Останні статті і огляди
Новини
Відеокарти Intel Arc Battlemage можуть вийти до «Чорної п'ятниці»
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Відеокарти Intel Arc Battlemage можуть вийти до «Чорної п'ятниці»
А можуть і не вийти. Хоча вони нікому не конкуренти.
А можуть і не вийти. Хоча вони нікому не конкуренти.
-
KimRomik
Member
тобто виходить, що Інтел першим випустить нові карти, а Нвідія пізніше
цей рік обіцяє бути багатим на анонси
-
FastBullet
Member
Я б так не розраховував взагалі на нові відяхі))) Бо випустила Інтел і що??? Нові теж кіт у мішку(((KimRomik: ↑ 09.04.2024 20:12 тобто виходить, що Інтел першим випустить нові карти, а Нвідія пізніше
Зелені випустять одну ультимативну карту 5090 та всі інші)) бо якщо 5080 це лише 50 відсотків, то 5060 це 15 відсотків від 5090)) це просто СМІШНО))
Червоні одразу скаазли, що конкурента 5090 не буде(
Тобто єдине, на що можна сподіватися (мріяти), що минуле покоління відях значно подешевшає...ну або готувати 2 кілобаксів на відік типу 5090)))
-
KimRomik
Member
коли AMD випустила перші райзени, вони спершу були м"яко кажучи диковинками, бо тоді багато хто не був готовий до багатопотокуFastBullet: ↑ 10.04.2024 01:04Я б так не розраховував взагалі на нові відяхі))) Бо випустила Інтел і що??? Нові теж кіт у мішку(((KimRomik: ↑ 09.04.2024 20:12 тобто виходить, що Інтел першим випустить нові карти, а Нвідія пізніше
Зелені випустять одну ультимативну карту 5090 та всі інші)) бо якщо 5080 це лише 50 відсотків, то 5060 це 15 відсотків від 5090)) це просто СМІШНО))
Тобто єдине, на що можна сподіватися (мріяти), що минуле покоління відях значно подешевшає...ну або готувати 2 кілобаксів на відік типу 5090)))
я сподіваюсь, що щось аналогічне відбувається з відеокартами Інтел
-
DuckRider
Member
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Та плевать. Первый кто выцедит из себя 5070ти по цене 5060 и без лютых проблем - тот и получит рынокFastBullet: ↑ 10.04.2024 01:04Я б так не розраховував взагалі на нові відяхі))) Бо випустила Інтел і що??? Нові теж кіт у мішку(((KimRomik: ↑ 09.04.2024 20:12 тобто виходить, що Інтел першим випустить нові карти, а Нвідія пізніше
-
Melofon
Member
Первыми? Это при том что они пропустили одно поколение которое успели выпустить инвидия и АМД, Интел последний раз выпустила поколение когда инвидия и АМД выпустили свои 3000 и 6000 карты или даже раньше, они то как раз сильно что-то не спешат, а ты говоришь первыми как будто они каждый год по поколению выпускаютKimRomik: ↑ 09.04.2024 20:12 тобто виходить, що Інтел першим випустить нові карти, а Нвідія пізніше
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
BoKl
Member
Бажаю успіху інтелу, бо ринок потребує конкуренції.
-
fatality
Member
У мене Intel Arc A770. Я б не сказав, що вона кудись спізнилася чи відстала. Навпаки - кодування в AV1 за її вартість більше ніхто не пропонує. І в цілому кодування-декодування в 4К у неї дуже потужне порівняно з конкурентами. Також тиха і компактна система охолодження.
Так, ігруни скаржаться на баги в старіших іграх, але то справа оптимізації драйверів. Звісно, в першу чергу Intel орієнтується на DX12. Оновлення з ігровими покращеннями виходять регулярно. Хай чекають )
Так, ігруни скаржаться на баги в старіших іграх, але то справа оптимізації драйверів. Звісно, в першу чергу Intel орієнтується на DX12. Оновлення з ігровими покращеннями виходять регулярно. Хай чекають )
-
Earanak
Member
Зачем ждать когда есть альтернативы для игрунов. Это не игруны пусть ждут а Интел пусть спешитfatality: ↑ 10.04.2024 09:36Оновлення з ігровими покращеннями виходять регулярно. Хай чекають )
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Alonzo
Junior
Я спробував тільки а380 і це дійсно найкраща картка на свій прайс для контентмейкерів, 1650 супер була завантажена на відсотків 60 тим на що у арки йшло дай Боже 10fatality: ↑ 10.04.2024 09:36 У мене Intel Arc A770. Я б не сказав, що вона кудись спізнилася чи відстала. Навпаки - кодування в AV1 за її вартість більше ніхто не пропонує. І в цілому кодування-декодування в 4К у неї дуже потужне порівняно з конкурентами. Також тиха і компактна система охолодження.
