Останні статті і огляди
Новини
Valve наділила Steam Deck LCD підтримкою оверклокінгу
-
Grindeath
Member
Предлагаю обсудить Valve наділила Steam Deck LCD підтримкою оверклокінгу
Еще немного, и можно будет докупать мини-СЖО или мини-двухсекционные башни на портативки для улучшения разгона.
Еще немного, и можно будет докупать мини-СЖО или мини-двухсекционные башни на портативки для улучшения разгона.
-
Rederst
Member
Ну хочеться людям "розганяти" залізо. Почухають свою пиху. Що не зробиш за гроші.Grindeath: ↑ 11.05.2024 13:37 Предлагаю обсудить Valve наділила Steam Deck LCD підтримкою оверклокінгу
-
waryag
Member
Ви сайтом не помилилися?Rederst: ↑ 11.05.2024 14:00 Ну хочеться людям "розганяти" залізо. Почухають свою пиху. Що не зробиш за гроші.
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
Gelonyrum
Member
Думаю з хорошим андервольтом можна без проблем вичавити ще +30% тривалості роботи від акумулятора)
-
Shaolin_Style
Member
30% мне кажется это очень оптимистично, оно в силу х86 архитектуры будет даже с даунлокингом все равно много хотеть от батареи.Gelonyrum: ↑ 11.05.2024 16:06 Думаю з хорошим андервольтом можна без проблем вичавити ще +30% тривалості роботи від акумулятора)
-
1nsane
Member
В чем же проблема x86 и батареи? В современных девайсах больше жрется за счет дисплея, чем за счет проца+iGPU с говернором powersave и EPP профилем power.Shaolin_Style: ↑ 11.05.2024 16:5630% мне кажется это очень оптимистично, оно в силу х86 архитектуры будет даже с даунлокингом все равно много хотеть от батареи.Gelonyrum: ↑ 11.05.2024 16:06 Думаю з хорошим андервольтом можна без проблем вичавити ще +30% тривалості роботи від акумулятора)
-
AFU_power
Member
Топ! Чекаємо на оледі. Як колишній власник lcd та власник oled версії скажу, що це чудовий пристрій. Заліпаю Mirrors Edge, який не примудрився пройти в свій час, в 7вт тдп і 6,5 годин автономки на одній зарядці. Доречі вони андервольт додали в біос напряму, у мене -30мВ по процу і -10мВ по cpu nb
-
Tranceliker
Member
З власного досвіду, краще понизити частоти процесора і розігнати графіку. Звичайно, це залежить від тайтлу.
-
Dremjke
Member
ІМХО абсолютно безкорисний девайс. Більш-менш нормально тягне ігри епохи х360, сучасні іграшки деку не по зубах, навіть ігри часів ps4 даютьсяя важко і це все за умови постійного пердолінгу в кращих традиціях PC-геймінгу. Воно не вартує тих грошей, OLED-дисплей та оверклокінг для дека - банальний прогрів гоїв на шекелі, типу дивіться, які "прогресивні" фічі ми вам пропонуємо в кожній новій ітерації, але воно як не тягнуло ту саму Forza Horizon 5 або Hogwarts Legacy, так і не тягне.
- спойлер
- Була свого часу просто шикарна портативка Playstation Portable - PSP. Мабуть, найкраща зі всіх портативок. Не вимагала ніяких зайвих дій, окрім як вставити UMD-диск і граєш без жодних заморочок. Із сучасних консолей зараз таке може запропонувати Nintendo Switch, яка концептуально та по суті своїй на голову вище, ніж Steam Deck.
-
wigar
Member
Dremjke не ну раз свіч краще стім дека, то ок. Єдине, що через емуль ігри свіча на декі краще виглядають та чогось на свічу немає більш широкої бібліотеки РС ігр...
І я ще в 2022 році без доп батареї на 10000мАч, та модів на графон - грати на свічу вже практично не міг, єдине, що зручно на сичу - зняти джойкони та разом з долонями їх кудись покласти у зручну довідьну позицію, щоб не втомлювались руки[.
Та колись експериментував з кінектом+джойконами+вр шолом для телефону і все це підключав до компа - фактично акселерометр паршивий в джойконах/off]
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
І я ще в 2022 році без доп батареї на 10000мАч, та модів на графон - грати на свічу вже практично не міг, єдине, що зручно на сичу - зняти джойкони та разом з долонями їх кудись покласти у зручну довідьну позицію, щоб не втомлювались руки[.
