EK підтвердила наявність фінансових труднощів, але вже працює над їх розв'язанням

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Deadpool
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити EK підтвердила наявність фінансових труднощів, але вже працює над їх розв'язанням

З їх теперішніми цінами, доволі логічно. Лише скидосів чекаєш аби взяти шось.
Але шкода, файні ватери на відяшки, фітінги, вібророзв'язки і них. Ну і змт шланг легендарний)
pioneer_ma
Всегда готов!

Повідомлення

Пропоную обговорити EK підтвердила наявність фінансових труднощів, але вже працює над їх розв'язанням

Все через те, що стали дуже жадібними на фоні неслабкого падіння якості. Блищати стало більше, а працювати гірше :gigi: Нехай повернуться в нішу середньобюджетних масових рішень і одразу все стане легше. Бо брендам типу Оптимуса вони скласти конкуренцію не можуть фізично (навіть, якщо б хотіли рубити стільки бабла), зате знизу вже постукали китайці, Альфакул і всі інші.
Kashtan
Member

Повідомлення

Ціни більші, якість нижча, понтів більше, продаж менший. То ж чому дивуватись? Окрім нуклеуса (де вентилятори хороші, але не кращі), і нової серії фітінгів (де відсутні 19мм, поворотні та швидкороз'ємні - а отже теж мимо каси), і змт шлангів (і то - тайгон не гірший, в мене є і той і той, можу порівняти, в руки взяти), немає на що дивитись. У конкурентів одночасно краще та дешевше. Крах неминучий. Однією тупою агресивною рекламою та мракетологією вже не заманиш людей.
Словенцям потрібно згадати часи supremacy.
animal_black
Member

Повідомлення

Грусть когда здуваются премиум вендоры( да дорого, да кусаче но качество - во всяком случае, то с чем я сталкивался.
PS olx наше все, себе все там собирал, даже БУ было в великолепном состоянии
yurez2008
Member

Повідомлення

То американська чи словенська?
Наскільки я зрозумів це трохи різні компанії, хоч і штаб у Словенії.
Vpupkin
Member

Повідомлення

На вардарах за 20 евро далеко не улетишь, надо не только денег просить, а ещё и продукт соответствующего качества предлагать.
Ватер на 4090 всего лишь в 3 раза дороже чем у китайцев и на целых 1,5с холоднее.
animal_black
Member

Повідомлення

Vpupkin: 23.04.2024 20:47 На вардарах за 20 евро далеко не улетишь, надо не только денег просить, а ещё и продукт соответствующего качества предлагать.
Ватер на 4090 всего лишь в 3 раза дороже чем у китайцев и на целых 1,5с холоднее.
Ох держал я китайские поделки. Вопрос далеко не 1.5С
dext
Member

Повідомлення

Водоблоки/фітінги топ, помпи - з питаннями (до надійності/балансування), а от радіатори... навіть 10л не вистачило, щоб вимити бруд перед встановленням :-/
Robostyle
Member

Повідомлення

yurez2008

У техноиисуса уже ролик есть где он всю базу выдал. Там они меж собою перегавкались.
Тут фуллсет - и зарплаты, и налоги, и жадность, и падение качества, и никому не нужный зоопарк хлама по цене золота, и мисменеджмент...короче, "к успеху пришли"
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

dext: 23.04.2024 22:00 Водоблоки/фітінги топ, помпи - з питаннями (до надійності/балансування), а от радіатори... навіть 10л не вистачило, щоб вимити бруд перед встановленням :-/
Вони ж тільки топи роблять. DDC/D5 це промислові помпи, виробництва Xylem/Lowara/Laing.
Нещодавно збирали зі знайомим контур з їх 280мм радіком. Нічого не мив. Треба було? Шланги і рез наче чисті. :lamer:
Deep1984
Member

Повідомлення

ценовую политику надо менять, в 2013 было вполне по деньгам, ныне неть
для примера ниже заказ из 2014
спойлер
Item Sku Qty Subtotal
EK-Reservoir Combo DCP 4.0 3831109840016 1 € 24.96
EK-DCP 4.0 (12V DC Pump) 3831109862520 1 € 37.46
EK-UNI Holder DDC ADD-ON 3830046997906 1 € 2.46
EK-DCP mounting plate KIT 3830046997708 1 € 4.13
EK-CoolStream RAD XT (120) 3831109860007 1 € 29.13
Subtotal € 98.14
Shipping & Handling € 13.76
Tax € 0.00
Grand Total € 111.90
neonglaу
Member

Повідомлення

Взяв чотири роки тому дешевий китайський водоблок на процесор. За цей час ще ні разу на нього не заглядав. Працює комп по 12 годин на добу, майже без вихідних.
Не можу уявити, навіщо мені тоді брати ЕК.
Dilfin
Member

Повідомлення

Robostyle: 23.04.2024 22:51 yurez2008

У техноиисуса уже ролик есть где он всю базу выдал. Там они меж собою перегавкались.
Тут фуллсет - и зарплаты, и налоги, и жадность, и падение качества, и никому не нужный зоопарк хлама по цене золота, и мисменеджмент...короче, "к успеху пришли"
Де можна подивитись відеоролик?
Robostyle
Member

Повідомлення

Dilfin
Gamers Nexus
dext
Member

Повідомлення

Ray2000gt
Під "топ" мав на увазі якість, а не ціну :rotate:

- з помпою D5 були проблеми з балансуванням ротора, до електроніки питань немає
- в кожному з (трьох) радіаторів, які купував в різні роки якщо залити воду, потім вилити на білу тарілку то залишалися маленькі часточки бруду
l-m
Member

Повідомлення

dext: 26.04.2024 18:06 - в кожному з (трьох) радіаторів, які купував в різні роки якщо залити воду, потім вилити на білу тарілку то залишалися маленькі часточки бруду
А бувають радіатори без цього? Ну, окрім Мори та аналогів з товстими трубками, які не паяють, а просто відрізають та гнуть.
Бо в Alphacool та Hardware Labs точно теж саме.

А по EK... я новенькій у справі кастомних контурів, тому не застав роки слави цієї компанії (якщо вони були). Зараз же її продукти для мене виглядали дивно й нецікаво, бо дорожче та гірше, наприклад німецьких чи американських брендів, просто не знайшов жодних аргументів за них, тому взяв те що треба було в Alphacool, Aqua Computer, Hardware Labs тощо.
Mike88
Member

Повідомлення

Друга частина відео від Gamers Nexus
Відповісти