Буде цікаво подивитися що викатять далі
-
Mixx
Member
DuckRider
Ох и щенячья наивность, получим в итоге 5060ти по цене и с производительностью 4070-4070с, и все остальные карты так-же тупо сместят на одну ступеньку, не поменяв цену, при чем объем видео буфера менять не собираются, чему я несказанно рад, можно будет просто скипать все подобные "новинки", пока 12гб для 2к хватать будет и чип вывозит, возможно чуть позже, когда закончатся лохи, покупающие 5080, 5070 - выйдут Ти-супер версии, на 10-15% быстрее и с +4гб врам. А все остальные бракоделы, а что они, так и будут барахтаться в пределах выделенных им курткой 15%, вон АМД вообще отказалась от выпуска топа на рдна4, а у интела ничего производительнее 60х моделей пока не было, ещё и с опозданием на год-2, такую конкуренцию бы всем![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Ох и щенячья наивность, получим в итоге 5060ти по цене и с производительностью 4070-4070с, и все остальные карты так-же тупо сместят на одну ступеньку, не поменяв цену, при чем объем видео буфера менять не собираются, чему я несказанно рад, можно будет просто скипать все подобные "новинки", пока 12гб для 2к хватать будет и чип вывозит, возможно чуть позже, когда закончатся лохи, покупающие 5080, 5070 - выйдут Ти-супер версии, на 10-15% быстрее и с +4гб врам. А все остальные бракоделы, а что они, так и будут барахтаться в пределах выделенных им курткой 15%, вон АМД вообще отказалась от выпуска топа на рдна4, а у интела ничего производительнее 60х моделей пока не было, ещё и с опозданием на год-2, такую конкуренцию бы всем
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Miracle
Junior
fatality: ↑ 10.04.2024 09:36fatality
Як зараз працюють відеокарти Інтел, з такими емуляторами Андроїд, як Nox та LdPlayer? чи вирішені проблеми в останніх драйверах?Alonzo: ↑ 10.04.2024 11:39fatality
-
fatality
Member
Я ними не користувався. Можу спробувати - тицніть, що там цікаво запустити.Miracle: ↑ 10.04.2024 12:17 Як зараз працюють відеокарти Інтел, з такими емуляторами Андроїд, як Nox та LdPlayer? чи вирішені проблеми в останніх драйверах?
А недавно на W11 пробував GTA з телефона на ПК виводити і керувати - то все норм, тільки звикнути до керування. Навіть краще, ніж через док станцію.
-
AFU_power
Member
Під лінукс та протон баги взагалі відсутні зі старими іграми, які транслюються в вулкан, я би так пробував гратиfatality: ↑ 10.04.2024 09:36 У мене Intel Arc A770. Я б не сказав, що вона кудись спізнилася чи відстала. Навпаки - кодування в AV1 за її вартість більше ніхто не пропонує. І в цілому кодування-декодування в 4К у неї дуже потужне порівняно з конкурентами. Також тиха і компактна система охолодження.
-
Miracle
Junior
fatality я користуюся для професійної діяльності, але гадаю якщо ви запустите декілька важких ігор, то якість їх роботи буде досить показовою і для іншого софту.
-
fatality
Member
Я натрапив на баги двічі, але це смішно. Plants vs Zombies не прискорювалася. І Only Up! (2023) - якась інді дурня, що сильно вантажила відяху і вилітала десь на початку. Не став докопуватися, що не так.
-
Miracle
Junior
На 1660Super, ці дві гри працюють добре, з загрузкою відеокарти мешьше 20%, на роздільній здатності 2К
-
FastBullet
Member
Та ні)) навпаки, вони були просто бомбою, я купив один з перших так би мовити )) і як вони могли бути диковинками, коли Ryzen 5 1600 був на рівних з Інтел і6850к, та вже через рік коштував менше як 5000 грн, в той час коли 7700к коштував 12-15к. Так звісно були «фанати Інтел», які купили собі 7700KimRomik: ↑ 10.04.2024 01:27коли AMD випустила перші райзени, вони спершу були м"яко кажучи диковинками, бо тоді багато хто не був готовий до багатопотокуFastBullet: ↑ 10.04.2024 01:04
Я б так не розраховував взагалі на нові відяхі))) Бо випустила Інтел і що??? Нові теж кіт у мішку(((
я сподіваюсь, що щось аналогічне відбувається з відеокартами Інтел
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Вопрос тут в цене ))) дороже 200 баксов оно и даром не надоDuckRider: ↑ 10.04.2024 01:58
Та плевать. Первый кто выцедит из себя 5070ти по цене 5060 и без лютых проблем - тот и получит рынокFastBullet: ↑ 10.04.2024 01:04
Я б так не розраховував взагалі на нові відяхі))) Бо випустила Інтел і що??? Нові теж кіт у мішку(((
-
Inqizitor2022
Member
Ну это понятно, что всем тем, кто хочет видеокарту - нужно 2к баксов уже сейчас начинать копить. Печально то, что сейчас это - безальтернативно.FastBullet: ↑ 10.04.2024 01:04Тобто єдине, на що можна сподіватися (мріяти), що минуле покоління відях значно подешевшає...ну або готувати 2 кілобаксів на відік типу 5090)))