Та колись експериментував з кінектом+джойконами+вр шолом для телефону і все це підключав до компа - фактично акселерометр паршивий в джойконах/off]
-
The_Rusik
Member
Стим дек - это лучшее что выпустили за последнее время. Отличная замена пк для игр. С учетом цены пк, какие выпускают видеокарты, процы как печки, то взял себе, лег на диване и получаешь удовольствие. Лично мне сидеть за пк уже удовольствие не приносит. Да и обновлять пк уже не буду, не на что.
-
Devijack
Member
Цими деками і так сервіси завалені. Новина нагадує тих інвалідів екстималів, що вже ходити не можуть але щию покищо не звернули.
-
The_Rusik
Member
Devijack
Пруфы есть? Или так, лишь бы ляпнуть?
Пруфы есть? Или так, лишь бы ляпнуть?
-
Ghody
Member
асусами точно завалены т.к. заводской дефект который так и не смогли исправить, а вот в стимдеках поломок мало - почти все от кривых рук разбиральщиков
зы скоро приедет память для дека и при апгрейде с 16гб@5500mhz до 32гб@6400 плюс разгон и андервольт будет интересен прогресс. но так олед версию не проапгрейдить в отличие от обычного
-
Devijack
Member
The_Rusik
ютуба в тебе немає?
ютуба в тебе немає?
-
Евгений King
Member
Сенс частоти ОЗП зрозумілий, а от від об'єму який сенс? Який конкретно тайтл з'їсть у 800P 16Гб ОЗП?Ghody: ↑ 12.05.2024 18:33асусами точно завалены т.к. заводской дефект который так и не смогли исправить, а вот в стимдеках поломок мало - почти все от кривых рук разбиральщиков
зы скоро приедет память для дека и при апгрейде с 16гб@5500mhz до 32гб@6400 плюс разгон и андервольт будет интересен прогресс. но так олед версию не проапгрейдить в отличие от обычного
-
Ghody
Member
единственная проблема в том, что 16 гигов делятся между системой и видео. если под текстуры выделить 4 гига, то уже есть игры страдающие от этого. пока немного, но я хочу, чтобы он пожил подольше перед тем как отправится в шкаф навечноЕвгений King: ↑ 13.05.2024 07:14 Сенс частоти ОЗП зрозумілий, а от від об'єму який сенс? Який конкретно тайтл з'їсть у 800P 16Гб ОЗП?
-
Scoffer
Member
Як не дивно, але 16 гіг загальної пам'яті вже не вистачає для максимальних текстур в усіх іграх, не вистачає якихось 2-4 гіга до повного щастя. А враховуючи що текстури дають відчутно кращу картинку і не просаджують фпс, якщо пам'яті вистачає, то не юзати їх грішно. Різниця буває дуже значноюЕвгений King: ↑ 13.05.2024 07:14а от від об'єму який сенс?
- Таймкод встановлено
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Shaolin_Style
Member
Потому что нет жаднее издателя чем Nintendo. Официально они никогда в жизни не допустят того что бы их сервис пересекался с каким либо еще, тем более с библиотекой РС игр. Официально сыч - абсолютно закрытая платформа с единственным овнером и получателем всех благ от продажи игр и сопутствующих сервисов. А по поводу железа, это попросту не актуально, сравнивать Tegra X1 и полноценный APU чип 22 года на Zen2 между ними пропасть в перформансе. Естественно что с таким запасом мощности, можно выкрутить графику намного сильнее даже посредством эмуляции сыча.wigar: ↑ 12.05.2024 12:31 Dremjke не ну раз свіч краще стім дека, то ок. Єдине, що через емуль ігри свіча на декі краще виглядають та чогось на свічу немає більш широкої бібліотеки РС ігр...![]()
Человек скорее говорит о том, что игры разрабатываемые самой Nintendo выглядят на хенхелд консоли просто идеально. Та же вышедшая в прошлом году Zelda: Tears of the Kingdom затыкает в плане визуала многие игры с полноценных консолей нынешнего поколения.
Это далеко не так, стим дек позволяет пройти некие старые тайтлы 10-15 летней давности при условии того что UI игры будет хорошо масштабироваться под 7" экран. В условные RTS или изометрию играть будет больно, да и в игры с большим количеством текста тоже не очень. К тому же главной проблемой остается фактор времени работы от батареи (у меня во второй Borderlands батарея на LCD версии улетала за 2-2.5 часа), либо висеть на зарядке все время.The_Rusik: ↑ 12.05.2024 13:08 Стим дек - это лучшее что выпустили за последнее время. Отличная замена пк для игр.
-
VladCorvi
Junior
Або взяти повербанку десь на 40-50W. Я так з телефоном в свій час грався від 10W, геть інша справа. Як не дивно, дека з самого початку не призначена для 3D ігор, там майже кругом low-med виставляють з апскейлерами.Shaolin_Style: ↑ 13.05.2024 11:09 либо висеть на зарядке все время.