Это то чего нам так не хватало
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Щоб зробити враження від роботи яскравіше, в термопасту доведеться досипати потужних медикаментівале й зробить враження від роботи за ним яскравішими та «ароматнішими»
2х ціна?Kilo: ↑ 08.04.2024 09:30Ахаха!Хотя о чем это я.Вот искал на розетке бритву себе и вот что нашел
АІ забулиnick_ii: ↑ 08.04.2024 11:55 Залишилося додати колір, смак ну і RGB-підсвічування.
Это к другому производителюdaesz: ↑ 08.04.2024 12:09АІ забулиnick_ii: ↑ 08.04.2024 11:55 Залишилося додати колір, смак ну і RGB-підсвічування.![]()
ну да, кто-то ж хомячкам рассказал, что термопасту надо менять чем чаще тем лучше - теперь она будет аромазированная, потом в цвет компьютера, а потом не удивлюсь, если какой-то умник предложит автоматическую систему подачи термопасты к чипу...Seraphim: ↑ 08.04.2024 09:15міняти термопасту раз в місяць як балончики в освіжувачі повітря?
игровая бритва?Kilo: ↑ 08.04.2024 09:30и вот что нашел
похоже это где-то на расииKilo: ↑ 08.04.2024 12:15Это к другому производителю
Імхо, це вже не нова "ідея". Точніше вона нова в тому, що на ароматі пасти зробили акцент маркетологи. А так пасти, які мають запах - імхо це не ноу-хау. Ось навіть за прикладом далеко ходити не треба: у мене є Master Gel Pro (Cooler Master), так вона має запах. Він не сильний, тобто це не можна порівнювати з "пшиком" духами, але він є - такий прикольний ніжний аромат. Його складно описати словами. Такий трохи солодкий, як цукерки
Есть видео где чувак сам такое сделал. И ещё кучу разных плюшек для полного погружения. Вышло интересно не знаю как напрактикеkolio: ↑ 08.04.2024 09:28 коли вже в іграх зроблять відчуття запаху відповідно до локацій?
щоб повне занурення було. Хай навіть буде всього 10 запахів, але це буде прикольно.