Останні статті і огляди
Новини
Розкрито характеристики мобільних процесорів AMD Ryzen 9050, включно з монструозними Strix Halo
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Розкрито характеристики мобільних процесорів AMD Ryzen 9050, включно з монструозними Strix Halo
Якщо Жирний випустить стім дек на стрікс хало(та що з 4-каналом та 40CU), кину гривні йому в лице. Тільки б заанонсив до моменту коли я назбираю та куплю лептоп
Так, звичайний стрікс(на 16cu) для формату портативнки виглядає краще по співвідношенню TDP/продуктивність/потенційна ціна, але відсутність IF кешу
Якщо Жирний випустить стім дек на стрікс хало(та що з 4-каналом та 40CU), кину гривні йому в лице. Тільки б заанонсив до моменту коли я назбираю та куплю лептоп
Так, звичайний стрікс(на 16cu) для формату портативнки виглядає краще по співвідношенню TDP/продуктивність/потенційна ціна, але відсутність IF кешу
-
Scoffer
Member
kalakawa
70-ватний стімдек має всі шанси загорітись прямо посеред гри
Ні, це про щось велике. Ноути як в дрім машинах чи типу того. Не кожен неттоп 70 ват осилить, не кажучи вже про 130.
70-ватний стімдек має всі шанси загорітись прямо посеред гри
Ні, це про щось велике. Ноути як в дрім машинах чи типу того. Не кожен неттоп 70 ват осилить, не кажучи вже про 130.
-
Stray
Member
kalakawa
ага, стім дек з soc у 130вт - вірю, я повірив
ага, стім дек з soc у 130вт - вірю, я повірив
-
V1ncenZo
Member
Stray
Мора в комплекті буде)
Мора в комплекті буде)
-
kalakawa
Member
Scoffer: ↑ 25.04.2024 16:1070-ватний стімдек має всі шанси загорітись прямо посеред гри
Ага, саме це я й написав, але читати то не про форумчанStray: ↑ 25.04.2024 16:11ага, стім дек з soc у 130вт - вірю, я повірив
-
Gleb1986
Member
Що вам не подобається?
І ФПС виликий. І руки гріє.
Перші пару хвилин. Потім пластік стікає по вашим рукам нижче
-
Ekz0rcyst
Member
kalakawa
Ох же ці форумчани, вічно все не так розуміють, та й читають якось не так.
Ох же ці форумчани, вічно все не так розуміють, та й читають якось не так.
-
Paladin
Member
Крім стімдека попсового, раніше був для богообраних стіммашін ось туди хало і проситься. Проте за 2-3 кілобакси це все рівно буде той самий девайс для обраних.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Чи хтось думає що хало 16/32 із 40 ку буде коштувати 250 баксів?
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Чи хтось думає що хало 16/32 із 40 ку буде коштувати 250 баксів?
-
Mike88
Member
І смажить яйцяGleb1986: ↑ 25.04.2024 17:14 Що вам не подобається?
-
waryag
Member
А ось і ГПУ кеш під'їхав. Хто там доводив, що в АПУ це не потрібно?
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Питання лише, навіщо вони пхнуть стільки ядер в АПУ?
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Питання лише, навіщо вони пхнуть стільки ядер в АПУ?
-
lewerlin
Member
Явно є запит від замовників. А враховуючи, що інтеграшка в нас в І/О чиплеті - це легко флекситься в десктоп і просто анігілює нижній ігровий сегмент. Ну або вони чекають чогось такого від Інтелу і готують відповідь.waryag: ↑ 25.04.2024 19:01Питання лише, навіщо вони пхнуть стільки ядер в АПУ?
-
waryag
Member
lewerlin
Тиснути на нижній сегмент воно зможе лише при низьких цінах, в які я не вірю.
Тиснути на нижній сегмент воно зможе лише при низьких цінах, в які я не вірю.
-
ДядяСаша
Member
В стімі 2 буде якийсь спец чіп. То все шось забагато споживає.
Але кеш для ГПУ вірне рішення.
Але кеш для ГПУ вірне рішення.
-
lewerlin
Member
Сама суть, що вся розкіш(чотириканал, кеш, 40КУ) - в І/О. А він один для всіх. АМД безумовно буде десь його різати, але якщо обставини змусять - викотить і повну версію. Крім того можна перерозподілити потужності в бік старших ГПУ(І/Ошки все одно друкувати).waryag: ↑ 25.04.2024 19:57Тиснути на нижній сегмент воно зможе лише при низьких цінах, в які я не вірю.
-
Scoffer
Member
Не в гпу, а всюди, і це не та АПУ, про котру ми говорили. Я одразу сказав чому гпу кешу в нормальних не буде - жор. Тут це улюлюпер апу ЖЕРЕ.waryag: ↑ 25.04.2024 19:01А ось і ГПУ кеш під'їхав. Хто там доводив, що в АПУ це не потрібно?
-
Stray
Member
ага, тоді ваш текст можна інтерпретувати якось так - "от якби мені в ніссан мікро двігло від феррарі, я б такий ніссан мікро одразу купив"kalakawa: ↑ 25.04.2024 16:29Scoffer: ↑ 25.04.2024 16:1070-ватний стімдек має всі шанси загорітись прямо посеред гриАга, саме це я й написав, але читати то не про форумчанStray: ↑ 25.04.2024 16:11ага, стім дек з soc у 130вт - вірю, я повірив
-
S0N1C
Member
майкрософт замутять під таке ігрову вінду і буде такий собі хбох-комп гібрид
-
ronemun
Advanced Member
які там зараз мінімальні чіпи LPDDR5? це ж на 256 біт мінімум 32 ГБ має бути, напевно.
але враховуючи що зараз відеокарта 16 спокійно зїдає, то 32 це норм
-
max1996
Junior
16 гб легко. M2 pro поставляється з 16 гбronemun: ↑ 26.04.2024 00:45 які там зараз мінімальні чіпи LPDDR5? це ж на 256 біт мінімум 32 ГБ має бути, напевно.
-
capacitor440
Member
Пора вже якихсь тестів викатить, нє? Не встройки, а саме проців.