Пропоную обговорити Відеокарти ASUS Dual Radeon RX 7900 XT/XTX отримали систему охолодження з двома вентиляторами
Чого вже було не поставити вертушки більшого діаметру?
Останні статті і огляди
Новини
Відеокарти ASUS Dual Radeon RX 7900 XT/XTX отримали систему охолодження з двома вентиляторами
-
Phos4
Member
-
Sanьka
Member
Бо вони стандартні клепають під декілька моделей.
Тут просто карта дуже дебела і вони здаються малими.
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
З.І. Я не можу зрозуміти нафіга той випираючий зверху текстоліт. Глянеш на плату там купа вільного місця, але є той текстоліт який тільки вносить обмеження по встановленню в корпуси.
Маркетинговий ідіотизм якийсь
Тут просто карта дуже дебела і вони здаються малими.
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
З.І. Я не можу зрозуміти нафіга той випираючий зверху текстоліт. Глянеш на плату там купа вільного місця, але є той текстоліт який тільки вносить обмеження по встановленню в корпуси.
Маркетинговий ідіотизм якийсь
-
taras_cs
Member
Дивовижне поруч.
Давайте вже із одним, "ламай мене повністю"
Давайте вже із одним, "ламай мене повністю"
-
Polyaan
Member
Чего то выглядит один в один, как моя Asus 6700xt Dual. Разве 7900 не горячее? Или тут просто крутые вертушки на забранных оборотах? Или всё в жертву унификации?
-
taras_cs
Member
Скажімо так: ваша 6700xt яєшню не просмажить настільки якісно, наскільки це здатний робити сабжPolyaan: ↑ 03.05.2024 11:02 Чего то выглядит один в один, как моя Asus 6700xt Dual. Разве 7900 не горячее? Или тут просто крутые вертушки на забранных оборотах? Или всё в жертву унификации?
-
Hells Angels
Member
3 слоти, малі вентилі, воно ж буде молотити і гудіти що капець
-
Dremjke
Member
Что-то мне подсказывает, что для такой карты 2 вентиля, да еще и Asus Dual - это, мягко говоря, прожарочка будет.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Охлад от 1050 ти для топового РДНА 3? Асус скатился на днище.
-
Мерзавчик
Member
Lets burn
-
Stalker22
Member
Якщо все грамотно зроблено, то має норм бути, але як накосячили...
-
Dremjke
Member
Скажімо так, карта не для тих, кому важлива тиша. Але якщо грати в навушниках, то буде окStalker22: ↑ 03.05.2024 15:00Якщо все грамотно зроблено, то має норм бути, але як накосячили...
-
n+gibat[]r
Member
Мда, охлад для контуженных. Только им пофиг будет на постоянный гул вентиляторов в RX 7900 XTX Dual пытающихся рассеять 350+ ватт