Пропоную обговорити Відомий оверклокер натякнув на анонс процесорів Intel Arrow Lake-S у третьому кварталі
Чого він не натякнув про запуск у Q2 ))
Якщо вони таки вийдуть в Q3 то самих процесорів і плати варто очікувати не раніше листопада-грудня в продажу
Останні статті і огляди
Новини
Відомий оверклокер натякнув на анонс процесорів Intel Arrow Lake-S у третьому кварталі
-
alexeygalas
Member
-
Kashtan
Member
То ясно що вони вийдуть, як i гранiт рiдж та гранiт рапiдс - в 3 кварталi цього року.
Але вже наступного року буде рефреш арроу, 32 штуки недоядер, це iстотна надбавка, втiм конкурувати вони будут з медузою на зен6 з 32 ядрами нормальними.
Але вже наступного року буде рефреш арроу, 32 штуки недоядер, це iстотна надбавка, втiм конкурувати вони будут з медузою на зен6 з 32 ядрами нормальними.
-
Dragobes
Member
Не могу понять, он что спиной стоит
-
PClike588
Junior
Ну все одно це питання часу коли AMD перейде до використання енергоефективних ядер у своїх процесорах. Можливо у Zen6 ми побачимо так звані недоядра від AMD. Але мені здається що AMD не скоро перейди до використання енергоефективних ядер. Мені здається що intel додає ці ядра лише заради маркетингу оскільки продуктивності вони дають малувато і ми все ще покладаємось на потужні ядра. Якщо це не так виправте мене.
-
capacitor440
Member
"Відомий оверлокер" виправте.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
После отказа от DDR4, что было довольно таки хорошо придумано, следует улучшить поддержку 4-ёх планок DDR5. Или чтобы 2x64 работали на нормальной частоте.
И конечно же ждем чтобы посмотреть как новые техпроцессы улучшат положение дел с энергопотреблением.
И конечно же ждем чтобы посмотреть как новые техпроцессы улучшат положение дел с энергопотреблением.
-
Sanc
Member
Зен4С уже готовий аналог енергоефективних ядер, лишить лише нативно з них прибрати гіпертрейдінг і докинути кешу з зменшенням інтерлінків - і вуаляPClike588: ↑ 03.05.2024 17:14 Ну все одно це питання часу коли AMD перейде до використання енергоефективних ядер у своїх процесорах. Можливо у Zen6 ми побачимо так звані недоядра від AMD. Але мені здається що AMD не скоро перейди до використання енергоефективних ядер. Мені здається що intel додає ці ядра лише заради маркетингу оскільки продуктивності вони дають малувато і ми все ще покладаємось на потужні ядра. Якщо це не так виправте мене.
Один кристал з 8 повними ядрами і один з 8С, а в менших продуктах 6+6 і 6+4.
Правда коли в сервах підуть проци з С-ядрами онлі, - не знаю як Інтел викручуватиметься
-
unique-neon
Member
Сам не користувався, але з переваг мали б бути:PClike588: ↑ 03.05.2024 17:14Мені здається що intel додає ці ядра лише заради маркетингу оскільки продуктивності вони дають малувато і ми все ще покладаємось на потужні ядра
- висока швидкодія в нішевих багатопоточних задачах
- триваліша робота від батареї, для багатьох задач достатньо і "офісних" ядер для комфорту, (є лептоп з i5 6200u здається, то на віндовс/браузер/редактор нарікань не маю)
-
ImperiumAeternum
Member
Зачем?Sanc: ↑ 03.05.2024 20:28 Зен4С уже готовий аналог енергоефективних ядер, лишить лише нативно з них прибрати гіпертрейдінг і докинути кешу з зменшенням інтерлінків - і вуаля
Один кристал з 8 повними ядрами і один з 8С, а в менших продуктах 6+6 і 6+4.
Правда коли в сервах підуть проци з С-ядрами онлі, - не знаю як Інтел викручуватиметься
Zen4с докинутым кэшем это Zen4Sanc: ↑ 03.05.2024 20:28 докинути кешу з зменшенням інтерлінків - і вуаля
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
Epyc 9754 уже год как выпущен.Sanc: ↑ 03.05.2024 20:28 Правда коли в сервах підуть проци з С-ядрами онлі, - не знаю як Інтел викручуватиметься