Останні статті і огляди
Новини
Мобільні процесори AMD Strix Point можуть втратити підтримку Windows 10
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Мобільні процесори AMD Strix Point можуть втратити підтримку Windows 10
Як же ж вони задовбали. Не підтримуєте то специфікації опублікуйте за вас бариг зробить драйвер хтось інший.
Як же ж вони задовбали. Не підтримуєте то специфікації опублікуйте за вас бариг зробить драйвер хтось інший.
-
Shader1
Member
а что удивительного?) типа в первый раз?)KimRomik: ↑ 16.05.2024 13:08 Предлагаю обсудить Мобільні процесори AMD Strix Point можуть втратити підтримку Windows 10
Насильно змушують всіх переходити на 11...
-
KimRomik
Member
ні, просто будь-яка система повинна працювати на будь-якому процесорі, якщо в ньому є необхідні інструкціїShader1: ↑ 16.05.2024 14:05а что удивительного?) типа в первый раз?)KimRomik: ↑ 16.05.2024 13:08 Предлагаю обсудить Мобільні процесори AMD Strix Point можуть втратити підтримку Windows 10
і драйвери теж повинні бути
-
lokkiuni
Member
Да один чёрт скоро 10 с поддержки снимают, год жить осталось, смысл писать под неё дрова
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Мелкософт знает как сделать лучше - что для маэстро все эти любители и дилетанты. Фирма веников не вяжет.KimRomik: ↑ 16.05.2024 14:15ні, просто будь-яка система повинна працювати на будь-якому процесорі, якщо в ньому є необхідні інструкції
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Koluchiy
Member
Завжди так було. Особливо цим грішать виробники ноутбуківKimRomik: ↑ 16.05.2024 13:08 Предлагаю обсудить Мобільні процесори AMD Strix Point можуть втратити підтримку Windows 10
-
20Eugen04
Junior
Сильно погано від відсутності драйверів під Win 98?KimRomik: ↑ 16.05.2024 14:15 і драйвери теж повинні бути
Хоча частково погоджуюся, 10-ю все-таки ще дуже багато людей користуються
-
Wonderboy
Member
Все правильно сказав. А те що лизуни 11-ї замінусували, це якраз підтвердження.KimRomik: ↑ 16.05.2024 13:08Насильно змушують всіх переходити на 11
-
Ekz0rcyst
Member
Wonderboy
Якщо абстрагуватись від особистих забобонів, що у вас не працює або некоректно працює на Windows 11?
Якщо абстрагуватись від особистих забобонів, що у вас не працює або некоректно працює на Windows 11?
-
Scoffer
Member
Ekz0rcyst
Пуск![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Пуск
-
mrigi
Member
Перейшов на 11 з релізу. Взагалі не розумію де тут проблема, бо 11 краща.
Бути на 10-ці це як хотіти сидіти на старій версії Хрому. Мазахізм.
Бути на 10-ці це як хотіти сидіти на старій версії Хрому. Мазахізм.
-
Alexsandr
Member
Половина системиEkz0rcyst: ↑ 16.05.2024 16:24 Якщо абстрагуватись від особистих забобонів, що у вас не працює або некоректно працює на Windows 11?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Загальна проблема, пошук в меню пуск и панелі пошуку не знаходить файлів і программ які не відображаються в меню пуск. Наприклад якщо total... тільки пошук в інтернеті, а програма є встановлена и і працює. Тобто пошук майже нічим не допомагає, у він 7 шукало навіть по тому що було в середині файлу, ти йому слово чи кілька, а він список документів з цими словами. В 10-ці це прикрили. В 11 не шукає навіть файли. Неможливо відкрити кілька вкладок з налаштуваннями, мережа окремо, принтери окремо, тільки одне вікно за раз. Навіщо? Знайдіть мені де зменшити рівень аппаратного прискорення графіки? Це те що сходу. Не готова 11 до не бета користувачів, не готова.
-
waryag
Member
Стандартна для АМД (і не тільки) практика: закидують в новини "злив" і дивляться на реакцію.KimRomik: ↑ 16.05.2024 13:08 Насильно змушують всіх переходити на 11...
Якщо зовсім погано - відкатять, а так можна непогано зекономити на дровах.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
В проводнике, когда несколько вкладок открываешь и кликаешь на поле ввода пути, то ниже появляется выпадающий список. Переключаешься между вкладками, кликаешь на поле ввода пути опять, наживаешь на крестик - список пропадает. Переключаешься на новую вкладку - список опять отображается.
Очень удобная фишка (баг)![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Очень удобная фишка (баг)
-
Grava
Member
НіNikolay Yeryomenko: ↑ 16.05.2024 18:02наживаешь на крестик - список пропадает
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Ekz0rcyst
Member
Alexsandr
Дуже сумбурно написано але вашу думку я вловив. Від себе скажу, що пошук в "Вікнах" ніколи не був сильною стороною. Описаних вами проблем після оновлень системи я не мав. Ще можу відмітити, все що працювало в 10 те в мене чудово працює і в 11.
Кинулось в очі, - "Зменшити рівень апаратного прискорення графіки", - це що взагалі?
Акселерація або є або її немає.
Справедливості заради в мене Windows 11 стоїть на окремому SSD як додаткова система "типу для ігор", але я вже не пам' ятаю коли останній раз вантажився в неї.
Для Windows 10/11 в Microsoft Store є Microsoft PowerToys, - після встановлення та налаштування система стає значно комфортнішою. Рекомендую спробувати!
Дуже сумбурно написано але вашу думку я вловив. Від себе скажу, що пошук в "Вікнах" ніколи не був сильною стороною. Описаних вами проблем після оновлень системи я не мав. Ще можу відмітити, все що працювало в 10 те в мене чудово працює і в 11.
Кинулось в очі, - "Зменшити рівень апаратного прискорення графіки", - це що взагалі?
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Справедливості заради в мене Windows 11 стоїть на окремому SSD як додаткова система "типу для ігор", але я вже не пам' ятаю коли останній раз вантажився в неї.
Для Windows 10/11 в Microsoft Store є Microsoft PowerToys, - після встановлення та налаштування система стає значно комфортнішою. Рекомендую спробувати!
-
Wonderboy
Member
Знущаєтесь? Перетаскування через панель - нема. Спробував зробити IrfanView переглядачем за замовчуванням - дзуськи. Назавжди вимкнути дебільний Дефендер неможливо, тільки призупинити. Спеціально поставив поруч налаштовану 10-ку і 11 - остання відчутно тупить у всьому. Це що зразу згадалося.Ekz0rcyst: ↑ 16.05.2024 16:24Якщо абстрагуватись від особистих забобонів, що у вас не працює або некоректно працює на Windows 11?
Я не бачу зараз ніякого смислу переходити на 11 і зроблю це лише тоді, коли виробники знову видумають черговий чіпсет без підтримки 10-ки, як це у свій час сталося з Windows 7
-
Alex646
Member
Не нада. В 7-кі пошук був прекрасний. Вище написали. Навіть в 8.1 він ще такий же хороший. А в 10-кі щось трапилось.Ekz0rcyst: ↑ 16.05.2024 18:21 Alexsandr
Від себе скажу, що пошук в "Вікнах" ніколи не був сильною стороною.
-
Wonderboy
Member
Домогосподаркам зайде. Для просунутих користувачів нічого цікавого там немаєEkz0rcyst: ↑ 16.05.2024 18:21Microsoft PowerToys, - після встановлення та налаштування система стає значно комфортнішою. Рекомендую спробувати!