Ubisoft скасувала The Division Heartland

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ubisoft скасувала The Division Heartland

иногда целесообразнее не выпускать игру, чем выпускать.
daesz
Member

Повідомлення

Час батл роялів пройшов.
KimRomik
Member

Повідомлення

а жаль! мені перша частина дуже зайшла, я хотів б розширення цієї франшизи, а контори п займаються незрозуміло чим
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.05.2024 10:45 а жаль! мені перша частина дуже зайшла, я хотів б розширення цієї франшизи, а контори п займаються незрозуміло чим
ну... в этом году они планировали выпустить ресайкл первой Дивижн на мобилки... имел возможность поучаствовать в збт было очень "интересно" меня хватило ровно на 5 минут :lamer:

daesz
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 17.05.2024 10:57
KimRomik: 17.05.2024 10:45 а жаль! мені перша частина дуже зайшла, я хотів б розширення цієї франшизи, а контори п займаються незрозуміло чим
ну... в этом году они планировали выпустить ресайкл первой Дивижн на мобилки... имел возможность поучаствовать в збт было очень "интересно" меня хватило ровно на 5 минут :lamer:

То не зовсім римейк - то події які розгортались паралельно із першою частиною. Типу дів1 на мобілки, але з новою історією.
Хоча погоджусь із тим, що гра на мобілки - то ще та шляпа, сам не грав, але бачив у відомого ютубера декілька місяців тмоу
спойлер
waryag
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.05.2024 10:45а жаль! мені перша частина дуже зайшла, я хотів б розширення цієї франшизи, а контори п займаються незрозуміло чим
Ви пропустили другий дівіжн? :laugh:

Взагалі, останнім часом юбі були чемпіонами з кількості неадекватних рішень... поки у справу не втрутились майки.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Ймовірно інклюзивні менеджери не вивезли.
спойлер
Без сакразму.
Hells Angels
Member

Повідомлення

waryag: 17.05.2024 14:18Ви пропустили другий дівіжн?
как то смотрел онлайн, то в первую играло больше народу чем во вторую :gigi:
anyname
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.05.2024 14:58
Первая куда атмосферное была и зелень стрелять не мешала.вот только в редакторе персонажа только в китайца смог (а может руки у меня кривые).так что пришлось штаты от русского злодея китайцем спасать. :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.05.2024 14:58
Це точно далеке від правди. Грав декілька років тому, ще до релізу в стімі. В другий дівіжн грає дуже багато людей, рейдив в той час з гільдією з Малайзії (англомовною), але й на Європі достатньо було гравців щоб повиконувати дейлики та пофармити АЕС (до слова - матчмейкинг на АЕС знаходив достатню кількість гравців (якщо не помиляюсь 10) за буквально 30 секунд). В той же час в Д1 єдине де можна було знайти гравців - це або ПвП, або сурвайвл..
Hells Angels
Member

Повідомлення

daesz: 17.05.2024 16:35В другий дівіжн грає дуже багато людей
не зайшла, в первой что то около 1300 часов, во второй меньше 200
daesz: 17.05.2024 16:35Це точно далеке від правди.
в первой был 24 часовой онлайн свыше 1к во второй меньше, такое бывает когда активностей в игре нет.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.05.2024 17:02
daesz: 17.05.2024 16:35В другий дівіжн грає дуже багато людей
не зайшла, в первой что то около 1300 часов, во второй меньше 200
daesz: 17.05.2024 16:35Це точно далеке від правди.
в первой был 24 часовой онлайн свыше 1к во второй меньше, такое бывает когда активностей в игре нет.
це дивно, тому що друга краще в усіх аспектах, окрім хіба що сеттингу (хоча навіть не сеттингу, а пори року)
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 17.05.2024 17:02 в первой что то около 1300 часов, во второй меньше 200
В мене в навпаки :)
Hells Angels: 17.05.2024 17:02 в первой был 24 часовой онлайн свыше 1к во второй меньше, такое бывает когда активностей в игре нет.
А де ви дивитись онлайн в ЕГС? Бо якщо то цифри зі стіму - то її там купували одиниці.
Відповісти