В Epic Games Store дарують Dragon Age: Inquisition

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
taras_cs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити В Epic Games Store дарують Dragon Age: Inquisition

Пісня за мотивами гри

Відправлено через 16 хвилин 44 секунди:
Треба хоч пограти, поки Epic Games не збанкротували.
Lukash
Member

Повідомлення

Якщо не грав у серію, можна з цієї частини починати?
YoDA_91
Member

Повідомлення

Lukash: 17.05.2024 00:32 Якщо не грав у серію, можна з цієї частини починати?
Эту часть обходить десятой дорогой. Духота гринда, уныние и однообразие. Лучше в 1 и 2 поиграть
MetalistForever
Member

Повідомлення

ДА когда то думал , что это худшая РПГ от Bioware , пока не увидел Andromeda и Anthem
waryag
Member

Повідомлення

MetalistForever

Anthem - не РПГ
daesz
Member

Повідомлення

Перша в свій час дуже сподобалась, потім спробував другу - і то було відверте лайно і даунгрейд майже у всьому в порівнянні з першою. Цю навіть ніколи не бачив, але на дурняка - то нехай валяється, мб і її час прийде :shuffle:
taras_cs: 16.05.2024 23:33 Треба хоч пограти, поки Epic Games не збанкротували.
Вони на UE4/5 гребуть достатньо грошей, щоб ніколи не збанкрутувати :rotate:
Ijachok
Member

Повідомлення

daesz: 17.05.2024 09:42 Перша в свій час дуже сподобалась, потім спробував другу - і то було відверте лайно і даунгрейд майже у всьому в порівнянні з першою. Цю навіть ніколи не бачив, але на дурняка - то нехай валяється, мб і її час прийде :shuffle:
taras_cs: 16.05.2024 23:33 Треба хоч пограти, поки Epic Games не збанкротували.
Вони на UE4/5 гребуть достатньо грошей, щоб ніколи не збанкрутувати :rotate:
В якомусь подкасті розказували, що цей ринок дуже важкий, настільки, що навіть Epic і Unity заробляють значно менше, ніж здається людям навколо. І наскільки пам'ятаю, Epic найбільше заробляють на Fortnite
Dragobes
Member

Повідомлення

А когда-то даже думал над ее покупкой. Кажется в Origin. Но...
Спасибо Эпикам :)
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 17.05.2024 09:42Перша в свій час дуже сподобалась, потім спробував другу - і то було відверте лайно і даунгрейд майже у всьому в порівнянні з першою. Цю навіть ніколи не бачив, але на дурняка - то нехай валяється, мб і її час прийде
Я в першу вже років 10 граю, не менше. Починав ще з піратки, потім сейви підхопила версія Стіма. Вже встановив купу модів. Треба закінчити, нарешті.
Ще я BG2 та Morrowind не закінчив (піратки, але вже маю в Стімі, тільки спочатку тепер). Skyrim та Starfield ще чекають на продовження.
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 20.05.2024 11:55
daesz: 17.05.2024 09:42Перша в свій час дуже сподобалась, потім спробував другу - і то було відверте лайно і даунгрейд майже у всьому в порівнянні з першою. Цю навіть ніколи не бачив, але на дурняка - то нехай валяється, мб і її час прийде
Я в першу вже років 10 граю, не менше. Починав ще з піратки, потім сейви підхопила версія Стіма. Вже встановив купу модів. Треба закінчити, нарешті.
Ще я BG2 та Morrowind не закінчив (піратки, але вже маю в Стімі, тільки спочатку тепер). Skyrim та Starfield ще чекають на продовження.
Я також грав вперше ще на піратці, коли вчився в школі. Потім купив в стімі на розпродажі і пройшов вдруге :)
БГ2 не грав, але перша в свій час сподобалась (на момент коли грав першу - мені графіка не дуже зайшла, вона вже й на той час виглядала "не фонтан"); моровінд та скайрім - єдині свитки в які грав, не пройшов ні один ні другий, (зараз от схоплю купу мінусів але) свитки то така нудятина, незнаю що люди в них знаходять :rolleyes:
Відповісти