Нужно было сразу и на ПК до кучи выпускать
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
В будь-якій. Ігри серії ніяк не пов'язаніGelonyrum: ↑ 13.04.2024 14:11Якщо є знавці, в якій послідовності треба проходити ті фіналки?
Ти видно зпутав ремейк з ремастеромTetronga: ↑ 14.04.2024 16:01 Після того, як вони впихнули заради фансервісу Сефірота в Мідґар (який в оригінальній фф просто вступ, так довгий на 6-7 годин, але лише вступ) і чудом дали вижити Заку, який в крінжовому приквелі взагалі-то вмер, в мене думка лише "пасіба нє нада", краще вже в оригінал пограти.![]()
Я нічого не плутав, друже. Я кажу про фф7р, де сюжет в багатьох місцях змінили в порівнянні з оригіналом, і деякі зміни це крінж, деякі нормально. Ти хоч проходив оригінальну фф7 на пс1?kalakawa: ↑ 14.04.2024 22:06Ти видно зпутав ремейк з ремастеромTetronga: ↑ 14.04.2024 16:01 Після того, як вони впихнули заради фансервісу Сефірота в Мідґар (який в оригінальній фф просто вступ, так довгий на 6-7 годин, але лише вступ) і чудом дали вижити Заку, який в крінжовому приквелі взагалі-то вмер, в мене думка лише "пасіба нє нада", краще вже в оригінал пограти.![]()
В тому й суть. Ви бажаєте ремастер - тобто сюжетно оригінал з покращеною графікою. а Соні бажає грошей , тому розділяє оригінал на три частини , й вносить зміни в сюжет - це ремейк.Tetronga: ↑ 15.04.2024 08:48Я нічого не плутав, друже. Я кажу про фф7р, де сюжет в багатьох місцях змінили в порівнянні з оригіналом, і деякі зміни це крінж, деякі нормально. Ти хоч проходив оригінальну фф7 на пс1?