AMD підбила фінансові підсумки минулого кварталу: $123 мільйони чистого прибутку

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dilfin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD підбила фінансові підсумки минулого кварталу: $123 мільйони чистого прибутку

Якщо в ігровому секторі -48%, тоді відеокарточок будуть випускати ще менше, ціни на них будуть тільки рости в зв'язку з дифіцитом.
Scoffer
Member

Повідомлення

Dilfin
Ігровий сектор АМД представлений в основному консолями. Хто хотів вже всі купили і більше не треба. Якийсь відносно невеликий відсоток ще закупиться рефрешами, але в цілому аж до виходу нового покоління роки через 3 ще гуляти. І це за умови що нове покоління все ще буде на АМД, в чому особисто у мене є деякі сумніви.
CrypteX
Member

Повідомлення

Похоже народ перестал покупать консоли, думаю, все кто хотел - просто решили отодвинуть покупку и взять рефреш себе в конце года (игр-то все равно нету, ничего не теряешь)

Scoffer
Чому сумніви? Вже ж були зливи що некстген планують на основі Zen6, в арм я чомусь не сильно вірю, на тому ж эплі арм геймінг зовсім не злетів. + а які інші варіанти? Тегра Хуанга значно слабша, інтел ніяк не може розібратись з Арк для хай-енду та й в них нема повноцінного АПУ по типу того ж Z1.
Scoffer
Member

Повідомлення

CrypteX
Та просто тому що це дешевше. Консольщики такі люди що пливуть туди де дешевше, а не де краще.
Якщо арм геймінг в момент виходу попередніх консолей ще явно не дозрів, то зараз це вже дискусійне питання, а отже як мінімум розглядається тими ж консолями.
Ну і є успішний приклад нінтенди.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Scoffer
абсолютно вірно. Думаю впершу чергу на ARM кинуться китайці/тайваньці (Asus і т.д.) Все таки не залежати від AMD/Intel з їх дорогими чіпами можуть тільки монстри типу Sony/MS зі своїми студіями по 100/500 млрд. бюджету.
Nekotechpriest
Junior

Повідомлення

Scoffer: 01.05.2024 15:08 Якщо арм геймінг в момент виходу попередніх консолей ще явно не дозрів, то зараз це вже дискусійне питання, а отже як мінімум розглядається тими ж консолями.
Ну і є успішний приклад нінтенди.
Ну я щось слабо вірю в те, що робити розробки на ARM вже актуально, коли RISC-V стає все популярнішим, особливо на фоні буму прискорювачів ШІ
Для консолей все оно нема різниці, ARM там всередині чи якась інша диковинка
Відповісти