Відеокарти ASUS Dual Radeon RX 7900 XT/XTX отримали систему охолодження з двома вентиляторами

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Phos4
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відеокарти ASUS Dual Radeon RX 7900 XT/XTX отримали систему охолодження з двома вентиляторами

Чого вже було не поставити вертушки більшого діаметру?
Sanьka
Member

Повідомлення

Бо вони стандартні клепають під декілька моделей.
Тут просто карта дуже дебела і вони здаються малими.

Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
З.І. Я не можу зрозуміти нафіга той випираючий зверху текстоліт. Глянеш на плату там купа вільного місця, але є той текстоліт який тільки вносить обмеження по встановленню в корпуси.
Маркетинговий ідіотизм якийсь :facepalm:
taras_cs
Member

Повідомлення

Дивовижне поруч.
Давайте вже із одним, "ламай мене повністю"
Polyaan
Member

Повідомлення

Чего то выглядит один в один, как моя Asus 6700xt Dual. Разве 7900 не горячее? Или тут просто крутые вертушки на забранных оборотах? Или всё в жертву унификации? :-/
taras_cs
Member

Повідомлення

Polyaan: 03.05.2024 11:02 Чего то выглядит один в один, как моя Asus 6700xt Dual. Разве 7900 не горячее? Или тут просто крутые вертушки на забранных оборотах? Или всё в жертву унификации? :-/
Скажімо так: ваша 6700xt яєшню не просмажить настільки якісно, наскільки це здатний робити сабж
Hells Angels
Member

Повідомлення

3 слоти, малі вентилі, воно ж буде молотити і гудіти що капець :-/
Dremjke
Member

Повідомлення

Что-то мне подсказывает, что для такой карты 2 вентиля, да еще и Asus Dual - это, мягко говоря, прожарочка будет.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Охлад от 1050 ти для топового РДНА 3? Асус скатился на днище.
Stalker22
Member

Повідомлення

Якщо все грамотно зроблено, то має норм бути, але як накосячили...
Dremjke
Member

Повідомлення

Stalker22: 03.05.2024 15:00Якщо все грамотно зроблено, то має норм бути, але як накосячили...
Скажімо так, карта не для тих, кому важлива тиша. Але якщо грати в навушниках, то буде ок B-)
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Мда, охлад для контуженных. Только им пофиг будет на постоянный гул вентиляторов в RX 7900 XTX Dual пытающихся рассеять 350+ ватт :laugh:
Відповісти