси дають майже х2 більше демагу. Дуже повільно качається зброя, бо без обвісів вас будуть відвалювати майже одразу. А прокачка дуже повільна, бо треба загоняти батлпас який коштує 700 коінів, але в магазині можна придбати, або 500, 1000 тобто беремо 1000 це 329 грн. Таж штука із преміум батл пас + 12 скіп рівнів там 1200 коінів тобто треба взяти 1500 ну ви зрозуміли логіку маркета. Тобто тут вирішує прокачка, але вона не юзерфрендлі для новачків бо кидає к більш прокачаним, а в них зброя краща, щоб прокачатися мабуть треба терпіти так годин 8-м якщо не більше що вас тупо відвалюють в ситуаціях де наче ви стріляли першими. Вона би була ок якщо б всі мали однакову зброю, то тоді б було грати весело, швидкі матчі, тягати вагонетку(робота) чи захопленя точкок, кілл з апрувом там всі режими є, але ось відчувається це як дуже донато залежна фігня. Оптимізація ок - 100 -120 кадрів при 2К і щось типу високого пресету.
-
ilyaskas
Junior
Висер, а не гра, на скільки прокачування дає тут домінацію) тіпи пригають стріляють) убожество) убивця кс одним словом...
-
SERGBILL
Member
я бы сказал, рекордно быстроseraphic: ↑ 24.05.2024 12:54 Геймплей быстро надоедает